Muslimer mot alla andra


ISLAM. I Burma utsätts den muslimska minoriteten rohingya för svåra övergrepp, enligt dagliga rapporter, och det är ingen tvekan om att de till stora delar stämmer.  Däremot är det dåligt med rapporter om den muslimska förföljelsen av hinduer i Bangladesh. 

Däremot är medierna dåliga på att förklara varför. Det är inte jag heller mannen att göra men Rohingyas är muslimer och en del av dem har i många år fört en väpnad kamp för självständighet från Burma och till slut verkar det som centralregeringen ledsnade.

Det är illa när människor råkar illa ut men som vanligt finns det två sidor på myntet. Muslimerna har i flera hundra år varit en liten minoritet i delstaten Rakhine vid Bengaliska viken. Trots att de bott i området i 300-400 år har de inte integrerats med majoritetsbefolkningen.

På 1980-talet var andelen 30 procent och 2014 uppe i 40 procent. På tre decennier har muslimerna blivit dubbelt fler till antalet i delstaten, 1,5 miljoner.

Nu är muslimerna som kallas ”rohingyer” tillräckligt många och den beväpnade rebellgruppen ARSA säger att de vill skapa en ”demokratisk” muslimsk stat för rohingyerna. Deras ledare Ata Ullah har vuxit upp i Mecca i Saudiarabien där andra rohingyer i exil ingår i ledningen för ARSA.

Kanske det är en anledning till att burmeserna blivit förbannade.

-Pettersson undrar varför det alltid är bråk med muslimer. De bråkar i Thailand, Kina Ryssland, Indien och överallt där de är fler än några få. 

Där muslimerna har makten bråkar de också och fördriver minoriteter så vad händer med buddisterna i Burma om muslimerna får för stor makt?

”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. Ingen jävlas så mycket med muslimer som andra sorters muslimer.

I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Burma, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Procentantalen nedan är inte helt aktuell utan högre i många länder

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%

När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

 

 


17 responses to “Muslimer mot alla andra

 • Kenth Andersson

  Tänk om inga fantasigudar och religioner fanns, hur skulle det då se ut i världen ?
  Förmodligen inte sämre.

  Gilla

 • Börje Friberg

  Jag har vistats i Thailand i flera år och flyttade hit för gott för ett par år sedan. Man ser fler och fler burmeser (jag föredrar att kalla dem så) och alla verkar jobba inom olika yrken, restaurang, ganska ofta och jag har träffat flera ”mursmäckor”, ett yrke vi hade i Sverige en gång i tiden. Alla jobbar målmedvetet, precis som de flesta här, och ligger ingen till last.

  När man för rohingyas på tal, säger alla ungefär så här:
  Dom har bott i Burma i alla tider, aldrig velat inkludera sig i samhället och inte gjort annat än jävlats med oss burmeser på alla sätt!

  Gilla

  • Lena

   Kanske bara en hörsägen dock har jag vid några tillfällen efter att de ockuperade i malmö hört, ”de är vad ni menar zigenare” !

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Stackars Sverige! Snart är dom här och slår i sista spiken i kistan!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Artikeln innehåller en FELAKTIGHET!
  I Syrien bekämpar myndigheterna all förföljelse av etniska, kulturella resp religiösa minoritéter. Detta kallar västländernas MSM/Public Service för terror, förföljelser och trakasserier (aktivisterna kallar sig nämnligen kommunister/socialister och leds av Muslimska Brödraskapet, men har givetvis inget eg med vänster att göra – det är jihad rätt och slätt). M a o västerländska MSM skyddar krafter som utövar terror mm! Det är sådana terrorister, som Syriska myndigheter fängslar, vilket internationellt i MSM pekar ut som ”terror”, vilket är felaktigt – och när samma åtgärder vidtages i t ex Frankrike, så klassas de som ”bekämpande av terror”.

  Hade den sekulära Syriska staten förföljt minoritéterna, så borde det vara dessa som flytt landet, men istället biter sig just minoritéterna fast i landet eftersom de väl vet att i vilket närliggande land som helst skulle de förföljas in till döden med myndigheters tysta medgivande (därför har de inte kunnat stanna i Turkiet). I Syrien har minoritéter stöd av myndigheter. Armén är t o m bemannad med en majoritét av sunnimuslimer och cheferna är i regel sunni. Irans inblandning beror på att det finns en stor shia-minoritét.

  Man kan hävda att nämnda inte stämmer, då mängder med minoriteter flytt till Turkiet i norr, men det beror på att vägen mot centrala Syriens frihet varit stängd av IS-anknutna rebeller (kallas ofta felaktigt för ”moderata”), vilka är de som utövat terrorn. Kurderna släpps givetvis inte in i Turkiet oavsett.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Som bevis var ju Syrien relativt fritt från religiöst förtryck och förtryck mot minoriteter innan ”våren” kom!

   Gilla

 • heraldikern

  Såvitt kan erfaras är Rohingya inte ens ett eget folkslag. Ordet hästammar sannolikt från namnet på den provins, Rakhine, i Burma som de invaderat! Det sägs också att invasionen pågår och att den redan från början var illegal och att Burma nu försöker stävja detta! Detta lyser dock med sin frånvaro i PK-media. Där handlar det bara om de stackars muslimerna! Som vanligt!

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Anledningen till att Rohingya ökat från 30% till idag 40% är 2. Dels har allt fler illegaler strömmat in till lockande imaner, Dels har Rohingya systematiskt under flera 100 år förföljt ”urbefolkningen” (i regel Budister, men även Hinduer) och drivit bort dem. 1000-tals ur en fredliga urbefolkning har skoningslöst massakrerats. Man kan säga att det handlar om flera 100 års ”jihad”. Enligt sharia är det förbjudet för islam att någonsin leva i fred med otrogna.

   Men Rohingya är även oense inbördes. När mängder (båtlaster) med nya Rohingya avvisades utanför Burmas kuster, så stöttade Rohingya-kollonier detta. Båtflyktingarna färdades då vidare mot Australien vilket ledde till deras nya invandringspolitik.

   För Burmeserna handlar det nu om att återställa ordningen, driva ut illegala invandrare, bekämpa islamska väpnade terrorister och skydda urbefolkningarna. Kravet är att Rohingya skall integrera sig i Burma, följa landets normer, lagar och seder (dadura), vilket sharia tolkat av rabiata militanta imamer förbjuder – där liksom f ö här (i Sverige).

   Gilla

 • M Linde

  Tack för att du uppmärksammar Burma som förtalas av aningslösa media.
  De förtiger helt att konflikten började med att militanta rohingya-grupper trakasserade folk i icke-muslimska byar, rohingyas terrorceller begick attentat mot polishus och besköt poliser när dessa kom för att skydda de buddhistiska byarna mot trakasserierna från dessa terrorgruppernas sida.

  Burmesiska polisen och militär försökte helt enkelt återställa ordningen och skydda burmeser. De vill inte att det ska går för Burma som för Libanon eller Kosovo, där muslimska minoriteten först destabiliserade landet och sedan tog över. För detta får Burmas regering löpa gatlopp i pk-media. Rapportering är fruktansvärt ensidig.

  Enligt burmesiska källor är rohingyas militanta grupper finansierade av al-qaeda som just nu öppet uppmuntrar världens muslimer att begå terrorattentat i Burma.

  Rohingyas verkar vara verktyg för maktgalna muslimska jihadrörelsen. Nu drabbas vanliga rohingyas som står långt från politiken, de offras i ”kampen mot otrogna”.
  Egentligen är rohingyas inte en egen etnisk grupp, de talar samma språk som på andra sidan gränsen i Bangadesh, dvs bengali. Nu framställs de av jihadisterna som en egen etnisk grupp – för att med deras ”rättigheter” som sköld kasta Burma i inbördeskrig och göra landet muslimskt, precis som Libanon.

  Det är skrämmande att se hur världens media springer jihadisternas ärenden och ensidigt framställer rohingyas som offer. Ingen berättar om nedbrända buddhistiska byar och misshandlade burmeser-buddhister. Media tiger om militanta rohingyas framfart som startade konflikten.
  Lätt att se vilka krafter vill ha en krigshärd där, för krigshärd blir det, precis som i Syrien, Libanon, Kosovo, Irak….överallt där terrorister begår brott för att etablera Islamisk stat.

  Liked by 1 person

 • KurtFolke

  Vad jag inte kan förstå riktigt att dom kallas för Rohingyas.
  Läser man historian rätt så är det ett antal Bengaler som
  invandrade från Bengalen och bosatte sig i provinsen Rahkine.
  Dom är inte en egen folkgrupp, utan Bengaler. Således är dom väl inte att betrakta som en minoritet. I så fall är väl hela den Bengaliska befolkningen del av samma minoritet

  Gilla

 • ruben

  Det jag kunnat läsa om Burma var att muslimerna tydligen frestat Burmesernas tålamod med attacker och hatbrott. Det ligger säkerligen en verklig orsak bakom att Burmeserna, den givmildaste befolkningen i världen, blivit störtförbannade på muslimerna.
  https://www.di.se/nyheter/har-ar-varldens-mest-givmilda-lander/
  Det finns många rapporteringar, som fördömer Burmas militär för etnisk rensning. Kanske, men hela sanningen försvinner fort bakom lager av politiskt färgade åsikter.

  Liked by 1 person

 • gamgubben

  Jag har bott i Bangladesh i över 3 år och kan intyga att det råd vi fick, ”råkar du bli involverad i en olycka ta dig genast därifrån, uppsök närmaste polisstation och berätta vad skett”.
  Vid ett tillfälle i deras huvudstad råkade den taxi vi färdades i tappa bakre vänster hjul som i hög fart rullade in i en liten affär. I hög fart krossades ett bord, tekoppar flög, stående mellan två te drickande herrar. Taxichauffören skrek till mig ”det är ditt fel om du inte hade hyrt mig hade det här aldrig skett” Som ett trollslag var vi omringade av en uppretad folkhop då en engelsk kvinna i bil ropade till oss ”hoppa in innan ni blir misshandlade” Hon räddade oss, min finske kollega och jag, kom undan med bara förskräckelsen. Att se och höra en rasande folkhop som utan att veta varför vände all sin ilska mot oss, utlänningarna.
  Det mina vänner händer sällan att svenskar blir så galna eftersom vi är civiliserade.
  Med detta skrivet vill jag påpeka att Bengalerna är det mest fridsamma folket i vardagen och det bästa islamska land jag vistats i. Det finns en halvö med muslimer som är betydligt värre.

  Gilla

  • Bosse

   Jag har jobbat i Saudiarabien och där blev en kollega påkörd av en saudier.När polisen kom och undersökte olyckan sa han bara att detta var kollegans fel därför att hade inte han befunnit sig i landet så hade det aldrig hänt.

   Gilla

  • Roland Salomonsson

   Du har erfarenhet från Bengalen. Men (en numera majoritét av) Rohingya inne i Burma har successivt utvecklat sig till en rabiat våldsam grupp. Så länge polis/militär finns i närheten är det lugnt, men vid minsta chans attackeras kvarvarande ur urbefolkningarna. De dödar, bränner och våldtar.

   Fundera över våldtäkterna i Sverige? Mönstret? Fundera över varför vi har skol- resp bilbränder. Varför blåljuspersonal attackeras etc? Varför gängbildningarna? Detta ingår i strategin för att minska tröskeln mot att utöva extremt våld, d v s en inskolning av att utöva våld mot ”de andra”, d v s en förberedelse för framtida jihad.

   Gilla

   • gamgubben

    Tvivlar inte ett ögonblick på att det kan vara just som du skriver. Jag ville bara få svenskar i gemen att begripa att dessa folk kan förvandlas från lamm till djävlar utan större anledning än ett osant rykte.

    Gilla

 • ossie

  Misstänker att dessa muslimer inte är så oskyldiga som media försöker inbilla oss. Kan ju vara så att de vanligtvis fredliga buddisterna har tröttnat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: