Urinvånare protesterar mot ockupanter i Paris


ISLAM. Borgmästaren och invånarna i en förort till Paris marscherar till ett område som ockuperas av muslimer medan de sjunger ”Marseljäsen” den franska nationalsången.


7 responses to “Urinvånare protesterar mot ockupanter i Paris

 • M Linde

  Äntligen motstånd!
  Militant islam är som cancer som sprider sig i världen.
  Märkligt att så få reagerar.
  Titta hur folk lever i länder där islam styr: Afghanistan, Libanon, pakistan, bangladesh, mali, tadjikistan osv – fattigdom, analfabetism, astronomisk korruption, statens förfall, misär. Rikare är staterna som lever på olja men även där är det eländigt, kvinnoförtryck, klanvälde och rättslöshet för de flesta.
  Världens politiska ledare och media agerar som om islam var harmlös. De låtsas inte om eländet som följer radikal islam som brev på posten.

  Gilla

 • Lena

  Sverige har inga borgmästare och heller ingen så älskad nationalsång som Frankrike har, vi får då se till att få ut kommunordförande med följe, undrar vilken svensk sång de tänker framföra då ?

  Gilla

  • Billy Boy

   Den här låten har kommunordförandena med följe övat på länge.

   Alltför sent kommer dom att uppgivet framföra låten när ockupanterna tillskansat sig allt herravälde i Sverige-kalifatet. Tyvärr!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Urinvånare som protesterar, får man göra så inom mångkulturella EU-familjen, är det inte kränkande, rasism och hets mot folkgrupp ?Något för kramgoa Sverige som nu ev enligt SVT nyheter kommer att betala ut skadestånd till s.k ensamkommande personer för felaktig information i samband med åldersbedömmningar att fundera på och ta upp i EU-parlamentet !
  Vad säger Lövens favorit mutter Merkel om detta mån tro ?
  Sverige är ju som sagt fantastiskt men allting är ju relativt.

  Gilla

 • FjärranÖsternRedaktionen

  Va glad man blir när man ser och hör denna protest mot de muslimska gaphalsarna! Påminner inte så lite om den klassiska scenen i filmen Casablanca.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: