Västafrikaner säljer narkotika i Stockholm

INVANDRARBROTT. I Västafrika råder inget krig, ändå översvämmas Europa och Sverige av Västafrikaner. 

En narkotikapolis förtydligar hur langningen går till: En håller utkik. En söker kontakt. En annan tar mot pengarna. En tredje går & hämtar narkotikan. Bär den i munnen & slåss tills han hinner svälja om polis ingriper. 

Skulle polisen lyckats gripa personen med narkotika på sig så är det 1-2 doser och det ger bara ett löjligt straff. Det är syltryggarnas rike.

-Pettersson tycker att varje utlänning som inte kan förklara hur han försörjer sig eller vad han gör i Sverige ska skickas hem.

https://twitter.com/nark80ka/status/929411198692585472

Afrikaner behövs i Afrika och det finns jobb och möjligheter för dem som vill…

Det bor mycket färre människor i Afrika än i Kina. Afrika är oerhört rikt…

 

13 thoughts on “Västafrikaner säljer narkotika i Stockholm

  1. Ja det är sju självklart helt uppenbart varför antifeministen Löfven och Co i sjuklöverligan vill ha kvar dessa knarklangarmonstergangsters från västafrika i Sverige att vistas illegalt och begå grova brott 7/24 med all in clusive på svenska skattebetalares bekostnad .
    Stockholm var bättre innan den stora rivningen av klarakvarteren som var den största förstörelsen av en huvudstad i hela Europa som inte var i krig och blivit bombad av fienden.

    https://www.svtplay.se/video/13909748/staden-i-mitt-hjarta/staden-i-mitt-hjarta-avsnitt-1?start=auto

  2. Klassiskt upplägg. Tittade på ett engelsk reportage om lurendrejeriet med mattor i Marrakesh. En tar kontakt, nr 2 kommer och avbryter”han inte bra”, kunden tas till nr 3 som känner någon, denne någon har ”antikaffär”. Sedan så får vi se hur inkomsten delas upp mellan dom 4. Mattorna lades på tak och tvättades med klorin+sand och skrubbades med piasavaborste för att få ”antik look.
    Alltså: deras system gör att ”ingen vet något om något”.

  3. För 20-25 år sedan kunde läsas i gammelmedia att gambianer, en tredjedel
    av gruppen sålde och använde knark. Det har väl knappast blivit bättre
    under åren och gruppen har växt sedan dess.

  4. Och folkpartiet är bara det senaste i raden av dyngpartier som vill släppa dyngan fri. Men nerknarkade och hjärndöda varelser blir ju givetvis lättare att manipulera, lagom till valet. Men för all del, låt dom knarka ihjäl sig. Inte mig emot. Bara det går kvickt, så det inte belastar det redan överbelastade samhället. Men glöm inte att eländet skapar en massa problem för vanligt folk också. En tung knarkare behöver droga sig för c:a 10 000:-/ dag. Då svarta börsen bara ger 10% av värdet på stöldgodset, så kommer vi således upp i en stöld på c:a 100 000:-. Sen tillkommer skadegörelse, förlorad arbetstid för offret, stök o bök, traumatisk stress, etc, etc. Alltså, en jäkla massa Elände för oss tjänstehjon. Fast BNP lär ju gå upp, så att Magdalena kan låna lite till, av våra barn-barn. Puuh…

  5. Det är kanske sådana här affärer Stefan Löfven tänker på, när han påstår att invandringen blir ”lönsam lite längre fram”. För de är väl ganska lönsamma gissar jag. Åtminstone för afrikanerna.

  6. Sverige fientliga politiker alla utom SD tillåter detta, håll till godo. Om ni fattar vad ni gör finns det bara ett parti eller rösta blankt.

    • Med andra ord gäller blankröst !
      Ingen tror väl på allvar att SD kan vända skutan, att i teorin tycka och ha en massa förslag som J.Å har hjälper inte om man inte kan sätta saker och ting verket vilket SD vet aldrig kommer inte att ske, det är bara tomt snack från 8 partier utan verkstad och J.Å och hans kompisar är lika långt från oss s.k vanligt hederligt folk som övriga 7 klövern tror man något annat är man naiv.
      Den dagen ett parti dyker upp innehållande 100% icke mytomaniska politiker som står för och genomför det de lovar då kan det bli en röst men är inte ett dugg orolig över att något sådant kommer att bli verklighet !

  7. Konfrontera SYLTRYGGARNA när dom går från jobbet och fråga vem som betalar deras lön drägget eller etniska Svenskar det brukar jag göra och dom blir mycket stela när man tagit reda på var dom bor var dom jobbar och med vad och vem dom är gifta med och var deras barn går i skola bara ren upplysning ratsit är kanon.

    • De har ordnat en helt annan välmående och verklighetsfrämmande tillvaro åt de sina, de kommer aldrig i närheten av den verklighet de själva skapat åt oss det s.k vanliga hederliga arbetande folket som får stå för notan nu och i framöver, skillnad på folk och fä har väl de flesta hört talas om ?

KommenteraAvbryt svar