Man misshandlad till döds – misstänks ha rånmördats


BROTTSLIGHET. En man misshandlades till döds under fredagskvällen i Järfälla, nordväst om Stockholm. Enligt uppgifter ska mannen ha blivit misshandlad till döds i samband med ett rån.

Mannen hittades svårt skadad utomhus i Kallhäll vid halv nio på kvällen, skriver polisen på sin hemsida. Mannen konstaterades senare avliden på platsen.

Polisen har inlett en förundersökning om mord och har under kvällen och natten genomfört sökning med hund i området. I nuläget har inget gripande gjorts.

Om Järfälla på bloggen…


7 responses to “Man misshandlad till döds – misstänks ha rånmördats

 • Stenbock

  I går kväll skrev jag en kommentar som såg ut så här:
  https://petterssonsblogg.se/2017/11/10/intervju-med-thomas-jackson-om-apatiska-barn-och-varfor-det-bara-forekommer-i-sverige/#comment-456163
  I dag på morgonen läste jag i Berliner Zeitung om en tredje (3:e) exakt likadan ”olycka”,som inträffade i går kväll. Vill inte låta min fantasi skena iväg.Men faktum kvarstår,vid alla tre fallen var det araber som var i farten, och som de flesta terrorhandlingar,sker dessa just på deras fredagar !
  Att såväl tysk som svensk PK-press tiger om misstankar,och t.o.m skriver att när attentatsmannen missat vid sitt första försök vände han och provade än en gång på den motsatta sida ”mörda otroende” promenerande.Likväl inte antydan till terrorhandling i pressen !!!!

  På bilden från platsen i Berlin, ligger en motorcykel som blev hans enda rov.Föraren på denna lyckades liksom de andra,kasta sig in i buskarna.

  Gilla

  • Stenbock

   Skall man finna sanningen i sådana sammanhang,måste man gå till de fria medierna i detta fall PI.
   I deras beskrivning av dådet,framkommer att föraren var en Marockan,och att polisen gjorde en husrannsakan i hans lägenhet där de lär ha funnit intressanta fynd.
   Terrordådet skedde enl.de mönster som tillämpas i Israel av araberna.Terroristen tog sikte på en busshållplats,där personer stod och väntade.Med anledning av den höga fart han närmade sig,insåg dessa människor att fara var å färde,och kastade sig in i buskarna.
   ”Mannen” som av naturliga skäl befinner sig på flykt söker nu myndigheterna med alla medel förringa.Från deras sida kallas ett sådant brott ”trafikolycka med förarflykt”:

   Gilla

   • Stenbock

    Som ni kanske uppfattat har jag lagt in två olika bilder från samma terrorhandling i Berlin.Den övre kommer från PK-pressen och visar en liggande motorcykel….och inget annat.
    På den undre bilden från PI syns den busskur,där människor stod och väntade,när marockanen styrde rakt mot dem i sin Mercedes.
    Som bekant kan en bild säga mer än tusen ord,och detta känner PK-pressen till !!! I sådana fall gäller för dem,att förringa och dölja sanningen. ;(

    Gilla

 • Jhonsson

  Och naturligtvis kommer Löfven fortsätta att hävda att svenskarna bara blir tryggare och tryggare.

  Gilla

 • assad

  Ett pyttelitet rånmord – igen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: