Välkommen ut Mehmet Kaplan


ISLAM. Minns ni Mehmet Kaplan, född i Turkiet och var Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister från 3 oktober 2014 till 18 april 2016. Mehmet som var miljöpartist blev känd för mycket. Bland annat för att han jämförde jämförde nutida jihadister, med svenskt medborgarskap, i Syrien med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939–1940.

Kaplan var med ombord på Ship to Gaza och blev arresterad av Israeliska styrkor, och fick så småningom avgå för sina kontakter med turkiska extremister.

Nåväl, nu har Mehmet Kaplan dykt upp tillsammans med Rashid Musa, ordförande för Sveriges unga muslimer och alla eventuella tvivel på att Mehmet Kaplan är en muslimsk extremism skingras därmed.

Åsa Romson, då språkrör för Miljöpartiet: ”Vi känner oss mycket trygga med Mehmet Kaplan under denna tid som en djup demokrat, antirasist och humanist…”

Sveriges Unga Muslimers ordförande Rashid Musas kommentar efter terrordåden i Berlin och Turkiet: ”Vem var det som sade att måndagar är tråkiga?”. Han tog senare ort inlägget

Om Rashid Musa på bloggen…

Om Mehmet Kaplan på bloggen…


23 responses to “Välkommen ut Mehmet Kaplan

 • Lena

  Svenskarna betalar för att snabbast bli utbytta till …..till här vi ser ovan.
  För 30 år sedan så förvånades jag över att en ung vacker kvinna hade rakat bort delar av sin ögonbryn…frågade varför har du gjort så……..hon svarade ”jag ville inte se så trevlig ut ,när andra inte inte ser lika trevliga ut”!
  Är det det hela handlar om ??????

  Liked by 1 person

 • Jag

  Jabar Amin??? Han flyter fortfarande omkring, ”leker” riksdagsledamot! Vart finns hans sympatier? Han vände kappan efter vinden, bytte parti för att få en riksdagsplats! Varför undgår han de kritiska ögonen?
  Det finns garanterat fler mussar som ”leker demokrati” men har en annan agenda!!!!

  Liked by 1 person

 • odalkvinnan

  Spanien tog en terrorist i Ceuta. Han spred jihadbudskapet. I Sverige blir man hyllad minister.
  Frankrike tog några som planerade en attack i Marseille. I Sverige släpps man med vapen i hand-taxi

  Gilla

 • larslindblog

  Fridolin håller fortfarande denna usling om ryggen. ” Kär vän ” säger Fridolin. Fridolin måste isoleras totalt. MP är verkligen inte ” ett parti som andra”

  Liked by 1 person

 • eva

  Kan inte Petterssons göra oss den tjänsten att pixla Rachid Musas läppar åtminstone?

  Liked by 1 person

 • ossie

  Denna Musa är så ful att sågbocken går ut när han går in i vedbon.

  Gilla

 • Truthfighter

  Jamen, det är klart att Åsa Romson har rätt. Mehmeten, ÄR demokrat, antirasist och humanist! Med vad de, d v s ALLT vänsterristerna menar med det hela.

  DEMOKRAT, är enligt dem bara den som är vänster. För dem står inte demokrati för frihet, utan de rätta socialistiska doktrinära totalitära värderingarna. ALLA andra är anti-demokrater.

  ANTIRASIST, för dem är den som är emot det egna nationella, och för ALLT utifrån. D v s den som vill förgöra ett lands grund, för det inkommandes skull. Som vill ta kål på en nations folk och kultur.

  HUMANIST, är enligt dem, den som välkomnar ALLT vänsterristiskt och islamistiskt utifrån. ALLT som inte är traditionsbundet. Utan, en STOR humanist, enligt dem, är en STOR förgörare. Humanismen var stor under franska revolutionen, vid halshuggningarna. Då var den som störst.

  Så nog är Mehmet Kaplan, en MYCKET STOR demokrat, antirasist och humanist allti’ Men är det något att vara stolt och glad över. Jag tycker då inte det. Det finns alldeles för många av den usla och helt förkastliga sorten i vårt land, som inte förtjänar den respekt och åtnjutande de har i vårt land. INTE DET MINSTA ALLS!!!

  Liked by 1 person

 • OPete

  Personerna ifråga har nog exakt samma värdegrunder som ur svenskarna i detta land !!! Framtiden lovar gott !!!

  Gilla

 • Jag

  Mussarnas dolda agenda blir tydligt med denna muslim i politiken.
  Jag är rädd! Våra s k ”politiker” byter ut sin befolkning mot muslimer, underminerar svensk välfärd genom miljardbidrag till dessa flyktinginvällare.
  De har redan förstört stora delar av Sverige (NoGo-zoner, gruppvåldtäkter, bränder, skola, vård mm mm) och kommer att fortsätta förstöra Sverige ända tills det är ett riktigt u-land. Precis som de är van vid!
  Där dessa mussar existerar fungerar absolut ingenting!!! De skapar enbart kaos, misär, elände, nolltolerans, slöjor mm mm

  Liked by 1 person

  • jgarn

   Att importera stollar från dysfunktionella länder är ingen smart idé tycker den normale till skillnad från idioterna i 7-klövern.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Den där musa skulle man inte åka hiss ens,ännu mindre köpa bil.Mvh Adolf

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: