Vilken idiot och Sverigedemokrat


INRIKES. Hjälp mig ordna tjejer till hotellrummet, annars går jag som valobservatör ut i media och anklagar ert val i Ryssland för att vara riggat. Det var ett av Sverigedemokratens Pavel Gamovs utpressningsförsök under sitt uppmärksammade diplomatiska besök i Moskva i egenskap av riksdagsledamot. ”Jag är hemskt ledsen för mitt dåliga beteende”, kommenterar Pavel i efterhand till Nyheter Idag.


25 responses to “Vilken idiot och Sverigedemokrat

 • Om Expressens kommande ”skandal” om SD | Petterssons gör skillnad!

  […] kanske minns Pavel Gamov, en för detta Sverigedemokratisk politiker, numera politisk vilde. I september 2017 reste Gamov till Moskva tillsammans med några andra för att övervaka ett regionval. Rean finansierades av ryska staten […]

  Gilla

 • Jag

  Vi är enbart människor! Ingen är perfekt eller fullkomlig! Alla – med någon form av erfarenhet/med ålderns rätt mm – har något ”ångestladdat” i bagaget! Men de förnuftiga drar någon lärdom!
  De som är maktfullkomliga – finns i ALLA partier! – utnyttjar situationen! Makt fördunklar – oavsett parti – människors förnuft!!! Tack!

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag trodde och hoppades att Åkesson redan rensat ut de värsta stolpskotten.
  Han borde göra en inventering av medlemmarna i god tid innan valet.
  Och innan dödgrävarna bland journalistkåren gör det.

  Gilla

  • Kap Kennedy

   Och om han nu verkligen skulle rensa ut de värsta stolpskotten, hur många partiarbetare blir det kvar då?

   Gilla

 • Torleif

  Pavel, är det han som är med i Amerikanska Nyhetsanlyser?

  Gilla

  • Bosse

   Thorleif! Nej jag aldrig hört honom på den podden.Han som leder programmet heter Ronnie Berggren och han har ofta Eddie Omar (antikalifen) som gäst.

   Gilla

 • graal1

  Hon ho Ryssland där frågas om man föredrar blondiner eller brunetter, om idioten inte kan fixa lite värme själv borde man skicka en sardinburk samt en saltsten åt denna lilla politiker pamp, ut från SD fort som möjligt.

  Gilla

 • Lennart

  Problemet är snarare att man i Sverige inte vill se mäns BEHOV och gör en alldeles för stor grej av manliga BEHOV….Klart killen ska få knulla men han borde vara tillräckligt smart att orka gå utanför hotellrummet och fixa det själv…Googla på barer/disko där han befinner sig…Ganska osmart man detta, de borde låta honom sitta kvar om han får en allvarligt menad varning, inför valet försvinner han ändå….

  Gilla

  • odalkvinnan

   Då jag var i Tallin i början då man kunde resa dit fanns det som ett höghus med ett hotell. Ganska sjaskigt med svenska standardmått. Vi gick förbi där och sa fy vart har vi hamnat. Det stod lättklädda damer, bara att ta upp. Mina vänner hälsade plötsligt på en svensk. Det var kommunalrådet i deras hemkommun!

   Gilla

   • Jag

    Hahahaha! I know the situation!!
    Och jag känner till hyckleriet och jag respekterar DE som inte hycklar då vi alla har smolk i bägaren! Står upp för sin historia!
    Saker kommer ALLTID fram, speciellt i dagens digitala värld!

    Gilla

 • fullsula

  Så fruktansvärt pinsam människa.

  Gilla

 • Mia

  Vad en enskild person gör brukar sällan skuldbelägga bara denna i kommentarerna här. Personen kallas sällan han/hon (hen törs jag väl inte skriva) utan dom = muslimerna, dom= sossarna eller vilka dom personen nu tillhör.

  Det står ju skrivet att det är lättare att se grandet i sin nästas öga än bjälken i sitt eget.

  Gilla

  • Mia

   Och det skulle ha stått under Kenth Andersson.

   Gilla

  • Stenbock

   Kan inte tänka mig att någon riktig Sverigedemokrat,accepterar ett sådant beteende.
   När nu inte partiet ens kan lita på en förtroendevald,får de återgå till det som skedde för några år sedan. Gallra ut avfallet,och kontrollera innan nominering varje individ noggrannare än idag ! Vilket i och för sig inte säger lite. Ingen person med notis i straffregistret senaste 10 åren tillåtes kandidera på någon SD-lista.
   Sedan finns det naturligtvis även bland dessa människor de som inte kan bära sina utnämningar,på ett hedervärt sätt. Detta har vi upplevt i samtliga av landets partier.Enbart de stora rubrikerna har av någon orsak då uteblivit !

   Gilla

  • Mr Q

   Kära nån… Trodde du var okristen ! Så kan du t.o.m. citerar bibelord…Eller har du kopierat från annat håll ?

   Gilla

 • Sven T

  Herregud vilken loser

  Gilla

 • larslindblog

  SD uteslöt en massa kompetenta personer…jag tror knappast Kasselstrand skulle gjort bort sig på detta sätt.
  Har inte SD några äldre mer erfarna personer ??
  Denna kille verkar omogen och barnslig.

  Gilla

  • Stenbock

   Jo fanns en mängd äldre goda medlemmar,med erfarenhet från politiskt arbete redan 2010.Det var då EXPO och liknande vänstermedia började angripa personer som oss alla hos Pettersson,för olämpligt ordval skrivna i kommentarer i fria medier.
   Skulle kunna namnge många goda ledamöter som likviderades,av Malmös skitstövel Magnus Olsson.Denne sliskige person var/är självutsedd bödel i medlemsrådet.
   Nåväl Stenbock som äldre politiker,har sett vad som förekom bakom ridån hos Centern,när Stureplansmaffian duperade sig till makten på 70/80-talet,och därmed rejält skadade partiet för all framtid,
   Vilket vi numera kan uppleva dagligen inför öppen ridå.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Smaskens för PK-familjen, nu blir tårtkalas !
  Sådant här har inte SD råd med knappt ett år före valet samtidigt som väljarstödet just nu inte direkt rusar uppåt, problemet för SD till skillnad mot 7 klöverns partier är att en enskild politikers snedsteg drabbar hela partiet svensk politiskt styrd massmedia håller ju tyvärr inte isär vad en person gör utan anklagar ju genast hela SD vilket naturligtvis inte görs när det gäller från Vänsterpartiet till Moderaterna.

  Liked by 1 person

 • Sara från Skåne

  ”Dålig service” av ryssarna…. min man reser en del i ‘främmande länder’ och det har hänt att företagen han besöker frågar INTE OM det ska finnas några ‘värdinnor’ på hotellrummet när han kommer fram, utan ‘hur många?’…

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Fyllegrej?

  Liked by 1 person

  • Bosse

   Ja fyllegrej! Men han får ju för fan tänka sig för och vilka konsekvenserna blir.Vill SD få så många röster som möjligt till nästa val för ju alla högre i partiet skärpa sig.Det är mindre än ett år till valet.Det här kommer som vanligt 7-klövern att spinna på.

   Gilla

 • Hanna

  Pga andra partiers brännmärkning hamnar olämpliga personer i SD istället för mer lämpliga som inte vågar ställa upp. Respekt till Jimmie som får hantera dessa i_____r!

  Liked by 1 person

 • Ståfräs

  Idiot som ger PK en sådan straffspark, ut!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: