Socialdemokratisk välFÄRD…


…beror på vilken bil man får föda i…


9 responses to “Socialdemokratisk välFÄRD…

 • jgarn

  Våra BB kliniker är fullproppade av ockupanternas barnfödningsfabriker. Svenskar får föda i bilar och ute i naturen, den nya adeln tar plats.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  S.k välfärd har och kommer alltid att bara vara förunnat en viss kategori i samhället nämligen etablissemanget !
  Vi det s.k vanliga folket som eliten kallar oss får hålla till godo med lite allmosor då och då.
  VÄLGÖRENHET: ÄR DE RIKAS GODA SAMVETE.

  Gilla

 • Willy Erksson

  Jag ser att rubriken är felstavad – det ska väl vara ”Socialdemokratisk felfärd”.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Barnmorskan Sofia fick förlösa i garaget.

  ”Jennifer bor med sin fästman i Stenungsund och var på väg till Norra Älvsborgs länssjukhus i Trollhättan när värkarna kom tätt. Då fick hon beskedet från sjukhuset att det var fullt, och uppmanades att i stället bege sig till Östra sjukhuset i Göteborg.

  Dit körde paret, i den tidiga och långsamma morgontrafiken. När de parkerat och just gått ur bilen i Östras garage kunde Jennifer inte gå ett steg längre.”

  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/sofia-fick-f%C3%B6rl%C3%B6sa-i-garaget-1.4816458

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Överskottet i kommunsektorn 2016 räcker inte till – låneskulden fortsätter att öka till rekordnivåer.

  Trots det, finns det en socialdemokratiskt ledd regering, som påstår att Sverige går bra och att allt är under kontroll.

  Stora behov av nya skolor och äldreboenden, fler bostäder och ny infrastruktur drev i fjol upp lånen med 21 miljarder till 576 miljarder kronor. I år sprängs 600-miljarders­vallen.

  Så nu är det dags att casha in alla pengar som den extrema invandringspolitiken skulle ge. För den är ju lönsam enligt vissa politiker. Så då undrar man varför låneskulden hela tiden ökar? Den gör det dessutom i en högkonjunktur.

  Det mest skrämmande är att det som nu lånas upp till rekordnivåer är att kommunerna i allt högre grad även lånar till kärnverksamheten (driften). Kommuninvest beräknar att 15–20 procent av lånen ligger där. Det ta är ju naturligtvis inte bra. Fast talar politikerna som ”styr” landet, om det för deras medborgare, skattebetalare och väljare?

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/kommunala-lan-nar-nya-rekordhojder-19103

  Gilla

 • Nordmann

  Ifølge siste rapport fra Socialstyrelsen lever mer enn 34.000 personer i Sverige i hjemløshet – og mange forstår ikke deres sistuasjon.
  https://www.document.no/2017/11/10/monica-jeg-har-jobbet-i-53-ar-snart-blir-jeg-kastet-pa-gata/

  Gilla

 • Mimi N.

  Dumma araber, akhbar allahu !

  Gilla

 • Stenbock

  1989Något helt annat finns ikväll utförligt redovisat i GT.Se bild från blaskan:

  Det har på sista tiden varit stilla och tyst kring fack,vänsterextremister,och vanliga efterblivna socialister här i lander,vad gäller vandalism och bråk.Möjligen därför de ikväll hade samlats till möte i Göteborg,för att inte rosta samman ?
  Knappa hundratalet röda gick under parollen ”vi vill ha rättvisa”,och påstod att detta skulle utgöra ett minne för/till judarna som de annars hatar.Vad nu detta skulle ha med prognomnatten i Berlin att göra,får var och en söka finna ut.
  Själv har jag varje år sedan minst 30/40 år tillbaka,blivit påmind om 9 november med samma bild,ton och gamla berättelser.Dock har aldrig Kal o.Adas stad,nämnts i sammanhanget.Vore kanske bättre om de velat fira kommunismens undergång i Tyskland,denna dag 1989.Dagen då muren föll och Stenbock låg i solstolen på Teneriffa.
  Nåja de kan ju inte protestera i egen sak.Så jag säger som Edward P sade på sin tid, ”låt dom bara gå på…”

  Gilla

 • Eva-Marie

  Dagens bästa Pettersson, eller egentligen är det helt sjukt, och vi låter det bara ske, och det är inte friskt det heller

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: