Många mord gör att bara i södra Stockholm 50 våldtäktsfall där gärningsmännen är kända läggs på hög

INVANDRARVÅLD. Våldtäktsutredningar har lagts på hög i de södra delarna av Stockholms län när många mord inträffat den senaste tiden. I 50 outredda fall finns utpekade gärningsmän. Det ska ha framkommit på ett internt ledningsmöte, enligt tidningens uppgifter. Flera av fallen rör våldtäkt mot barn.

– Det är för jävligt mot brottsoffren, säger en polis i Stockholmområdet.

På avdelningen för grova brott i Stockholm säger avdelningschefen Manne Jönsson att det som behövs är ”fler händer” som kan ta tag i ärendena.

-Pettersson menar att polisen prioriterar fel. Morden är oftast brottslingar som skjuter andra brottslingar så skit i dem och ta hand om våldtäkterna först!

På längre sikt måste vi inse att polisen resurser bara räcker för svenska kriminella men inte för Mellanösterns och Nordafrika dårar…

SVT

Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. När törs politikerna och journalister erkänna det?

11 thoughts on “Många mord gör att bara i södra Stockholm 50 våldtäktsfall där gärningsmännen är kända läggs på hög

  1. Så ”bra” blev det och är det i dagens Sverige efter att dörren för drygt 35 år sedan ställdes upp på vid gavel mot omvärlden av politiker från dagens 7 klöver, partier som en majoritet av svenska väljarna tydligen gillar och vill ha vid makten !

  2. Föreslår IGEN att ”om det skjutne / knivstuckne finns i belastningsregistret, så hamnar utredningen SIST i prio-högen”. Så frigör Polisen snabbt resurser att bekämpa brott som drabbar hederliga.

    Jag tycker det är ett rimligt förslag som SD borde gå fram med.

  3. Nog hade det väl varit bättre, om polisen ägnat sig åt de våldtäkter, som sker i nutid, än att utreda dem, som tafsade på någon sk ”kändis, skådespelerska eller journalist” för tio år sedan. De har jumredan fått mer än nog av uppmärksamhet.
    De senare har väl i många fall liten trovärdighet och tar upp en massa onödig tid för polisen.

  4. Hörde på nyheterna i radion idag, det lät som sextrakasserierna helt plötsligt satt igång både media och regering, medans man har legat lågt med ökningen av våldtäkter och gruppvåldtäkter.
    Någon som vet vad det beror på?

  5. Dessa brottsoffer har väl aldrig varit intressanta. Varken av myndigheterna eller Fi (feministisk idioti). De verkliga offren är nog egentligen de fruntimmer som känner sig åsidosatta när ”flirtige Knuut” är ifarten. Man vill ju knappast vara den oattraktiva i tjejgänget. Se upp för batikhäxan !

  6. Resurserna går till att jaga Svenssons (Anders Timell -bl a för en bok under 1990-talet, vanliga Svenssons i rusningstrafik, ”flytta-fokus-till-Svenssons-oavsett-brott”, SD som ”hostar-och-är-onykter-på-krogen”, Lasse Kroner-som-skickar-sex-sms-till-sin-kvinna”, gamla järn-rörs-skandaler, Trump som President i USA, m fl m fl). Metoo-tjossan är ett exempel bland många!!! Där media-folk ”kommer ut”. Wow, svenska män är onda, var onda under -90-talet men IDAG där kvinnor blir gruppvåldtagna av X antal afghanska ”barn” mörkas… Vilket Hyckleri! På hög nivå!
    Men…… Man glömmer bort att media-folk gör precis ALLT för att hamna i rampljuset (ex vis realitysåpor där man från produktionshåll uppmuntrar till sex, intriger, bråk med fri tillgång till alkohol mm mm).
    Vart är Sverige på väg???

  7. Här lyser #meetoo och #jagärhär med sin frånvaro. Det är bara att dra ner fittmössan över ansiktet och gilla läget.

  8. Mia ! Någon kommentar ? Det funkar bra i vårat fantastiska Sverige !!! Precis som jag sa ! Det drabbar bara mer och mer offer . Men det verkar inte våra politiker bry sig om .

Kommentera