Ser ni mönstret hos syltryggarna – misstänkt för Ulricehamnsmord misstänks för annat mord


BROTTSLIGHET. Samma man som är skäligen misstänkt för mordet på en kvinna i ett motionsspår i Ulricehamn är nu misstänkt för ett mord på en kvinna i Jämtland.

Det var i tisdags kväll som en kvinna hittades död på en ort i Jämtland. En man anhölls kort efter och nu uppges att det rör sig om samma man som suttit anhållen misstänkt för mordet på den kommunanställde kvinnan som mördades i motionsspåret Lassalyckan i Ulricehamn den 24 oktober.

– Jag kommenterar inte det, däremot kan jag bekräfta att vi av olika skäl följer utredningen i Jämtland, säger Göran Arvidsson, polisens förundersökningsledare i ärendet till SVT Nyheter Väst.

-Pettersson undrar om ni ser mönstret som framträder gång på gång. Tidigare idag hade vi en syrier, tidigare misstänkt för terrorbrott som fått ett beslut om utvisning men ändå gick lös i samhället och nu misstänks igen.

För en vecka sedan hade vi en ung invandrare misstänkt för skott mot en polisfamilj, gripen, häktad och släppt men fortfarande misstänkt.

Våldtäktsman döms men kan fortsätta att våldta. Akilov, terroristen från Drottninggatan skulle utvisas men, Ikea-mördaren likaså…

-Pettersson ser mönstret och menar att syltryggarna utsätter Sveriges invånare för livsfara, gång på gång…och det gäller inte bara terror, mord och våldtäkt utan småtjuvar, snattare, rånare osv. Gång på gång släpps det och begår nya brott…

Men det blir lönsamt på sikt…


13 responses to “Ser ni mönstret hos syltryggarna – misstänkt för Ulricehamnsmord misstänks för annat mord

 • finlandssvenskan

  I Finland sitter dylika misstänkta häktade fram till rättegången ! Varför släpper man dem i Sverige ? Helt obegripligt !

  Gillad av 1 person

 • Sven-Erik

  Kanske dags att kolla annat ouppklarat, personen kanske är inblandad i fler brott.

  Gilla

 • Kalle

  Advokatsamfundet buga och bockar.

  Gilla

 • Fredde

  Förvånar mig inte, då de tror på vad tusentals lyxflyktingar påstår när gäller ålder och identitet.

  Resultat: ligor som ägnar sig åt:
  Gruppvåldtäkter
  Skjutningar
  Knark
  Hot
  Tafsande
  Mordbränder
  Stenkastning

  Och allihop är killar på 17 år….

  Hur dj-a naiva kan myndigheter få vara?

  Gilla

 • mari

  Sossegalningarna har dömt oss till ett liv i skräck. Mördarna är de som kan känna trygghet i Löfvens jävla hopkok. Ställ karlsatan inför rätta denna veckan.

  Gilla

  • Jag

   Tillsammans med Reinfeldts ”öppna era hjärtan”! Samtliga i 87:an är lika delaktiga!!! En öppnade kranen, den andra fortsätter…….. Facit är långt långt borta!!!!

   Gilla

 • Dagobert

  Efter frisläppandet i ulricehamsfallet har den låga misstankegraden sjunker ytterligare.

  Skulle han nu suttit frihetsberövad för två mord så tätt och vara oskyldig och rentvådd i båda skulle jag rekommendera han att aldrig köpa någon lott…

  Gilla

 • Jhonsson

  Av rädsla för att döma en en oskyldig släpper våra domstolar i stället dussinvis grova och skyldiga brottslingar mitt ibland oss.
  Domstolar har också visat sig vara ganska naiva och tycks tro på de åklagades lögner hur fantastiska de än verkar vara. .
  Det svenska rättsmaskineriet har helt kollapsat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: