Svenskarna: Trump gör ett dåligt jobb


MEDIA. Det finns ingen hejd på svenska mediers hat mot USA:s president Donald Trump. Aftonbladet gör till och med en undersökning om vad svenskarna tycker om Trumps arbete.

Det kunde kanske vara intressant om medierna rapporterat sakligt och korrekt, nu blir det helsjukt och märkligt att en enda av Aftonbladets läsare gillar Donald Trump efter AB:s rapportering.

Det vore intressantare om Aftonbladet undersökte vad svenskarna tycker om att världens börser har rusat uppåt efter att Donald Trum tillträdde och inte tvärtom som medierna spådde.

Intressant vore med en saklig rapportering om varför USA under fredspristagaren och presidenten Barack Obama gick från fyra till sju krig. 

Kanske Aftonbladet kunde göra en undersökning om hur svenskar uppfattar vår regering, eller om vad innevånarna i Sverige tycker om utrikesminister Margot Wallströms skatteplanering.

Efter alla falska och vinklade nyheter om Donald Trump är det konstigt att en enda av Aftonbladets läsare tycker att Trump gör ett bra jobb.


30 responses to “Svenskarna: Trump gör ett dåligt jobb

 • Utvandrad

  Granskning Sverige ringde till Aftonbladet och fragade var de kunde hitta en positiv artikel som de publicerat om Trump. De kunde givetvis in hanvisa till nagon artikel fran Aftonblatet.

  Gilla

 • Carl edström

  Jag gillar Trump och hella min släkt
  och kusiner oxå. Än riktig man, ingen feminist som sitter och p .

  Gilla

  • Boa

   Om jag bodde i USA kunde jag haft en uppfattning och kunnat uttala mig. Det gör jag nu inte och håller därför käft. Däremot bor jag fortfarande i Sverige och har många kritiska synpunkter mot vår regeringschefs ”arbete.”Dessa lämpar sig inte att publicera i skrift ännu.

   Gilla

 • Jhonsson

  Resultatet av Aftonbladets undersökning ger en tydlig fingervisning om vilka stollar som köper tidningen.
  Om du skippar sörjan under ett års tid sparar du drygt 8000 kr.
  Helt skattefritt och utan arbeta.
  Lägg dina sparade slantar i en skokartong och se hur fort de växer.
  Blir en extraslant till semestern nästa år
  Eller så kan du spara dina gamla Aftonblad och försöka sälja dem till någon pappersinsamling och se vad du får.
  Du behöver i alla fall ingen skokartong för att ta pengarna i.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Jag trodde bara att blaskan riggat enkäten? Det gör de ju med de flesta enkäter.

   Gilla

  • Erik Olsson

   Bortse en stund från Aftonbladet och ta reda på Trumps förtroendesiffror i det land där det betyder något = USA.
   Där tappar Trump förtroende sakta men säkert, månad för månad.
   Nu är det 36 procent av amerikanska folket som har förtroende för sin president. Det är inte så — dessvärre för Trump — att siffrorna tillfälligtvis har sjunkit stort, utan de har alltså försämrats bit för bit ända sedan hans tillträde i januari. Vilket är betydligt värre än om han hade haft goda siffror i flera mätningar och drabbats av en tillfällig dipp.
   De usla siffrorna är unika för samtliga presidenter sedan mätningarna inleddes på femtiotalet. Kan du skylla dessa fakta på riggade mätningar utförda av SVENSKA medier? Erik Olsson Uddevalla

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Är inget att bry sig om vad vänsterblaskan Aftonbladet eller vad det övriga svenska antiTrump etablissemanget tycker, man kan ju tänka och tycka själv om D.Trump som president !

  Gilla

 • assad

  Donald Trump är den främsta presidenten som verkat under min livstid och Löfven är den sämsta ”statsministern” under den sagda tidsrymden.

  Gilla

  • assad

   Svenska medier bör oroa sig mer för pajasen Löfven och vilket intryck han förmedlar på den internationella arenan.

   Gilla

 • Mimi N.

  Romanians ar for Trump – home and abroad.

  Why These Romanian Immigrant Brothers Voted For Trump

  Gilla

 • Fjodor

  Vilken meningslös undersökning.
  Det är som att Pravda under Sovjet-tiden skulle frågat sina läsare om USA är bra.

  Gilla

 • Fredde

  Att Aftonbladets läsare ger Trump ett bottenbetyg berättar också att läsarna svalt allt skit som Aftonbladet (och annan slaskmedia) spridit om honom.

  Jag säger inte att Trump är en ängel, men svensk media sörjer fortfarande att han vann, kan inte acceptera ett valresultat, och därför vinklas allt kraftigt.

  Varje gång jag diskuterar Trump med bekanta får jag rätta dem, då de gått på anti-Trump-propagandan. De blir förvånade:
  – Jaså? OK, det visste jag inte..? Jaha, det var ju en annan sak.

  Gilla

 • C H.

  Vad svenska folket tycker om USA s president är ointressant och för ett fåtal antiintelligenta svenskar räcker det att ”svensk media gör det för, då är det alla svenskars åsikt” och övriga intelligenta svenskar tar reda på fakta lydande:

  Amerikanarna förväntan om ”tillväxt och affärsvänliga policies från Trump administration samt satsningar på avreglering” är med råge uppfyllda och investerare hann naturligtvis ytterligare skäl att investera i aktier och därav ser ”Trump-eran” i verkligheten ut så här!

  S & P 500 har ökat med 21,1 procent sedan valet 2016 och Dow har ökat med 28,5 procent under den perioden och Nasdaq Composite är 30,3 procent!
  Dow har stängt rekordhögt mer än 70 gånger sedan valdagen 2016 och S & P 500 har stängt med rekord på 52 dagar 2017 – som är den femte största sedan år 1928.

  59 rekordstängerna 1928 och 62 rekordstängningar 1964 enligt S & P Dow Jones Index data och året med de flesta
  S & P-rekordstängningsnivåerna i modern tid var senast 1995 med 77, således för 53 år sen!
  Mvh.

  De som förstår norska kan med direktlänkar ta del av fakta med länkar till Källa,läs här:
  https://www.document.no/
  Document.no Modus operandi mot Trump avslørt. Den som graver en grav for andre…. 7. november 2017, 22:49

  Gillad av 1 person

 • Elsa

  Svensk media utlovade katastrof på USA-börsen, men hur blev det.
  Börsen slår nya rekord och arbetslösheten sjunker.
  Inte ett sant ord från Svensk media, bara lögner.
  Rolf Porseryd pratar mest skit.

  Gilla

 • putte

  Vad i all världen angår det oss vad Trump gör och inte gör .Men eftersom Aftonbladets läsare tycker att han gör ett dåligt jobb betyder det väl troligen att det är precis tvärt om , och det retar nog pk maffian att han fortfarande är president. Men dom ser inte längre än näsan räcker för vad var alternativet jo en halvgalen kärring som troligen snart får skaka galler .

  Gilla

  • Adrian

   Trump och Östling är ena riktiga uslingar och fullständigt FYLLER löpsedlarna och sossemedias plånböcker…

   Gilla

 • Billy Boy

  I senaste Förtroendebarometern 2016 hittar man Aftonbladet och Expressen i bottenskiktet i gott sällskap med Arbetsförmedlingen, Feministiskt initiativ (F!) och TV3.

  Ny Förtroendebarometer för 2017 kommer nästa år 2018.

  Och Aftonbladet fortsätter ”untmaningen” att nå den absoluta bottenplatsen framöver.

  Sidvisningar av Aftonbladet på webben föll brant under perioden 2010 – 2016. Kan ej finna någon senare publicerad statistik än denna … men trenden nedåt tycks fortsätta. Grafik nedan:


  Siffrorna visar miljoner sidvisningar (lila) respektive miljoner webbläsare (blå) som besökt Aftonbladets nätupplaga.

  Gilla

 • Mia

  Ungefär samma resultat skulle det väl bli i vilket land än undersökningen gjordes. Inte ens republikanerna verkar speciellt förtjusta i honom.

  Gilla

 • Adrian

  Tydligt svar på hur väljarsiffrorna kommer att se ut 2018 och vem som fortfarande får spaka Wasa med fröken vänster…

  Gilla

 • Bosse

  Gör en undersökning om idioten Löfven.Helst en hjärnundersökning.

  Gilla

 • Stenbock

  I slaskpressen gör Trump,Putte och Assad varje dygn skandalt dåliga jobb…Den ende som utgör ljuspunkten i deras sagor är Zlatan som nu tycks ha köpt nya skor. Fan tro`t..Har säkert fått dem av Addidas,Nike eller Puma för att göra PR i Absurdistan inför julhandeln ! 🙂

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man märker onekligen att det en evighet sedan denna demokratifientliga och illande röda tempelskändaravisa förmedlade något som ens kommer i närheten av seriositet och trovärdighet, varför man med välmotiverat löje avstår från att fästa något som helst avseende vid vad detta moraliskt invalidiserade desinformationsblad eller dess intellektuellt avtrubbade läsare anser om den amerikanske presidenten.
  Inget kunde vara mer irrelevant.
  Andreas.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Trump du är rakryggad och bäst 👑

  Viss skillnad mot Sveriges sk. ledare med följe…och då vill jag inte ens nämna AB sjukt ironiska tidning….när saningen ska döljas…. medans svenskar våldtas och rånas.

  Gilla

 • ossie

  Stackars journalister dom kommer nog aldrig över att Trump segrade trots deras ansträngningar. Nu lever dom på att kasta skit på Trump och deras våta dröm är ju att Trump ska bli avsatt. Pinsamma idioter som jag och många vägrar bidra med 1 kr till deras försörjning. Fast vi borde vara många fler att svälta ut dem.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Slutar folket köpa deras PK blaskor är vi snart av med dem. Tyvärr är allt för många svenskar såååå hjärntvättade så det kommer nog inte att hända. Men hoppas kan man det är i varje fall gratis.

   Gilla

  • eva

   Journalisterna, särskilt SRP1 . verkar vara sjukligt besatta av Trump.

   Gilla

 • Katarina Elsässer

  Skulle aldrig komma på iden att betygsätta USA s president.
  Det räcker att ”svensk” media gör det för, då är det alla svenskars åsikt!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: