Tonåring åtalad för våldtäkt på skoltoalett


INVANDRARVÅLD. En 16-åring åtalas för våldtäkt på en 13-årig flicka i samband med en idrottsdag på en skola i Malmö. Bara tolv dagar tidigare dömdes samme tonårspojke för sexuellt ofredande mot tre flickor på samma skola, rapporterar Kvällsposten.

Skolledningens besked efter den domen var att pojken och de tre flickorna skulle gå kvar i sina klasser, men att man skulle ta fram en handlingsplan.

 Inga disciplinära åtgärder har mig veterligen vidtagits, säger de tre flickornas juridiska ombud Caroline Nord till Kvällsposten.

Enligt åtalet inträffade våldtäkten på en låst toalett. Det hela avbröts när en person öppnade dörren till toaletten. Den personen har av åklagaren kallats som vittne. Den åtalade nekar till våldtäkt, men erkänner sexuellt övergrepp mot barn.

-Pettersson noterar att Kvällsposten glömmer nämna att den misstänkte gärningsmannen har Mohammed som andranamn och är född i Irak…

TIDIGARE: 16-årig pojke häktad för våldtäkt begången på skoltid, rektor skyller på flickorna


5 responses to “Tonåring åtalad för våldtäkt på skoltoalett

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: