Vad lämnar vi över


Allhelgonahelgen, och jag undrar, hur var det att då för längesedan. Vi vet att de före oss var ett strävsamt segt och rättskaffens folk, de byggde landet åt de sina som kom efter. Jag tror att våra förfäder var stolta och nöjda med sitt slit, de lämnade efter sig ett bra land.

Nu sitter jag och funderar på mig själv och vad jag åstadkommit, jag och min man har sedan tonåren varje dag plikttroget arbetat, litat på tv, radio, tidningar och på politiker. VI HAR GÅTT PÅ VÄRLDENS BLUFF, mitt hjärta blöder……………………………………………………………


21 responses to “Vad lämnar vi över

 • jukkas billy

  Tack 8 klövern! ja precis 8 klövern.. Globalistjimmie är inte nå bättre än dom andra sen hans hejajimmierörelse övergav nationalismen.

  Gilla

 • Jhonsson

  På 25 år har våra politiker lyckat utradera, vad våra tidigare generationer med möda och umbäranden skapat.
  Hur kunde svenska folket välja dessa sverigefientliga representanter för vårt land?

  Gilla

 • Fu allah

  Det är för jävligt med alla niggrer o svartskallar äckliga fula o lynktar skit dessutom beter sig som idioter

  Gilla

 • compulsoryunion

  Ett nytt museum behövs över gärningarna; när svenskarna tvingades betala för islams kolonialisering av Sverige

  Exempel: etableringsersättning,
  Darihemspråk, efterlevandeskydd för bedrägeriafghaner osv…

  Gilla

 • jgarn

  De skyldiga är media och 87orna.

  Gilla

 • lage

  så bra tänkt o skrivet

  Gilla

 • Peter Kostin

  Hade jag vetat då, så hade det inte blivit några barn. Och tyvärr så har mina barn skaffat barn. Mina barnbarn kommer att få leva i det helvette som 60-talisterna skapat. Vita politiker hatar landets vita majoritet till sådan grad att de vill ha ett folkutbyte. Funderar ibland på vad vi har gjort våra politiker för att bli behandlade på detta vist. Vi betalar deras löner, bostäder, resor, representationer osv osv. Dom blir feta på arbetarnas bekostnad. Dom kan stjäla från väljarna utan att straffas, medan en person som laggt sin hand på en kvinnoaxel hängs ut som världens sexdåre. Gamla och handikappade blir utan service och stöd för att de nya innevånarna ska ha. Köerna hos folktandvården är årslång för vanliga människor, itne ens de med försäkring får någon form av förtur, bara att vänta med din trasiga visdomstand. Lite värk har väl ingen dött av, eller? I spetember 2018 har svenska folket en chans att förändra saker. Men dom kommer itne att göra det. Dom tror på S och M att det ska bli en stramare flyktingpolitik. Efter valen kan jag ge mig fan på att det blir en återgång till Reinfeldts idioti och vansinne. Hur kan ett land som Sverige, som har legat och fortfarande ligger långt fram kunnat föda så förbannat inkompetenta människor som får plats i kommun- och landstingsfullmäktige och i riksdagen

  Gilla

  • Lena

   Peter Kostin :
   Jag instämmer med mycket av det du skriver. Kan det vara så att Sverige som inte har haft krig på över 200 år har gjort att svenskarna fullständigt förlorat självbevarelsedriften ?
   Titta på våra grannländer där är de på alerten och de var ockuperade……………….nu är vi ockuperade i fredstid och då ser vi det katastofala resultatet !
   Vad det gäller politiker….ett smort munväder är i Sverige det enda som gäller och där utmärker sig landet återigen, i de flesta civiliserade länder så krävs det mer än det som visas av svenska politiker, det krävs en viss bildning , utbildning och det krävs resultat, reultat som är i samklang med folkets vilja !

   Gilla

 • Tony

  Ja inte kunde våra föregångare ens i sina mörka stunder tro
  att efterföljarnas beslutsfattare skulle drabbas av akut
  hjärnblödning, men tyvärr så var fallet.

  Gilla

 • Stenbock

  Vi har mycket att tacka ”de gamle” för…Speciellt i dag (Alla Helgons dag) bör vi son Eva-Marie,skänka våra tankar och tacksamhet till,att vi idag kan sitta i varma sköna villor och lägenheter !
  Samtidigt minnas hur det var för bara två generationer tillbaka.Beklagligt att vi äldre nu är sista efterföljare,som kan njuta det arbete dessa slitit samman,under arma förhållande.
  Samtidigt känna en viss tillfredställelse,att dessa flitiga människor slipper se,hur dagens styrande överlämnar arvet till araber/niggrar/zigenare och en massa andra främmande arter.

  Gilla

  • DuGamlaDuFria

   Du skriver att vi idag kan sitta i varma sköna villor och lägenheter ! Många av oss sitter idag i kalla lägenheter där vi själva inte kan påverka värmen eftersom bostadsbolagen bestämmer hur varmt vi ska ha det. Inomhus ska värmen ligga på 20-23 gr men de flesta lägger sig 20 gr.
   I min barndom och ungdom frös man inte inomhus men sedan ett antal år tillbaka ska det sparas och pengarna går till att bygga nya hus med hyror som pansjos och många andra inte har råd med.

   Om man nu inte är asylinvandrare för dom ges särskilda rättigheter framför svenska innevånare. Så jag sparar på min Tacksamhet till detta land som en gång var ett bra land att leva i.

   Gilla

 • motvallsblogg

  Våra efterkommande kommer aldrig att förlåta oss för vad vi förvandlat deras vardag till.

  Liked by 1 person

 • Nosferatu

  Ikväll hedrar vi en generation som gav oss ett Sverige vi älskar. Tyvärr har generationer av politiker raserat detta.

  Gilla

 • Kalle

  Ju fler blattar desto högre pensionsålder, enkel matematik.

  Liked by 1 person

 • putte

  Ja vad är det för samhälle som vi lämnar över till våra barn och barnbarn , är det bättre eller sämre . I vår enfald trodde nog många av oss att vi levde i ett rikt och rättvist samhälle , men tack vare internet och alternativa nyheter har vi blivit brutalt medvetna om hur genomruttet vårt land är på grund utav totalt ansvarslösa politiker och tjänstemän , som bara ser till sina egna intressen och skiter i gemene man .

  Gilla

 • kbrel

  Nej min far född 1903 sa redan 1957-58 då ATP var på tapen lita aldrig på en Sosse men mina farbröder va så röda och hade uppdrag för partiet begriper du inte sa dom tänk få tjänstepension ATP och folkpension ja sa far då det får du inte det ena avlöser varann och om inte det blir någon uppgång med minst 3% då faller allt. Och han fick rätt tyvärr eller tur han dog 1980. Sossarna har alltid kört med falska kort!

  Gilla

 • Lena

  Det stora landet i väster har vad vi inte har, de har en ledare som älskar sitt land. Hoppas de kan fortsätta att säga ……………

  När jag lyssnar på de yngre däröver så är de som jag känner så konservativa, de orkar studera fast att universiteten är så vänster. Beror kanske på vad man studerar.
  Vänstern förstår inte att dessa välutbildade och kloka kommer att ge tillbaka på ett sätt som inte handlar om knytnävar och vrål !

  Gilla

 • Blodsven

  Man hann ju knappt börja på en ny arbetsplats innan fackets (s)kithög kom med tvångsmedlemskap. Betalade snällt en jävla massa år innan jag insåg bluffen…

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag gick på bluffen men sent skall syndaren vakna.Nu är jag klarvaken och undrar vad är det för Sverige våra barn och barnbarn Får? MVH ADOLF

  Gilla

 • Ulli

  Jag gick aldrig på bluffen, idag har en del vaknat men när jag flitigt började debattera den negativa utvecklingen 1984-1985, ingen svensk men däremot en del invandrade (icke muslimer) höll med och förstod mig precis.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: