Berlinpolisen – De är inte kollegor, de är fienden.

Läste en interessant artikel (på tyska):

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2017/angeblicher-polizeiausbilder-beklagt-katastrophale-zustaende/

Artikeln översatt till svenska:

BERLIN. Berlin’s polis granskar förnärvarande en ljudfil där en anonym man klagar över ohållbara förhållanden vid en polisakademi i Berlin. Om inspelningen som «die Welt» tillhandahållits är riktig eller falsk, är för tillfället oklart.

Mannen som säger sig vara instruktör vid polisakademin i Spandau-distriktet talar i inspelningen om hat, om förnekande av lärande och våld i klassen, där många av de polisstuderande har migrationsbakgrund.

”Jag har undervisat på polisskolan. Jag har aldrig tidigare upplevt någonting liknande, klassrummet såg ut som en svinstia, hälften araber och turkar, fräcka som fan. Dumt. Det gick inte att prata med dem.” heter det i ljudinspelningen. Han är riktigt rädd för dem. Etniskt tyska polisstuderande blev hotade med stryk/våld.

Hans slutsats: ”Detta kommer att bli en tvåklassig polis, som kommer att vara korrumperad. De är inte kollegor, de är fienden. Det är fienden i våra led.”

Ryktena om de dåliga förhållanden vid akademin har det funnits länge.

Polispresident Klaus Kandt bekräftade till «die Welt» att det anonyma röstmeddelandet hade givits i förtroende till honom av en anställd förra veckan. Polisskolans chef blev sedan ombedd att ”klargöra fakta och situationen i klassen”.

Även polisens fackförbund (GdP) känner till händelsen. Under en längre tid har det gjorts upprepade anmärkningar om akademin, vid vilken årliga mer än 1200 poliser utbildas, sade GdP-talesmannen Benjamin Jendro till nyhetsbyrån dpa. ”Men det här är ännu inte bevisat, utan det handlar än så länge om rykten. Vårt problem är att ingen har kontaktat oss ännu.”

Den inrikespolitiska talesmannen för Berlin FDP, Marcel Luthe, kritiserade den dåliga personalstandarden vid Berlinpolisen. ”Den fullständiga bristen på ideer” när det gäller rekrytering av ungdomar visar första (negativa) resultat. Målet måste vara att ”locka de bästa av en årgång till polisen och inte ta vem som helst som du kan få”. De som saknar språkkunskaper och har ett dåligt sätt/uppförande hör inte till Berlinpolisen, enligt Luthe.

 

27 thoughts on “Berlinpolisen – De är inte kollegor, de är fienden.

  1. Förmodligen är det den svenske marionettexcellensens våta dröm att kopiera och tillämpa detta Soros-regisserade och korantillvända katastrofkoncept inom Sveas invaderade territorium, ty vad kan väl vara mer effektivt då det gäller att hetsa, plåga och hota den rättslösa normalbefolkningen, än att rekrytera fientliga fotsoldater och värva stridslystna psykopater som framtidens nya soldateskpoliser?
    Andreas.

    • Var hälsad bäste Andreas. Här sitter vi och skriver emedan Fosterlandet faller samman i små fragment – med en dåre vid rodret.

      • Ack, Du det klara förståndets, omdömets och bildningens rättsinnade riddare!
        Hur sanna framstår icke Dina kärkomna rader!
        Det vedernamn Du så påpassligt förlänat den som titulerar sig regeringschef har vederbörande med råge förtjänat, ty ingen annan än en veritabel dåre kan uppsåtligt bringa en sådan olycka över det egna landet och dess i samtliga avseenden hånade och förfördelade folk.
        Gud förbjude en slik förmätenhet och förbannad fräckhet, i berått mod begången!
        Må vidräkningens dag randas medan det ännu finns något kvar att frälsa ur globalistskökornas giriga gripklor,
        min gode Assad!
        Andreas 🙂

      • I gängse stil lämnar mästaren inget osagt. 🙂
        Jag önskar Andreas en trevlig afton.
        Mina nerver (efter att ha tänkt på Löfven) lugnar jag med en cigarill, mörkrostat svart kaffe och ett glas punsch.

      • Att detta även blir verklighet i Sverige kan vi redan nu vara säkra på.
        Det kommer en snabbspårsutbildning av före detta IS terrorister, till svenska poliser, vi måste väl se till att de får ett vettigt jobb och möjlighet till goda ” inkomster”

  2. Och mutter Merkel Lövets favotant, hon bara myser i sitt kramgoa mångkulturella Tyskland !

  3. ”Välj polis som yrke”…. vädjar svenska polisen. Men i denna idé ligger att en konserverad uppfattning att polisaspiranter tänker som svenskar gjorde förr. Hederlighet. Sportsmannaskap. Ärlighet. För många ”med bakgrund i andra kulturer” ser säkerligen möjligheten att använda sin makt som polis till extrainkomster, som är ganska vanligt i många kulturer.

    Korruptionen inom svenska myndigheter har bara börjat, skulle jag gissa.

    Jo, det händer även här i USA, som ofta har en ganska mixad polisstyrka.

  4. https://img.morgenpost.de/img/berlin/crop212426015/3312228333-w940-cv23_11-q85/DSC-0205.jpg
    När nu min gamla hemstad Berlin står på dagordningen, läste jag en ”korrekt” fråga i Berliner Morgenpost. En troligen inflyttad skribent från någon tysk avkrok,ställer frågan varför Potsdamer Strasse, ”blivit” en gata med våld och osäkerhet för stadens turister ?
    Detta kan jag förklara.På platsen för gamla världsbekanta Sporthallen ( som revs p.g.a.,att Goebbels och andra högre befattningsinnehavare i 3:e riket hade besökt denna) ersattes av ett stort socialbygge, (typ kaninburar) för alla invandrade arter,och socialt utslagna inhemska.
    Detta i sin tur lockade kriminella och inte minst ”det horisontalt arbetande damerna”, till närliggande Kurfürsten Strasse. M.a.o. byggdes ett område där allsköns odygdigt levande frodades redan på 50-talet ! I dag är det en av stadens värsta kriminella brännpunkter för besökare.Hela områder behärskas i dag av knarkare,prostituerade och tvivelaktiga Barer,där häleri är accepterat.

    • Redan på 1910-1920 talet, framför allt efter första världskriget, var ju Berlin en tummelplats för halva världens fyle. Som liten tös reste jag en hel del i Sovietische Besatzungszone (på transitvägarna och till de ställen vi hade visum till)

  5. ”Fisken ruttnar från huvudet och nedåt” lär det finnas ett ordspråk som lyder och det sammanfattar väl utmärkt väl hur förfallet inom Europa medvetet styrs av politiker och oligarker som vill utplåna nationalstaten med hjälp av fanatiska islamister!!!

  6. Så blir det när man tar in skit, och vill ha det så, då blir det skit. Tacka öst tyskan Muttu, hennes geniala drag att hämnas oförrätter, men vad skall svetsaren skylla på. Att de var elaka på svetsarkursen och inte godkände hans insatser. Han hade ju möjlighet att parkera sig på Metall. Dags för ett nytt världskrig, det som EU skulle undanröja. Egentligen enda orsaken till att ha en sådan snurrig överstatlighet.

  7. När det gäller dårskap har detta spridit sig till Deutschland.Eller tvärtom till Absurdistan…Dagens aktuella nyhet från Berlin kommer från Alexanderplats (Alex).
    Denna centrala plats i f.d. Östberlin har genom sitt goda trafikcentra blivit en av stadens samlingsplatser,för all form av invällande drägg.Inte en dag/natt utan att det sker rån,överfall och dueller med knivar.
    I normala länder hade man sökt påverka,så inte platsen blir än farligare för det vanliga medborgarna.Inte i Berlin där har de goda krafterna (läs sossar,kommunister och gröna) beslutat att bättra på det hela,genom att sätta ut en Container,där drägget kan värma sig mellan brotten !!
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/75/Berlin_Alexanderplatz_BW_2.jpg/375px-Berlin_Alexanderplatz_BW_2.jpg
    Runt detta världsur samlas all jordens avskum,för att känna doften av sina hemländer.På torget/stationen utövar de sedan sitt invanda ficktjuveri (zigenare) knivdueller, (araber och öststater) och rån och överfall på resande (araber och marockanska gatubarn) m.m.

  8. Hoppas svenska polisen får in en massa turk-poliser. Turk-poliserna kommer sopa gatan med Kling & Klang.

  9. Helt vansinne och självdestruktivt för en västerländsk nation att låta ockupationsmaktens män med barbarideologi och djävulsk kvinnosyn få polisutbildning.Thomas Edison amerikansk uppfinnare och affärsman mest känd här för glödlampan lär ha sagt att 5 % av folket tänker,10 % tror att de tänker och resten 85 % tänker inte alls för det är rädda för det.Ligger en hel del i detta uttalande faktiskt,bara att se sig om i hela västvärlden vad som pågår mitt framför ögonen och öronen på folket och få är det som reagerar och agerar öppet och ser verkligheten som den är,de går inte efter kartan när terrängen inte stämmer med den,då är det terrängen som gäller.

  10. Precis vad min inre spåkula har sagt mig blir resultatet att plocka in araber och turkar i polisen. Jag fasar för den dag polisen fullständigt blir en invadera mångfaldspolis, ingenting jag kan lita på i alla fall.
    Också idén om invandrare i offentlig sektor som chefer och handläggare – fullkomligt absurt.

  11. Vill man ta över ett land snabbt gäller det att infiltrera inte bara media och politik utan också polis och militär.

Kommentera