Man skjuten till döds i Helsingborg

INVANDRARVÅLD. Den man, född 1997, som hittades skjuten i Bårslöv utanför Helsingborg i går kväll, avled under natten på Helsingborgs lasarett. Han är känd av polisen sedan tidigare.

Det var oroligt och akutmottagningen i Helsingborg är avspärrad med stöd av 24 § Polislag, i syfte att säkerställa att sjukvårdens arbete kan fortgå. Vårdsökande till akutmottagningen är inte berörda av avspärrningen.

Polisen

5 thoughts on “Man skjuten till döds i Helsingborg

  1. http://imgl.krone.at/scaled/1560330/vbeb32f/630×356
    I samband med dagens rader kring de parasiterande Islamisterna i landet, läste jag just hur några inom den muslimska sekten,hade planerat årets största anslag i Istanbul.Fyra ”personer” (varav två från Österrike på bilden ovan) var nästan vid målet,då turkisk polis slog till mot dem.
    Attentatet skulle skett 29 Oktober.Datumet som IS-rörelsen betraktar som sin födelsedag. För just den dagen hade dessa fyra förberett ett stort anslag mot ett köpcenter i Istanbul.
    I Kronen intervjuas en turkisk terrorspecialist som varnar hela Europa,för vad som pågår i deras Moskèr och hur dessa självmordsbombare triggas, att utföra attentat mot alla som inte följer Allan !

  2. Jaha, den tredje dödsskjutningen bland kriminella i landet på tre dagar, nu kan väl inte ens Snickesnacki eller andra kriminologer prata bort läget med att anmälningsbenägenheten har ökat. Fy fan för PK-patrasket och deras anhängare, måtte djävulen ta dessa på den yttersta dagen.

  3. Mannen är känd av polisen sedan tidigare. Händelsen utreds som mord.I sam

    band med att man spärrade av platsen uppstod oroligheter då folk inte respekterade avspärrningen och försökte ta sig in.

    ”Folk”? Nä, SVIN och kriminella kräk.

    ————–

    Följ folkrörelsen som kräver att brott mot kriminella ska ges LÄGSTA prioritet och brott mot HEDERLIGA ska prioriteras. Är den skjutne ”känd av polisen” har han också förlorat sin rätt att vara en del av rättssystemet. Alltså, ”en död kriminell…” ärendet läggs till handlingarna. Polisresurser frigörs för att göra det jobb som polisen är till för – skydda hederliga.

    • Gus:
      Qch av islamistiskt importerat pack från MENA,och t.o.m. Fjärran Östern ! 🙁
      Tänka sig att polisen numera får agera dörrvakter,vid ett sjukhus i små svensk städer ! Att islamismen sprider sig ut i små bondbyar, lite landet runt.Hur poltiker och andra myndigheter låter det hela fortgå inför öppen ridå.Hur PK-organen vrider och vänder sig,för att redogöra de dagliga morden i denna ”religions” kretsar med korrekt kortats möjliga text !

Kommentera