Invandrargäng skjuter i Köpenhamn – en död, två skadade


INVANDRARVÅLD. En person dödades och två skadades vid en gängrelaterad skjutning i Köpenhamnsstadsdelen Nørrebro på tisdagskvällen, rapporterar Danmarks Radio.

Ett vittne uppger för Ekstrabladet att hen hörde minst 20 skott vid skottlossningen, som inträffade utanför entrén till ett vandrarhem. Köpenhamnspolisen skriver på Twitter att det rör sig om en gängrelaterad skjutning.

-Pettersson har skrivit lite på bloggen om Köpenhamns invandrargäng och konstaterar att det ser ut ungefär som i Sverige och vissa av dem reser då och då över Öresund…


One response to “Invandrargäng skjuter i Köpenhamn – en död, två skadade

  • ossie

    Konstigt att Ungern och Tjeckien inte vill ha in denna berikning. Svetsarn försöker ju förgäves övertyga dem om denna förträffliga kultur.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: