SD-man försvarade sig med järnrör mot serievåldtäktsman…


DÅLIG HUMOR. Sverigedemokraten Erik Almqvist är bara missförstådd. Han tog upp järnröret för att försvara sig mot en serievåldtäktsman. Här har Magnus Betnér tidernas chans att göra succé, eller hur Magnus. 

TSKaos inställt, där skulle bland annat Soran Ismail deltaga. Enligt ryktet har han drabbats av cellskräck…


17 responses to “SD-man försvarade sig med järnrör mot serievåldtäktsman…

 • gamgubben

  Sjukdom, våldtäktsbenägen ungefär lika som alkoholist är det så det heter nu i Absurdistan. Fy för den lede!

  Gilla

 • Valter

  Om man vill brunkleta som dessa allt annat än gentlemän brukar, säg mig vem du umgås med och jag säger vem du är, Betnér. För övrigt allting lugnt, har aldrig varit tryggare i Sverige.

  Gilla

 • Sven-Erik

  I den kristna moralsfären ska man inte ljuga. I andra kulturer är det ok att förskjuta kvinnan och ljuga för de kristna – För så säger ledarna.
  Kampen om bästa löpet fortsätter. Just nu flödar det mest anonymt på Google från Expressen. Men vem är han, komikern?

  https://www.expressen.se/noje/tre-kvinnor-anklagar-komikern/

  Gilla

 • Jhonsson

  Att inte blatten blir uthängd likt de svenska våldtäktsmännen, beror på att han står under den svenska PK- elitens beskydd.

  Gilla

 • Jhonsson

  Synd att han inte sopade till Ismail med järnröret på rätt ställe.
  Det kunde säkert ha förhindrat ett antal våltäkter.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Konstig m timell,virtanen blev uthängda på nolltid.Varför blir inte bergsturken uthängd på samma villkor. Man undrar vad är det som pågår i vårt land självcensur,rasist skräck eller vad är det som pågår,vem är det som sätter gränserna i en demokrati eller är det någon diktatur variant som vi har hittat på.?MVH Adolf

  Gilla

  • Janne

   Skillnaden mellan Timell och muslimen är milsvid, Timell kanske petade på fel kvinnor på ”fel” ställen och vid fel tillfälle, han anklagas också för att vara islamofob och rasist och dessutom är han svensk! (allt det dör stämmer nog in på dom allra flesta av oss)
   Muslimen är muslim, invandrad parasit och nu även professionell våldtagare! Han är så långt som det bara går från att vara svensk!
   Han tillhör det nya skiktet invällare till Sverige som myndigheter och media värnar om och vill fylla landet med, därför inte ett ont ord om honom vad än han gör eller har gjort! Ingen som helst mediaskugga får falla på dessa varelser!
   Janne

   Gilla

   • Joy

    Folk tror ju mest att man ljuger på nätet och jag har funderat ett tag på om jag skulle berätta detta. Men det är faktiskt inte bara kvinnor han tråkat, utan även män. Inte med fysisk beröring, utan genom att kasta ur sig skitsnack, om bögeri.

    En man jag lärde känna för ungefär 7 år sedan, hade tidigare jobbat i ett sammanhang, i en tv- inspelning av ett reseprogram som Timell var program – ledare för. Timell hade tyckt att det var okej bara han inte var bög. Det vill säga, min bekant, med en kvinna gift man, fick inte vara bög, för då ville inte Timell jobba med honom.

    Den mannen var och är definitivt inte bög, Timell bara var stor i käften. Jag har avskytt karln sedan jag fick veta detta. Gå aldrig i närheten av Timell, du får en skopa ovett över dig.

    Gilla

  • Tanten

   Så går det till i ett korrupt land.
   Sverige är totalt trasigt, korrupt, inget rättsväsende längre etc. Och vår regering har bara ett intresse; att sko sig själva till max. När Sverige är kört sticker dom själva med sina ”intjänade” miljarder som dom snott från oss hårt arbetande skattebetalare.
   Vem höjer deras absurt enorma löner stup i ett? Jo, dom själva.

   Stefan L själv höjde nyligen sin egen lön med ca 4.000 i månaden. Att han hade i månadslön vad en svensk pensionär får på två år (!!) räckt tydligen inte!

   Gilla

  • MartinA

   Virtatenen blev INTE uthängd på nolltid, det fanns, och finns, starka krafter som försöker skydda honom, bland annat Alexander Bard och hela multikulti-PK packet.

   Gilla

 • ossie

  Soran Ismail har visst fått annat att tänka på.

  Gilla

  • Cirkusen fortsätter.

   Han har kanske sett nått nytt villebråd, och kanske blir sjuk av åtrå.

   Gilla

   • Argus

    Det är mer troligt att det är han som blir villebråd när han hamnar ihop med andra mer rutinerade kriminella som dessutom haft år på sig att bygga upp muskelmassa och åtrå. Han kommer helt enkelt att bli någons ”bitch”.

    Gilla

 • Billy Boy

  Kan det t.o.m. vara så att Erik Almqvist hade helt rätt från början när han kallade en kvinna för ”den lilla horan” vid ordväxlingen utanför hamburgerbaren i Stockholm i juni 2014.

  Tänk om kvinnan vid tillfället var / eller blev Soran Ismails tillfälliga ”flickvän”. Och nu efter lång tid anslutit sig till ”#metoo-gänget” och bestämt sig för att tala ut och anmäler därför Soran för våldtäkt.

  Ren spekulation iofs men många saker kommer i helt ny dager efter de senaste omvälvande händelserna.

  PS Soran hade vid tiden för ”Aluminiumrörs-incidenten” relationsproblem.

  Aftonbladet rapporterade 19 maj 2014 – Soran Ismail ska bli pappa. Det bekräftar nu komikern, samtidigt som han avslöjar att han separerat från sin gravida fästmö.
  DS

  Gilla

  • Billy Boy

   Rättelse:

   ”Aluminiumrörs-incidenten” inträffade en utekväll på Kungsgatan i Stockholm i juni 2010. D v s EJ i juni 2014.

   SD-personerna Erik Almqvist och Kent Ekeroth var vid tidpunkten i juni 2010 ÄNNU INTE riksdagsmän, vilket Soran Ismail ljugit om i många av sina stand-up framträdanden.

   SD kom in i Sveriges riksdag först vid valet i september 2010.

   Gilla

 • Tony

  Soran Ismail varför träder du inte fram för att rentvå
  ditt namn?????? Nej för du har inte rent mjöl i påsen?
  Och fegmedia gör som man brukar, skyddar importerade
  våldtäktsmän.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: