Skottlossning mot bil i Helsingborg


INVANDRARVÅLD. Polis skickas till Höstgatan, där det konstateras att en skottlossning skett mot en bil. Personerna i bilen har efter beskjutningen själva tagit sig till akuten.

Ingen ska ha fått några skottskador, men en har fått glassplitter i ansiktet. På bilen anträffas skotthål, men det är okänt hur många skott som avlossats.

Bilen är tagen i beslag för teknisk undersökning. Polis har arbetat på platsen, och vissa tekniska spår är säkrade. I nuläget är händelsen inte rubricerad. Det finns ingen gripen.

Polisen

-Pettersson säger att det satt en pappa i 35-årsåldern med sin son i skolåldern i bilen. Pappan skadades.


15 responses to “Skottlossning mot bil i Helsingborg

 • För Vårt Bästa?

  JUST NU. 22:00.
  Kunskapskanalen kör propaganda om fake news….Håll er lugna!

  Gilla

  • Stenbock

   Ja men det börjar bli fullt under mattan…Läste att PK-medias gullepolitiker,satt i TV4 och lallade om hur bra allt kommer att bli,med tiden.Samtidigt viner skotten i luften runt om i riket !

   Gilla

 • Stenbock

  Inser att Pettersson inte längre hinner rapportera kring allt som sker i nya Islamska Absurdistan.Det som skedde i Helsingborg var ju bara en bagatell.Nu rymmer man ut ett helt hus i Gävle,eftersom någon pysslar med sprängmedel.
  Samtidigt skjutes det skarpt i Nacka och en ”man” har hittats skottskadad.Detta i mångkulturens land en vanlig måndagskväll.

  Gilla

  • Billy Boy

   Polismästaren i Malmö är försiktigt positiv till Danmarks exempel att sätta in soldater för att avlasta polisen.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/kan-vara-intressant-for-malmo

   Men polisministern Morgan Johansson (S) har dissat idén med att förstärka polisen med militärer trots att den grova kriminaliteten med inslag av inbördeskrig i Sverige eskalerar för varje dag som går.

   Gilla

   • För Vårt Bästa?

    Regeringen skulle aldrig / tordas sätta in militär. Möjligen nya korvsorter och gratis röka.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    7 klöverns ynkliga och ryggradslösa politiker vill inte men framför allt vågar de inte att göra ett dyft åt dagens anarki det har gått över styr den organiserade brottsligheten har tagit över Sverige med förgreningar inom politiken och alla andra samhällsområden, att så är fallet behöver man inte vara Einstein för att begripa !
    Inte minst vet de kriminella att så är fallet de fortsätter bara att hånskratta åt dagens patetiska och löjeväckande svenska rättsväsende.

    Gilla

 • OPete

  Det finns ibland någon på denna sida som tycker att vi har tagits emot för många . Med tankegångar att politikerna har lärt sig av misstagen . Oavsett hur oskyldiga dom tycker sig vara till hur det land mår så är ju fakta att hade alla dessa röstat på SD som regerande parti så tror jag situationen hade varit helt annorlunda !!! Sen beror det dessutom inte på hur många vi tar hit . Det handlar helt och hållet vad som kommer hit !!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vilka som kommer hit, visst det har betydelse och inte minst hur tuffa och vilka krav som ställs på de nyinflyttade !
   Sverige är ju som de flesta vet idag ett totalt kravlöst land när det gäller vissa av politiker utsedda stackars grupper och dessutom är ju Sverige terroristernas och de övriga kriminellas paradis på jorden.

   Gilla

 • Avmaskad

  De skottskadade borde kanske få vända sig till sin vårdcentral och därefter ett halvår innan de får komma till ett sjukhus.
  Grymt?
  Ja, men det går den vägen:
  Under väntetiden kan några med TBC behandlas.
  Syniskt?
  Ja, men en av flera förklaringar till varför vården haltar.

  Gilla

  • För Vårt Bästa?

   På kanarieöarna(en av dom) måste du ha tolk när du kommer till den lokala sjukan. Utan tolk=ingen hjälp.
   Däremot om du som turist behöver vård så är första frågan: Har du reseförsäkring? Om Ja får du vård.som då betalas det via SoS Alarm. Om Nej ingen vård.
   Borde ha så här också!!

   Gilla

 • Mimi N.

  En bagatell i ”svenskarnas” vilda liv …..

  Gilla

 • Mr Jordan

  Var det laglydiga i bilen? Skönt att ni klarade livhanken och hoppas svinen de fega svinen åker dit! Var det kriminella i bilen? Ni får vad ni förtjänar och ska absolut inte ta resurser från akuten för lite glassplitter, stäng och lås dörren!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: