Islams storhet beror på ödmjukhet och respekt för oliktänkande


ISLAM. Enligt material som används på grundskolans högstadium och i gymnasiet är islam en tolerant och ödmjuk religion. Det ges till och med tummen upp för islam på slutet. 

– Pettersson undrar om islänningarna, världens äldsta demokrati, som råkade ut för slavräden 1627 eller indierna som drabbades av världshistoriens största slakt med 80 miljoner döda håller med?

Det är bara två exempel på islams framfart under 1400 år, jämfört med islams massmord är nazister, kommunister västs slavhandlare och kolonisatörer från väst rena rama amatörerna…

Det verkar heller inte som de som gjort skolmaterialet funderat över vart alla kristna i Mellanöstern och Nordafrika tagit vägen.


20 responses to “Islams storhet beror på ödmjukhet och respekt för oliktänkande

 • Stenbock

  Kanske passar denna färska nyhet bättre in till rubriken. I varje fall är detta ett av staden Helsingborgs områden,som fallit Allans söner i smaken. Om det var två sådana som var målskiva vid skottlossningen i kväll,framgår inte av lokala PK-organet.Men flera skott avlossades mot fordonet de båda åkte i.
  I samma organ framgår att polisen nu rådes titta under sina fordon,innan de åker iväg. Påminner lite om M-östern och dess spännande värld !

  Gilla

 • Erik

  Det var den mest perversa lögn jag hört i hela mitt liv!

  Gilla

 • Claes

  Snacka om efterbliven….hur i helvete kan man gå på dessa lögner? Att Islam är fredens religion är bara hyckleri. Försöker dessa araber slå i oss att det är andra religioner som startar krig i Mellanöstern? Eller kanske kristna som utbildar sig i att bli självmordsbombare? Sluta hyckla i stället.

  Gilla

 • Kattsand

  Att papegojor säger saker om islam som de inte förstår är en sak, men människor borde veta bättre!

  Gilla

 • Truthfighter

  Fruktansvärt vilken vidrig propaganda. Det märks hur de svinen tar över mer och mer, och försöker framställa sin ruttna frukt som ädlaste sort, när det i själva verket är det äpple som Snövit somnade in av och nästan dog av, tills en prins väckte henne. Precis som vårt folk behöver väckas av en rejäl kyss (stöt) också.

  Gilla

 • ALP

  ”Ödmjukhet och respekt” ???? Hahahahahahahahahahahaha!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En fullständigt makaber, starkt vilseledande, faktaavvisande och verklighetsfrånvarande propagandaoffensiv med psykopatiska förtecken.

  Den som inte vid det här laget förmått inse vidden av det största hotet mot mänskligheten, är antingen moraliskt defekt och disponerad för korruption, ideologiskt desorienterad och förblindad, eller komplett politiskt okunnig och därmed mottaglig för de massiva manipulationsmanövrar de europeiska folken via de oligarkstyrda kättarregimerna nu attackeras av.

  Att via denna ensidigt sockrade servilitet och hagiografiska lovtal till mördarsekten islam, dess människofientlighet och dess bestialiska utövare uppsåtligt vilseleda oskyldiga skolelever, är inget mindre än en oerhörd brottslig gärning och ett övergrepp jämförbart med organiserad pedofili.

  Vilka chanser ger vi egentligen det uppväxande släktet med en dylik pedagogik som hämtad ur en megadystopisk mardröm, där intelligensen kvävs i sin linda och där integritet, intellektualitet, självständigt tänkande, kunskapssökande och ifrågasättande bestraffas med kollektiv fördömelse?

  Vilka hemmiljöer finns i dagens Sverige som förmår stävja denna lika alarmerande som historiska faktafientlighet? Finns det egentligen någon som helst anständighet kvar bland de globaliserade genderfanatiker till människospillror som satt barn till världen, eller varifrån skall hjälpen komma?
  Andreas.

  Gilla

 • Islams storhet beror på ödmjukhet och respekt för oliktänkande — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Islams storhet beror på ödmjukhet och respekt för oliktänkande — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Edwin

  Den lilla flickan kanske vaknar när hon blir våldtagen själv. Hon tror gott om alla och islam är god. Islam är ond ….

  Har läst två bra böcker den senaste tiden och jag tycker lilla flicksnärtan kan göra det med. Frågan är om hon vågar öppna ögonen.

  Böckerna är Jihad Arthur Kemp och Helig Vrede Nicolai Sennels .

  Hur en liten söt Svensk tjej kan stå och försvara islam och mussarna är för mig obegripligt. Vakna lilla flickan innan det är för sent.

  Gilla

 • Suzie

  Föräldrar måste vakna upp och ta reda på vad deras barn får för kulturmarxistisk indoktrinering i skolan och vägra låta sina barn underkasta sig både Lenin Marxism/kulturmarxismens alla lögner om världshistorien
  och förtigandet av kommunismens ofattbara grymheter i det forna Sovjet, och om det nu påstådda islams storhet och blabla.

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  Och ”Mein Kampf” borde ha fått Nobels bokpris,
  Islam är är som Diabetes det dödar en sakta.

  Gilla

 • Peter Kostin

  När jag gick i 3:an på gymnasiet så hade vi en sociolog som lärare i religion. Det blev att se mera om koncekvenser istället för ren teologi När vi kom till islam, så var det inte bilden av en tolerant och ödmjuk religion som han presenterade, snarare tvärt om , med tanke på hur kvinnor och döttrar behandlas. Inte ens buddisterna var sämre i det fallet. Så när någon säger att islam är en tolerant och ödmjuk, så
  1. Dom har aldrig studerat islam
  2. Dom blåljuger trots att dom känner sanningen

  Gilla

 • ossie

  Islam är bland det mest otäcka och ociviliserade på denna jord.

  Gilla

 • Billy Boy

  Videon ”Islams historia – Spridningen” avslutas med följande information:

  ”Se fler filmer gratis på studi.se”

  Ja, inte skulle jag betala för sånt jäkla dravel som islamvideon förmedlar.

  Det fanns ju inte det allra minsta spår av kritik för alla fasansfulla illgärningar som begåtts och fortfarande begås dagligen i islams namn.

  Gilla

 • Kattsand

  Var slutklämmen att vi skall dra slutsatsen att de var framgångsrika pga sin tolerans så nu måste vi tolerera oliktänkande (läs: acceptera islam)?
  Hon glömde nämna begreppet ”dhimmies”.
  Är det betald islampropaganda eller är det bara naivitet?

  Gilla

 • Kent

  Säkert nationalhistorikern Henric Arnstad som har varit behjälplig med att ta fram materialet.
  Så undrar man varför svensk skola blir sämre och sämre.

  Gilla

 • Mm

  Dax att visa filmen om kvinnor i Iran, gjord av ? som även gjorde filmen om Farah Diba, gift med sista shahen av Persien.
  Kallar man respekt för kvinnor när man kan gifta sig i några timmar, med imamen som noterar att bägga parter vill gifta sig i några timmar, få en slant för besväret, paret gör det man brukar göra som prostituerad, men i det här fallet lagligt gift under akten. Eller änkan som besöker imamen och går in i något bakre rum, drar upp svartkjolen och en snabbis, sedan bidrag till mat, så barnen kan äta sig mätta den dagen. Härlig religion muslimska gemenskapen verkar vara.
  Undrar om det står i den nya läroboken.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: