22 thoughts on “Upprörande Video

  1. Jag är ganska säker på att dom personerna som ligger bakom och driver som exempel flyktingvågen som drabbat Europa och jag tror nog att alla vet att det var inte något positivt utan närmast en katastrof för många länder.
    Men som sagt de personer som ligger bakom gör endast detta för att käna pengar på detta och det gör dom genom att spekulera på börsen på uppgång och även nedgång och tror mig dom drar in fantasi summor på just detta. Att dom förstör livet för miljontals människor det skiter dom fullständigt i. Jag hoppas verkligen den dagen när det är dags för dessa människor att gå vidare att dom får betala priset för sina gärningar här i livet och då menar jag verkligen riktigt riktigt får betala priset i helvetet och det priset är jag säker på att ingen vill uppleva.

  2. Att HJÄLPA står det ingenting om i kranen/sharia, däremot mycket om att döda icke-muslimer! (Syftar på texten över filmen; ”….ingen gör någonting för att hjälpa kvinnan.”)

  3. En detalj som inte stämmer i bilden: hur kan innehållet på en mugg kvinnan tappar ned lämna en så stor fläck och med två sidospår av benslängder. Muggen hamnar först ungefär 1 m mot höger av liggande kvinnans fot och vätskan hälldes ut på en jämförelsevis stor yta. Man kan inte se hur det andra sidospåret blev till. Muggen hann ju studsa mot vänster sidan innan den landade nära hennes huvud diametralt motsatt från högra sidospåret.

      • Ingen konspiration alls då judar helt öppet sagt att man vill utrota den vita rasen bla Susan Sontag, en annan jude som Wesley Clarke fd Nato har sagt samma sak

      • Den som en gång hatade mig var en gång en fräknig rödhårig , den andra gången en ful judinna, var är skillnaden …………….avundsjuka !!

      • Varför vill rika judar gifta sig med germanska KVINNOR ………………..de hoppas …på vackra barn …….
        Ett bedrövligt scenario …………om INTE de de andra folken ställer upp !
        STÅ UPP !!!

  4. en sk ”hetsar-video” vars syfte är att få igång rasoroligheter emellan gentiles som en viss grupp tjänar på. Behändigt är väl att det alltid finns en filmkamera ”precis just där det händer” 🙂

  5. Detta är den framtid, och nu även nutid som vi har i Sverige.

    Nästa gång är det ditt barn, flickvän eller fru som utsätts.

    Fråga dig: Minskar detta eller ökar dessa brott ?
    (Ps. Det hjälper till att få rätt svar om du är öppen och inte naiv.)

    4-år till…..blir du säkrare då ?

  6. Det är det här invällarpacket vi betalar för att de skall ha de bra i Sverige utan att göra nåt. Får väl hoppas det var någon av de humanistiska batikhäxorna som nu kanske lärde sig en läxa. Blev bestulen på sin mobil dessutom.. Hon får väl vara tacksam att de inte slog ihjäl henne

Kommentera