Stäng

Islam – Razzia i Berlin

Vapen och stora mängder ammunition har beslagtagits i islamistiska kretsar.

Vid en razzia på onsdagen beslagtog Berlinpolisen vapen och stora mängder ammunition i kretsen av en misstänkt islamist.

Det fanns anledning till oro ”att dessa skulle kunna användas för attacker” även om det hittills inte ”hittats tecken på någon konkret planerad attack”, förklarade polisen och åklagarmyndigheten.

Razzian hade föregåtts av en flera månader lång utredning mot en 40-årig tysk medborgare som misstänks tillhöra den islamistiska miljön.

Polisen hade kommit för att undersöka mannen p.g.a. undersökningar i ett annat fall, som handlar om drogkriminalitet, citerade ”N24” Berlins polispresident Winfried Wenzel.

Det blev då klart att den anklagade kunde ha tillgång till skarpa vapen och krigsvapen.

Slutligen, eftersom mannen hade visat sig ”beredd till våld”, bestämde poliserna sig för att arrestera honom.

Enligt uppgifter genomsöktes fyra platser i distrikten Reinickendorf och Charlottenburg-Wilmersdorf. Vapendelar hittades också. Den anklagade ska presenteras för en häktningsdomare.

P.S.

”Orginalartikel (på tyska)”:

http://www.focus.de/politik/deutschland/razzia-in-berlin-waffen-und-grosse-mengen-munition-in-islamistenszene-beschlagnahmt_id_7761663.html

10 reaktioner på “Islam – Razzia i Berlin

 1. Hur ser det ut i moskéerna i Sverige?
  Islam ska ta över världen –
  – inte delar av den, utan hela,
  och om så behövs – med våld säger koranen!

  Vi har muslimer i vårt land!
  Vi har muslimer omkring oss!
  Vi låter dem bygga stridsledningscentraler!
  Vi identifierar inte de stridsdugliga män som kommer hit!
  Vi bjuder dem på allt!
  Vi bjuder dem på vårt fosterland!

  Känner du dig trygg?
  Vill vi ha det så?
  Jag är rädd!

 2. Det finns miljoner av islamister i Europa.
  Hur hittar de just dem med granater i handbagaget?
  Om jag tittar på Storbritannien så har terrordåd utförts av islamister som integrerats väl och de har både hus och jobb och arbetat för det sk samhällets bästa. Ändå så har de på sin fritid planerat ond bråd död för människor som inte delat deras mål på sharia i fredens namn.

 3. Fulmedia rapporterar givetvis inte om detta! Men varför skulle dom nämna dessa småhandlare när CIA smugglade enorma mängder vapen via Azerbadjan till terroristerna i Syrien från de forna öststaterna vilket nyligen avslöjades av en bulgarisk journalist som för övrigt fick sparken omg efter artikeln publicerats. USA:s och EU:s fulspel i Syrien fick ju inte avslöjas och MSM gör sitt bästa för att mörklägga eller ignorera det hela. Även svenska vapen var inblandade vilket borde satt fart på Svenska Freds men från det hållet är det tyst då ju den organisationen sedan länge blivit korrumperad och politiserad.

 4. Det är uppenbart att,muslimerna laddar för nya terrordåd och så småningom kanske för regelrätta inbördeskrig i Europa.
  Och EU:s politiker fortsätter importen av invasionstrupperma, vilka ovanpå allt skall försörjas av EU:s medborgare.
  Europas undergång är nära.

 5. http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/10/verdachtiger-fahrraddieb_1508925088-1024×576.jpg
  Skrev några få rader kring dessa tillslag i natt genom deras specialstyrka i för-middag.Kan därför fylla upp med ett annat nytt brott i samma stad. Mannen (en berikare) på bilden ovan,blev direkt avslöjad av cykelns ägarinna,när han stal hennes hoj.Detta skedde mitt i Berlin,och hon sökte med alla medel ta tillbaka sin cykel.Många personer passerade förbi och tjuven började ropa ”Nazi do”,då skedde det otroliga,att vittnen tog parti för svartskallen,och började med liknande rop/tilltal mot kvinnan.Under tiden hon angreps från alla håll cyklade han i väg med hojen !
  En som passerade tog en bild på tjuven,och nu söker polisen offentligt efter honom.

  1. Har aldrig sett eller hört detta tidigare, ”nazi do” gick till wiki för att finna ut.
   Så nu är vi som önskar att behålla det vi har jobbat och betalat för ”nazi do”,
   de som säger så kan dra åt helvete !

   1. Lena:
    Detta har de lärt sig först av allt och betyder översatt ” Du nazi”…
    Sådan ord,och ord för könsdelar inkl.svårdomar är det enda de kan lagra í sina míni-hjärnor !

   2. Stenbock :
    För att inte bli häktad…………..fy tusan vad många det finns som jag tycker kolossalt illa om, för att inte säga jag ………….!

 6. Är det riktigt säkert att det är i islamistiska kretsar så det inte är i högerextrema kretsar som mutter Merkel och alla övriga politiker är mest rädda för, förstår inte att någon politiker kan vara eller är rädd för islam som man under så lång tid bjudit in till Europa och som man hela tiden anpassar sig till och i alla lägen försvarar med näbbar och klor !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: