Man mördad i Alvik


INVANDRARVÅLD. I går attackerades en man i Alvik, västra Stockholm.  Två gärningsmän sågs springa från platsen beväpnade med svärd och kniv. Mannen fördes till sjukhus men avled under natten.

-Pettersson ser inget om signalement trots att flera vittnen såg gärningsmännen men det är också ett signalement…

Polisen

Solna Tingsrätt B 8234-17, uppdaterat 2018-05-03: Allt är inte som man tror och i det här fallet dömdes tre svenskar, eller i varje fall 2,5.

 • Michael Jakobsson, 19 år vid gärningstillfället och en vecka till 20 år, döms till mord m.m. till tio års fängelse.
 • Malte Näslund, 19 år vid gärningstillfället, döms för medhjälp till mord, grovt olaga hot, grovt vållande till kroppsskada, och en hel del mer till 9 år i fängelse.
 • Niklas Tiensuu, 19 år vid gärningen, döms till medhjälp till mord och medhjälp till grovt olaga hot till 3,5 år i fängelse.

12 responses to “Man mördad i Alvik

 • pirger

  Dock var mördarna i denna händelse svenskar och den mördade invandrare, varför hyllar ni inte detta?

  Gilla

 • Anna

  Muslimerna ynglar av sig.

  Gilla

 • Mia

  Polisen kanske tycker att det räcker med de vittnen de redan har och tror inte det är till någon större hjälp att dessutom gå ut med signalement.

  Det gör de bara när de tycker att det är lämligt och inte för att ge service till dem som brukar vara extra intresserade av att få veta etniciteten.

  Gilla

  • Stenbock

   Mia:
   Nu återfaller du på nytt i dina gamla gänger…Trodde igår när du för en gångs skull hade ögonen öppna,du frisknat till.
   Men icke !
   Vad gäller gärningsmännen står detta utskrivet,Har aldrig sett Kalle eller Olle springa kring,med ”svärd och kniv” i högsta hugg och avliva någon.
   Nu är väl fängelserna sprängfyllda av de dina nyberikare och kanske har ett dikret gått ut från Eliasson,att hans marktrupper inte skall gripa fler. Dessutom vet vi sedan tidigare ”det råder brist på tolkar”.

   Gilla

   • Mia

    Jg gjorde en gång ett test på Naturhistoriska Riksmuseet som gick ut på att titta på en video där en person plötsligt begick ett brott och sedan snabbt försvann därifrån.
    Det var mycket svårare än man kunde tro, eftersom allt gick så fort.
    Efteråt fick man läsa vilka helt olika beskrivningar vittnen kunde ge av exakt samma händelse. Man kunde inte tro att det var samma person de beskrev.

    Här kan du läsa mer om signalement:

    https://polisen.se/Arkiv/Nyhetsarkiv/Orebro/Darfor-kan-signalement-vara-knapphandiga/

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Kan hända om man visar upp Kalle,eller min Olle….
    De kan vara svåra att skilja åt,om de båda har typiskt nordiskt utseende.
    Men de man ”söker” i Alvik är troligen araber där ungefärlig längd,och vissa klädesplagg kan vara en hjälp.F.ö. tror jag polisen känner de båda sedan tidigare ! Två som springer runt med svärd och kniv i Fjollträsket,skiljer sig trots allt från övriga,även om det dagligen blir allt fler av Allans sort i Alvik.

    Gilla

   • Mimi N.

    Ramsan ingår i det litterära arvet där Gunnar Wersén i Kalle Klätts ABC (1946) byggt vidare och har formen:

    ”Zebran är ett randigt djur,
    ränderna går aldrig ur”
    för dom är utav en sort,
    som ej ens kan tvättas bort.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Vi som haft turen att uppleva ett trevligt, tryggt och icke mångkulturellt Sverige vet att polisen på den tiden alltid gick ut med signalement på en eller flera gärningsmän vid brott men det görs inte i dagens mångkulturella Sverige, har det möjligen något med massinvandringen till Sverige de senaste 35 åren att göra ?

  Gilla

  • ladulaas

   Känner du till ‘globalismen’ eller ‘New World Order’? Om du inte gör det, så är det i grevens tid att du sätter dig in i vad de begreppen står för.

   Bankmaffian – alltså den svinrika klicken bankirer, med klanen Rothschild i spetsen – har visionen av ‘en värld’, som styrs av dem själva. För att nå dit måste alla nationsgränser upphöra och alla kulturella och rasliga skillnader utplånas. Det är inte utan skäl jag kallar de för maffia – allt det som vi förknippar med maffia, som riktade mord, massmord, narkotikasmuggling samt mutor och hot riktade till politiker och domare, kännetecknar dessa bankoligarkers verksamhet.

   Det kan låta som konspirationsteoriernas konspirationsteori, men faktum är att – trots allt hemlighetsmakeri – oligarken Rockefeller har offentligt medgivit att han i decennier i hemlighet verkat just för New World Order. Det gjorde han redan på 70-talet, om jag minns rätt.

   Så det har ingenting att göra med bristande intelligens – även om det på sina håll är ganska ont om den varan – hos politiker, tjänstemän, polischefer, jurister m. fl. Det handlar om korruption, fanatism och landsförräderi. Våra korrupta politiker har tillsatt lika korrupta chefer överallt i maktapparaten.

   Allt är planerat, in i minsta detalj (som Sickan sade), och Sverige och den svenska kulturen är snart ett minne blott.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad gör fjanten till Polischef? Han är lika osynlig som byfånen till statsminister.Det våld varje dag i olika former, Sverige under belägring och det händer ingenting att bekämpa våldet.Polisen gör vad ni anställda för gör Sverige trygg bekämpa det ökande våldet.Mvh Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Polischefen gör naturligtvis som de övriga inom PK-familjen nämligen njuter av en välmående tillvaro i en verklighetsfrämmande tillvaro och däremellan sticker fram huvudet och kommer med något fjolligt typiskt svenskt trams !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: