Våldtäkt i Piteå

2017-10-23 08:30, Våldtäkt, Piteå
Grans naturbruksgymnasium, ung kvinna utsatt för sexualbrott utomhus

Kl 23:25 inatt anmälde en ung kvinna att hon blivit utsatt för en våldtäkt utomhus.

Polisen har under natten hållit förhör med den brottsdrabbade kvinnan, lokaliserat och spärrat av brottsplatsen ( i närheten av naturbruksgymnasiet). Brottsplatsen kommer under dagen att undersökas av kriminaltekniker.

Kl 01:36 grips en man i 20-års åldern misstänkt för brottet. Den gripne mannen anhålls kl 02:34 av jourhavande åklagare misstänkt för våldtäkt.

Ärendet kommer under morgonen/förmiddagen att överlämnas till lokal åklagare. Det är åklagarmyndigheten som är förundersökningsledare och har ansvar för information i ärendet.

Det finns för närvarande inga ytterligare upplysningar att lämna.

Polisen

-Pettersson vet inte vem gärningsmannen är. Men det är den fjärde kända överfallsvåldtäkten i Piteå sedan i maj och det verkar mycket för en stad med 23.000 invånare. Dessutom ligger ett HVB-hem nära brottsplatsen liksom en Folkhögskola med en boendedel där kommunen hyrt platser för ensamkommande. Givetvis inga bevis men jag tror inte Timell och Kroner varit i krokarna men jag har ingen aning om var Virtanen håller hus…

8 thoughts on “Våldtäkt i Piteå

  1. Med tanke på att polisen aldrig uppger våldtäktsmännens hudfärg, kan vi väl utgå från,att de våldtagna kvinnorna varit blinda.
    Varför ordnar inte Metoo manifestation mot importen av våltältsmaän från Mena-länderna? Varför ställer man inte Löfven mot väggen och kräver ett slut på importen av våldsmän?

    • Vad ska folket göra om det vaknar ?
      I Sverige kan och kommer ingen att göra någonting det ligger i vår natur att det alltid är någon annan som ska göra något vilket politikerna vet och därför helt obehindrat kan fortsätta att jobba ifred som de alltid gjort och kommer att fortsätta att göra de vet också att de aldrig kommer drabbas själva när skutan väl sjunker. Det är det där sovande svenska folket som får betala notan om och när de vaknar.

    • Gärna innan valet 2018, annars kan Sverige vinka adjö till det förr
      civiliserade landet som mer och mer tas över av importerade gangsters, allt medan Svenska politiker pratar skit!

KommenteraAvbryt svar