Stäng

12 reaktioner på “Australiensare skojar med muhammedanerna

 1. Skämt ?
  Förstår inte alls, vadå gifta sig med sin get…..görs inte det dagligen ?
  Och är geten otrogen, så…..halal 😳

  Toppen….kul 👍

 2. Varför importerar Sverige jordens värsta avskum, kriminella babbar och påstår att de blir lönsamma? Finns det någon mentalt frisk människa som tror på denna lönsamhet?

 3. Ett av de mer framträdande negativa samhällsfenomenen med radikalfeministiska förtecken som just nu utmärker de svenska förhållandena är inte bara den totala avsaknaden av offentliga demokratiska debatter värda namnet, utan främst den skriande bristen på humorn som vapen och verktyg inom den allmänna samhällskritiken.

  Att driva gäck med etablissemanget för att därmed belysa missförhållanden, röja diskussionsterräng och skapa kvalitativa debattämnen under lättillgängliga och attraktiva former är humorns mest maktpåliggande uppgift, vilken via värdegrundsdiktatet nu effektivt tystats och där alla försök till skämt betraktas som kränkande.

  En manöver värdig en totalitärt styrd stat och sannerligen inte en demokrati med pretentioner på att definieras som ”humanitär stormakt”.
  Andreas.

  1. ’Ridendo castigat mores’, ett välkänt latinskt uttryck – dess innebörd: man får kritisera och korrigera dåliga, skadliga seder och bruk med hjälp av skratt. Det är ett sätt att avfärda dumt och obstinat uppträdande. Därför uppfattas skrattet som en provokation, en obekväm och hård kritik av dem som tror sig vara felfria.
   Inte skall man sätta näsan i vädret och hysa fördomar, i synnerhet när man är själv underlägsen i många avseenden.
   Hans Zetterström (Hasse Z) sade: ”Humorn är Guds leende på jorden”. Gud måste ha haft jätteroligt den dag jag föddes, kanske hade Han ett skrattanfall. Om jag bara varit en av Shakespeares narrar, så skulle jag blivit odödlig. Men man får inte klaga, utan tacka Gud för den narr man är. 

   1. Ännu en oförglömlig och strålande svarsreplik från den oöverträffade signaturen Mimi N!
    Ja, den allsmäktige Fadern torde ha befunnits vid ett synnerligen briljant lynne den stund han komponerade den versatila Mimis själsförmögenheter.
    Med en lätt bugning från
    Andreas 🙂

 4. Härlig parodi.
  Men om detta hänt i Sverige hade dom varit arresterade långt innan dom ens hunnit öppnat munnen…
  Men….det är en himmelsvid skillnad på ett fritt land och en skurkstat som Sverige!
  Janne

 5. Stort och modigt av australiensarna. Visst, ska en muslim gifta sig med sin käresta – en get ! Ändå ska man vara restriktiv med en detalj: brudgummen och getbruden får inte samtidigt vara kusiner …..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: