Stäng

TV4 tar Martin Timell ur tjänst efter nya uppgifter

MEDIA. Med anledning av nya uppgifter som framkommit kring den TV4-profil som det under de senaste dagarna framförts allvarliga anklagelser mot, har TV4 beslutat att tills vidare ta den aktuella programprofilen ur tjänst.

– De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för. De motsäger också den information vi hittills fått – att förändringarna som förra året vidtogs inom produktionen gällande arbetsmiljö, kultur och ledarskap har lett till att man kommit till rätta med de missförhållanden som tidigare uppdagats, säger TV4:s innehållsdirektör Åsa Sjöberg.

– De uppgifter och anklagelser som nu framkommer är så pass allvarliga att vi beslutat att tills vidare lyfta den aktuella programprofilen ur tjänst. Vi måste gå till botten med de här anklagelserna, både från vår egen och produktionsbolagets sida. Nu kommer vi att utreda det här vidare i lugn och ro, och mer än så kan jag inte säga om vad som sker framöver, säger Åsa Sjöberg.

– Jag vill verkligen också understryka att det här är oerhört viktiga frågor för TV4. Alla människors lika värde, jämlikhet och jämställdhet är centrala delar i våra värderingar, och vi tar starkt avstånd från all form av diskriminering och trakasserier, säger Åsa Sjöberg.

Ovanstående utom namnet i rubriken är ett pressmeddelande från TV4.

-Pettersson säger att Åsa Sjöberg och TV4 snackar skit. De har vetat om Timells beteende i åratal men inte brytt sig så länge det inte blir offentligt…

33 reaktioner på “TV4 tar Martin Timell ur tjänst efter nya uppgifter

 1. Anders Borg, Martin Timell, Guillou och Virtanen ska va med i SVT Robinson (utan kondomer på en ö)

 2. Själv tittar jag inte på stasi-tv och dit hör även TV4.
  Dock så reagerar jag på orden- rasism och homofobi.
  I detta fall kanske inte badtunnan är problemet utan helt andra orsaker.
  Det är oundvikligt att det inte skulle finnas normala människor i mediabranschen så jag tror att Timell kan vara en av dem.
  Då måste Timell svartmålas omedelbart.
  Aftonbladet pk-man Fredrik Virtananen skyddas av sina onda medarbetare. Våldtäkt från pk-man ser man mellan fingrarna.

 3. Dagens samhälle är bara en produkt av drygt 35 års vänsterflum avsaknad av personligt ansvar, läran av vad respekt för andra människor och egendom är och innebär, ett totalt moraliskt och etiskt förfall att bara rättigheter gäller inga skyldigheter och naturligtvis går inte att förneka, en ohämmad och okontrollerad inflyttning till Sverige från hela världen !
  Inte svårt att förstå men att vända skutan är och blir är däremot svårt med en totalt likgiltig maktelit som tyvärr svenska folket valt och väljer själva.

 4. Det ryktas att TV4 och Martin Timell har ett nytt program på G.

  Inte ”Fuskbyggarna” utan ”Snuskbyggarna”!

 5. Tungt nu för hysteriskt politiskt korrekta feministiska rödstrumpe och hycklande TV4 med sina kramgoa och tårögda programledare som i rutan sitter och flinar och ständigt drar antipropaganda mot president D.Trump precis som i TV3 på morgonen där Aftonbladet har sitt nyhetsprogram med riktigt skolade och vänstervridna PK-journalister.

 6. Kan det inte vara så att detta bara är KÄBBEL, KÄBBEL !?
  För vi har ju inga väldtäkter, och sexuella ofredanden i Sverige….i alla fall inte när det gäller kulturberikare då dessa är baaarn, och baaaarn är inte könsmogna och har inte nått sexuellt i tankarna.
  Vad MT beskaffas får en RÄTTVIS utredning visa. ( Nu får vi se om det blir tjuv å rackarspel och kanske korruption .)

  När ska börja lyssna på våra kvinnor och barn och ta vårat ansvar, och agera med kraft för en rättvis behandling.
  Ett land är aldrig större än hur medborgarna behandlas.
  Som sagts: En våldtäksman ( dömd och utan tvivel ) ska kulorna plockas bort och offren får utdela valfritt straff.
  Våldtäkt…ett av de fegaste sjuka brott.

  💐 till alla berörda.

 7. Vad är det media och etablissemanget döljer?
  De offrar nu ett par kända profiler, som måhända är skyldiga, det är inte min poäng här:
  De har känt till detta länge, så varför offra dem NU?
  Händer det något annat nu, som etablissemanget inte vill att vanligt folk ska uppmärksamma?
  Helt klart är att etablissemanget gör allt för att styra vår uppmärksamhet!

  Jag vet inte vad de döljer men något är det!

  1. En teori är att de vill rikta uppmärksamheten bort från Stasi-organisationen ”jag är här” med Mina Dennert och de för sexbrott mm dömda Afganerna för att kunna fortsätta en oansvarig invandringspolitik, ( etablissimanget vill inte att vanligt folk uppmärksammar och börjar ifrågasätta den), men det kan också vara något annat.
   Märkligt är det hur som helst!

  2. Rikta blickarna mot annat som tar ”fokus” från de verkliga problemen! Inne på samma linje! Tack!
   Filmen Wag the dog a la de politiskt korrekta!!
   Visa att Svenska män beter sig illa. Tråkigt för de som drabbas (speciellt av F V – politisk korrekt och feminist?). Jag tillhör den generation (1960-tal) som kan vara ”ful i mun”, säga icke PK-rätta kommentarer, ”be kvinnor komma nakna vid besök (på skoj – men nu så misstolkas precis allt)! Ja, var är Sverige på väg med denna skitpolitik/sjuklövern/rättsväsende/MSM???

 8. Är Tv 4 o SVT profilen o idioten på AB verkligen Sverige demokrater? För så måste det väl vara, ingen PK människa är väl någon snusk gubbe. Ring Jimmy, ny skandal OBS Ironi a’la Schyffert

 9. Rädslan för rasiststämpeln har just blivit ’berikad’ med en ny rädsla: rädslan för sextrakasseristämpeln ! Den har redan börjat ta absurda, groteska proportioner – den vita hövliga mannen blir avsnoppad fort. Om man inte får ett rimligt mått på ’trenden’, blir det ett psykiskt sjukdomstillstånd.
  De dumma romantiska eldiga rumänerna får betraktas som världens värsta sextrakasseriutövare – de har envisats att kyssa en kvinnas hand sedan länge vid alla tillfällen, även på gatan – en jättegammal tradition. Jag har berättat om det här på bloggen. Inte nog med handkyssen, utan mannen sjunger högt och vackert om det: Kysser din hand, kvinna//Kysser dina ögon, kvinna//Min kära och vackra//Du är kärlekssången !//Jag tror på dig, jag tror på gud//Du är min själs kvinna !!! Fängelserna skulle fyllas med alla kärlekskranka krakar som kvinnorna roas av. Inget fel med beröring, ingen promiskuitet alls.

  Ian Raiburg:

  Sarut femeie mana ta
  Sarut femeie ochii tai
  Iubita si frumoasa mea
  Tu esti cantarea dragostei !

  Cred in tine, cred in dumnezeu
  Tu esti femeia sufletului meu !

  https://youtu.be/-lX8L9EVk3g

  1. Här kommer Ian Raiburg igen med en sång med titeln: För vi är män!
   Tillägnad alla måttfulla, prydliga, vårdade, nyktra rumäner, sobert klädda, med sobert språk.
   Jag påstår inte att det inte finns skitstövlar, men smarta kvinnor som inte uppskattar deras närmande, behöver inte göra en höna utav ett fjäder och skrika ut vad de fick utstå. De kan snäsa av svinet med ett välförtjänt invektiv: ”Du-te dracului, tine-ti libidoul acasa, tontule !” (Dra åt helvete, håll ditt libido hos dig, din tönt!)
   That’s a lady speaking !!!

   https://youtu.be/uuertg4dsIY

   1. Kära nån, jag har flyttat till Rumänien för länge sen. Här har jag blivit en ny människa – det märkte väl alla, eller hur ?

   2. Kurt

    Man ska ha en hares hjärta för att inte bli en av de miljoner rumäner som demonstrerade mot regeringen i jan-feb 2017. Inte för att det är bättre här, utan för att det är mitt land, mitt vackra och intelligenta folk, våra kristna traditioner – Karpaternas luft och mycket mer …..
    Tyskar och svenskar är vackra och intelligenta med, varför är de så rädda ???? Andras tapperhet bör smitta ned er.
    Obs: på ett plakat står: ”Totul pentru tara mea, nimic pentru mine” – orden uttalades av Carol I (Karl av Hohenzollern) – Rumäniens konung, en TYSK – älskad av rumänska folket.
    Ber om ursäkt för denna kommentar inte har att göra med ämnet, men vill bara att Kurt ska veta och inte ställa simplistiska frågor.

    https://youtu.be/RoGd4awjWgA

Kommentera

%d bloggare gillar detta: