Och så kom Aftonbladet till slut


MEDIER.  Så kom då Aftonbladets kommentar till sist, med anledning av anklagelserna för våldtäkt mot deras medarbetare Fredrik Virtanen, väldigt diskret och utan namn. Även Expressen tar upp anklagelserna men hänvisar till Aftonbladet och utan att ange namn. Det krävs ett starkt allmänintresse för att en namnpublicering ska vara försvarbart skriver Expressen och hänvisar till Ola Sigvardsson, allmänhetens pressombudsman. 

-Pettersson är övertygad om att allmänheten är väldigt intresserade av att vet vilken journalist på Aftonbladet som är anklagat för våldtäkt, precis lika intresserade som Expressen påstår att de är när tidningen namnger Sverigedemokrater som anklagas för betydligt mindre allvarliga brott.

Vi ska inte glömma att herr Virtanen inte bara är en framträdande krönikör i Aftonbladet utan även en regelbunden medarbetare i public service och Sveriges Radio, bland annat i det populära ring-in-programmet Karlavagnen och i det egna programmet ”Virtanen med gäster”, där den utnötta svenska kändisklicken bjuds in till ett öppenhjärtigt samtal.

Nu ska man väl inte lägga sten på bördan men söndagen den 28 juli 2013 hade Virtanen i sitt program ”Virtanen med gäster” som veckans gäst Anders Borg! Undrar vad dessa båda herrar talade om…

Om Fredrik Virtanen på bloggen…


6 responses to “Och så kom Aftonbladet till slut

 • Mjölner

  Det finns inte ord att beskriva tabloidmurvlarnas hyckleri och självgodhet. Uppförandet påminner om Pravda retoriken under kalla kriget.
  Det räcker inte med öppna fönster och vädring på de unkna redaktionerna. Redaktionschefer och underlydande måste bytas ut mot människor med intellekt och sunt förnuft.

  Gilla

 • En stolt rumän

  Hur många Virtanen finns det på Aftonbladet ?

  Gilla

 • whatthefeng

  http://www.friatider.se/virtanens-sexinvit-till-14-riga-flickan

  Åldersbedömning har aldrig varit varken Aftonbladets eller Virtanens starka sida.

  Gilla

 • Jhonsson

  Både Aftonbladet och Expressen är skittidningar och inte värda ens skiten under skorna. Trots dettta kostar de en bra slant.
  Du sparar drygt 8000 kr, om du inte köper någon kvällstidning under ett års tid. Lättförtjänta pengar och helt skattefritt samt utan arbetsinsats! Spara imen skokartong och se hur snabbt slantarna växer. Börja nu, så har du en extra slant till nästa års semester.
  Om du struntar i kvällstidningen i tio år, har du sparat närmare 90000 kr
  (nittiotusen kr)! Bra att ha, om man skall byta bil eller bostad!

  Gilla

 • Jag

  Vilket j-la Hyckleri!!! Man skrattar enbart!
  Om han är man nog, och feminist, vänster krönikör, och tar sitt ansvar (trots cola missbruk och alkohol) så kan man ju alltid önska ”att han kryper till korset” men det är nog en utopi!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: