Och så kom Aftonbladet till slut

MEDIER.  Så kom då Aftonbladets kommentar till sist, med anledning av anklagelserna för våldtäkt mot deras medarbetare Fredrik Virtanen, väldigt diskret och utan namn. Även Expressen tar upp anklagelserna men hänvisar till Aftonbladet och utan att ange namn. Det krävs ett starkt allmänintresse för att en namnpublicering ska vara försvarbart skriver Expressen och hänvisar till Ola Sigvardsson, allmänhetens pressombudsman. 

-Pettersson är övertygad om att allmänheten är väldigt intresserade av att vet vilken journalist på Aftonbladet som är anklagat för våldtäkt, precis lika intresserade som Expressen påstår att de är när tidningen namnger Sverigedemokrater som anklagas för betydligt mindre allvarliga brott.

Vi ska inte glömma att herr Virtanen inte bara är en framträdande krönikör i Aftonbladet utan även en regelbunden medarbetare i public service och Sveriges Radio, bland annat i det populära ring-in-programmet Karlavagnen och i det egna programmet ”Virtanen med gäster”, där den utnötta svenska kändisklicken bjuds in till ett öppenhjärtigt samtal.

Nu ska man väl inte lägga sten på bördan men söndagen den 28 juli 2013 hade Virtanen i sitt program ”Virtanen med gäster” som veckans gäst Anders Borg! Undrar vad dessa båda herrar talade om…

Om Fredrik Virtanen på bloggen…

6 thoughts on “Och så kom Aftonbladet till slut

  1. Det finns inte ord att beskriva tabloidmurvlarnas hyckleri och självgodhet. Uppförandet påminner om Pravda retoriken under kalla kriget.
    Det räcker inte med öppna fönster och vädring på de unkna redaktionerna. Redaktionschefer och underlydande måste bytas ut mot människor med intellekt och sunt förnuft.

  2. Både Aftonbladet och Expressen är skittidningar och inte värda ens skiten under skorna. Trots dettta kostar de en bra slant.
    Du sparar drygt 8000 kr, om du inte köper någon kvällstidning under ett års tid. Lättförtjänta pengar och helt skattefritt samt utan arbetsinsats! Spara imen skokartong och se hur snabbt slantarna växer. Börja nu, så har du en extra slant till nästa års semester.
    Om du struntar i kvällstidningen i tio år, har du sparat närmare 90000 kr
    (nittiotusen kr)! Bra att ha, om man skall byta bil eller bostad!

  3. Vilket j-la Hyckleri!!! Man skrattar enbart!
    Om han är man nog, och feminist, vänster krönikör, och tar sitt ansvar (trots cola missbruk och alkohol) så kan man ju alltid önska ”att han kryper till korset” men det är nog en utopi!

Kommentera