Dagens allahu akbar10 responses to “Dagens allahu akbar

 • Cirkusen fortsätter.

  Snart på torget i ditt område. 😳

  Det blir en vinst för samhället lite längre fram… Är det när moskéer byggts på våra nationella historiska platser ? och detta beteende är en vardag med svenskar liggande på knä.

  Diiing Dooong Kooookkoo !

  Gilla

 • Magnus

  Vi lever i en så jävla sjuk tidsepok.

  I vissa delar av världen som styrs av islam blir kvinnorna i spökdräckterna piskade offentligt på torget och här i Sverige har vi en rörelse som kallar sig feminister som slåss mot ”patriarkatet” så fler kvinnor kan bli inkvoterade i styrelser och männen kallar sig feminister och tvingas hata sin manlighet.

  Byggnads sätter på sig rosa fittmössor och all media tillåter sig hata alla vita män dag ut och dag in. Samtidigt så slåss dessa jävla genusfeminister för att muslimska män ska kunna ha fyra fruar med spökdräkter.

  Regeringen kallar sig världens första feministiska regering och nästa alla chefsjobben inom Sveriges kommuner besitts idag av kvinnor. Jag spyyyyyr!

  Gilla

 • Olo

  Var det det här juholt menade

  Gilla

 • gamgubben

  Medeltida religion välkomnas till Sverige vars statsminister inte säger något om fel värdegrund vilket annars är ett av hans favoritord.

  Gilla

  • ADOLFO

   statsministern har fel värdegrund tyvärr kallar en folkvald grupp företrädare,väljare i riksdagen nazister fascister,mm,det är väldigt låg värdegrund

   Gilla

 • dave

  Sånt slask släpps in i den civiliserade världen. Usch.

  Gilla

 • per22

  Ibland blir kulturskillnaderna extra framträdande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: