Stäng

10 reaktioner på “Dagens allahu akbar

 1. Snart på torget i ditt område. 😳

  Det blir en vinst för samhället lite längre fram… Är det när moskéer byggts på våra nationella historiska platser ? och detta beteende är en vardag med svenskar liggande på knä.

  Diiing Dooong Kooookkoo !

 2. Vi lever i en så jävla sjuk tidsepok.

  I vissa delar av världen som styrs av islam blir kvinnorna i spökdräckterna piskade offentligt på torget och här i Sverige har vi en rörelse som kallar sig feminister som slåss mot ”patriarkatet” så fler kvinnor kan bli inkvoterade i styrelser och männen kallar sig feminister och tvingas hata sin manlighet.

  Byggnads sätter på sig rosa fittmössor och all media tillåter sig hata alla vita män dag ut och dag in. Samtidigt så slåss dessa jävla genusfeminister för att muslimska män ska kunna ha fyra fruar med spökdräkter.

  Regeringen kallar sig världens första feministiska regering och nästa alla chefsjobben inom Sveriges kommuner besitts idag av kvinnor. Jag spyyyyyr!

 3. Medeltida religion välkomnas till Sverige vars statsminister inte säger något om fel värdegrund vilket annars är ett av hans favoritord.

  1. statsministern har fel värdegrund tyvärr kallar en folkvald grupp företrädare,väljare i riksdagen nazister fascister,mm,det är väldigt låg värdegrund

   1. Grisslaktaren får börja slakta på marken där moskén ska byggas. Islamisterna måste ju välkomnas!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: