Stort invandrarbråk på Sergels torg


INVANDRARVÅLD. På lördagskvällen var det för andra kvällen i rad oroligare på Sergels torg än det brukar var när ett 50-tal personer var inblandade i ett större bråk.

Carina Skagerlind, presstalesperson på polisen Region Stockholm, säger till Sveriges Radio att det var ordningsvakter som skulle omhänderta två personer när bråket blossade upp.

Enligt Skagerlind rörde det sig om “två grupperingar med yngre män i åldern 15-25 år” som rök ihop och det var inte några supportrar till stadens idrottsföreningar som bråkade.

– Det är personer som ”hänger” där regelbundet, säger Carina Skagerlind.

Tillhyggen ska ha förekommit men ingen skadad har påträffats. Två greps misstänkta för våldsamt upplopp och fler avvisades från platsen.

-Pettersson undrar varför inte fler greps och avvisades långt, långt bort. När det i de är sammanhangen talas om ”grupperingar” brukar det röra sig om olika sorters utomeuropeiska invandrare som inte drar jämt, exempelvis afghanska och marockanska män…


17 responses to “Stort invandrarbråk på Sergels torg

 • Truthfighter

  Varför ska invandrardrägget tillåtas att dominera stadskärnorna i våra städer. ÄR INTE DESSA TILL FÖR ALLA!!! Det är ju ockupation. Förr hölls städerna rena från buset, av polisen. Idag är polisen, busets bodygards.

  Förr var polisen vår trygghet. Idag är de vår pest och pina!

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Stor risk för att svensken hamnar i kläm i inbördeskriget som kommer mellan olika kaozbabbe grupperingar som slått ner sina bopålar här.

  Gilla

 • Tony

  Men inte ett ord om detta i Fegmedia (Gammelmedia)

  Gilla

 • Mimi N.

  Det finns inga muslimska gäng i Rumänien, ingen kollision sker. Det räcker med att någon muslims närvaro retar blickarna på en och … simsalabim får muslimen på skallen. En sådan ‘händelse’ rapporterades på TVR-nyhetsprogram och ni kan se det dokumenterat via rekonstruktion.Två kvinnliga gymnasister iklädda ‘traditionella’ hijab kallades för terrorister och anfölls av 5 rumänska tonåringar (3 flickor och 2 pojkar) – de spöades gott i centrala Bukarest mitt på ljusa dan. Tjejerna tillhörde inte turktatariska minoriteten i Rumänien – dessa klär sig som övriga rumänskor. Man sade på TV att de bodde och gick i skola i Rumänien. Till slut räddades de 2 ”Ayishorna” av en förbipasserande på gatan. Trots att polisen och allmänheten fick nog med signalement, spårades gärningspersonerna inte. Kvinnan som pratar indignerat är från Muslimska Systrarnas förening, hon har kristet namn (konvertit !), som ni ser – Gabriela Pendelete.
  Rumänien har cirka 100 000 st.turktatarer, varav 50% bor i region Dobrogea vid Svarta havet och ungefär 10 000 st. bor i Bukarest (Invandrare + konvertiter).

  Gilla

  • Mimi N.

   PS: Onödigt att tillägga: alla kommentarer på youtube vid klippet är stormigt arga, islamofobiska till det yttersta.
   Nå, kom igen med tummened – törs ni referera till Vlad Tepes som …. utmaning ?
   Obs: Vlad Tepes utalas: Vlad Tzepesch, son till Vlad Dracul av Basarab-valakiska dynastin.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  En liten försmak på vad som komma skall i Sverigeistan när olika religiösa gäng och gangstrar krigar med allt och alla och i mitten duckar svenne banan och springer för livet medan han undrar vad fan som hände!

  Kanske snart dags att vakna?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vakna till vad och sedan göra vad ?
   Tåget har gått, bara att åka med eller kliva av och ta vägen någon annanstans är minst 35 år försent att ändra på Sverige om man nu vill det inte ens en röst på SD som just halkat ner på tredje plats om man nu ska tro på opinionsundersökningar kommer att hjälpa.

   Gilla

  • Truthfighter

   Den enda motvikten som finns, är tyvärr NMR. Det är tyvärr så det ser ut i Sverige idag. Det är våldet som härskar! De våldsammaste vinner! Inte de vänligaste, och de som vill bäst och väl, som det var förr. Nej, IDAG ÄR DET EN VÅLDSKULTUR SOM GÄLLER, OCH SOM POLISEN MED SITT GODA MINNE, LÅTIT VÄXA FRAM!

   Gilla

 • Lokalinvånare

  ”Tack för att ni valde Sverige”

  Gilla

 • Hönsmamman

  Stäng in dem i ett begränsat utrymme. Tv-sänd vad som händer för en internationell publik. Anhöriga som hör av sig får belöning för att plocka hem dem. Annonsfinansierat samt möjlighet att satsa pengar och vinna på lämpligt utfall. Spetsa det hela med batik i grupp. Laga mat, tvätta och städa sköter de själva.
  Så kan de komma tillbaka till de familjer de påstår sig ha tappat bort.

  Gilla

 • Lena

  När samhället det inbegriper givetvis även familjen inte längre behöver arbeta och planera för morgondagen, utan får allt gratis, då förfaller hela samhället.
  Den som får utan att prestera blir totalförstörd och förstör sedan för andra, för den personen har aldrig förstått att arbete och planering ger tillfredställelse !
  De personerna har aldrig upplevt känslan av att längta och spara efter något under lång för att sedan kanske nå sitt mål med egen kraft, det är en skön känsla.
  Efter en fysiskt ansträngande dag, så är vilan skön.

  När allt serveras gratis så är det inget värt !
  Välfärden har krossat många individer, tänk om vi hade under årens lopp fått behålla en stor del av vårt arbetes lön och sedan kunnat efter vårt bästa förstånd förvaltet pengarna själva, vilket lyft.
  Då kan man prata om ANSVAR !
  Nu beslagtog staten (politikerna) merparten och betalar våra skattemedel till människor som aldrig har bidragit !

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Kunde dom inte fa slåss så länge dom vill????????

  Gilla

 • centurion

  Detta är ännu ett exempel på MENA-dårarna´s behov av uppmärksamhet. Dessutom vill de visa oss andra, att de ej har för avsikt att anpassa sig. Förmodligen handlar det också om hemlängtan till Ur-Kaoset, det tillstånd som de är vana vid och som sitter nedärvt i generna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det evigt trygga Sverige !
  I det icke mångkulturella Japan är det visst överskott på poliser på grund av för få brott, varför ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: