Jätte-moské byggs på historisk svensk mark

ISLAM. Muslimerna fortsätter med hjälp av naiva svenska politiker och beslutsfattare sin erövring av vårt land. Med sin steg för steg taktik tar de över landet fysiskt och värderingsmässigt.  

I mars rapporterade flera medier att Halmstad kommun säljer mark på drygt 7 000 kvadratmeter till ett moskébygge i Halmstad. Beslutet togs trots att moskéns imam gjort homofientliga uttalanden på internet, där han jämfört homosexualitet med ett virus. Imamen slapp dock åtal, men jag undrar vad som händer om jag kallar imamen vad jag tänker.

– Det är omöjligt för oss att väga in sådant i ett markförsäljningsavtal, sade Henrik Oretorp (C), ordförande i samhällsbyggnadsutskottet, till SVT Nyheter Halland i mars.

Men nu fortsätter det storma kring moskébygget.

Marken vid Fyllebro, där moskén ska uppföras, är nämligen en mycket viktig plats i svensk historia.

Slaget vid Fyllebro 1676 var det avgörande slaget under det skånska kriget mellan Sverige och Danmark. Det var där som kriget vände och gjorde att Sverige kunde behålla landets södra delar.

Enligt historieprofessor Dick Harrison vid Lunds universitet är det historiskt oförsvarbart att förstöra en sådan plats genom att forsla bort jorden och sabotera möjligheterna för framtida arkeologiska undersökningar.

Dick Harssion menar att Fyllebro är ”en av de viktigaste fältslagsplatserna i svensk historia”.

Men slagfält räknas inte som fornlämningar vilka gjort att kommunen ändå kunnat gå vidare med moskébygget.

– Vår historielöshet gör att jag skäms lite över att bo i Sverige, säger Dick Harrison till Hallandsposten samtidigt som han påpekar att han inte har något emot moskéer i sig.

-Pettersson har noterat att herr Harrison brukar försvara invandringen ”vi har alltid haft invandring”  och han har ljugit om att invandringen är en vinst för Sverige.

Harrison om någon borde veta vad islam åstadkommit under 1400 år.

-Jag tycker inte det ska byggas några moskéer alls, slagfält eller eller inte. Islam tillhör inte vår flora och fauna ideologin hotar ursprungsbefolkningen och det kommer på sikt att innebära att det blir fler slag i landet…

Slaget vid Halmstad

26 thoughts on “Jätte-moské byggs på historisk svensk mark

  1. Helt sjukt.de politiker och riksdagsmän kör sverige i botten.om tre år är det kaos
    Brottslingar som inte kan utvisad pga det landet tar inte emot dem.
    Våra egna barn o äldre o ungdomar kan inte få bostad arbete pga nyanlända går före
    Kyrkorna kommer vara ett minne blott pga moskeer växer fram
    Svenska folket rösta rätt nästa val om ni inte vill sverige skall falla ihop.
    Nu vill även MP att alla afganer skall få stanna,vi kommer då in ännu mer.
    Se till att MP åker ur riksdagen

  2. Kan ingen slakta ett par grisar på området, då tror jag att det inte är lika sugna på att bygga sin moské. Annars får man störa bygget med ett eller annat grishuvud under bygg tiden.

  3. Men för helvete, stolta Halländare. Visa lite stake nu, och stå upp mot dessa historielösa förtryckare. Organisera ert motstånd. Slå tillbaka medlöparna. Stå emot invällarna. Detta får bara inte ske ! Annars kanske vi på bloggen kan organisera något och bistå de Halländska hjältarna. (förhoppningsvis).

  4. När Mohammed & gänget praktiserar att ta fyra fruar utan samtycke är ok, och stening av de som inte vill bli knullade i grupp av 1 gubbe, finns det grövre organiserad brottslighet?

    • Ja, den dag då muhammed ger sig på en riksdags-PK-kärring med lillpitten. Då ska du minsann få se på annat. För det är ju nämligen skillnad på packet och eliten.

  5. Har månne den oförbätterlige lundensaren och etnopluralistiskt passionerade professor Harrison funnit det för gott att något modifiera sitt tidigare och med emfas uttalade ställningstagande till den lede fiendens försvar?
    Förvånande att notera att vederbörande civis academicus ändock besitter detta nyligen aviserade mått anständighet och beslutat sig för att gå i härnad mot de krafter som skändligen söker utplåna ännu en del av vårt gemensamma svenska kulturarv.
    Andreas.

  6. Det pratas så mycket om att det bli krig i Sverige, ifall det bli så bli det ett krig mellan olika Islamska falanger. För Svensken är för flat att kämpa för något, allt Svensken kommer att vara är slaktboskap. Som utrotas som ohyra bland de stridande Islamska falanger. Ni Svenskar är ett bedrövligt folk, stor i käften men ingen ryggrad. Bortsett från en liten andel som försöker värja sig.
    Hoppas att Ryssen invadera Sverige, det är det enda hopp ni ha.

  7. Vi utplånar vår historia (och framtid) bit för bit, för att ge plats för den så kallade ”mångkulturen”.
    Vad skulle hända om någon kom på idén att ta dit levande grisar, grisöron, bacon och gris-delar på marken (som man gjorde i något annat land), skulle vi få se ett nytt historiskt historiskt slag då?

  8. Åtgärder mot megamoskébygget i Bukarest:
    – flera grisar målade i rumänska flaggans färger grävts ner 2 m djupt i tomten som avsetts moskébygget.
    – 100 kors ställdes på samma tomt – en del togs bort och kastades i buskarna. Saken polisanmäldes: skändning av kristen symbol av andligt värde. Turkiska staten verkar backa om rumänska folket så vill. Rumänska folket VILL det.
    – skriftlig ansökan om att riva avtalet mellan Turkiet och Rumänien har lämnats in.
    – nu en fjärde åtgärd: ytterligare 500 kors tillverkas och ställs på samma tomt.
    Titta gärna på video och se den tysta munkens uttrycksfulla blickar. Kristna känner att tron hjälper – vem som helst, varför inte svenskarna med ta emot den hjälpen ??

    • PS: ser ni zigenerska med barnet ? Hon kom dit där mycket folk samlas för att stjäla. Hon går runt och söker byte, hon är inte intresserad i ceremonin.

  9. Enligt Hallandsposten den 4 okt:”islamiska barn- och familjeföreningen /obs namnet!/ har skrivit avtal med kommunen om att gemensamt verka för att förebygga våldsbejakande extremism, verka för god integration och motverka islamofobi.”
    Det var ju hemskt så bra och lugnande!

  10. Fredrik R hade som valsång ”bygg en moské baby, bygg gärna tre baby”, att vi svenskar inte förstod då, vad som var på gång ?

    • Tror ni att det skulle vara tillåtet att bygga en katolsk, protestantisk eller ortodox kyrka i något MENA-land ?

      • Dessa religioner är inte lika livsviktiga och heliga för dagens Sverige som islam är !
        Utan islam stannar och går trygga och mångkulturella Sverige förmodligen under.

  11. Ak, først fratog I os danskere Skåne, Halland og Blekinge.
    Nu snupper islam så – på samme sted – resten af Sverige med.

  12. SVERIGES ANSVAR…Nej, det har vi inte…..DING DONG KOKKO !!!

    Visa gärna upp,(namn och bilder) på dessa politiker som kommer rösta ja till denna ytterligare fullständiga cirkusen som pågår för att ta över Sverige.
    Snart kommer Sveriges inhemska befolkning vara i minoritet (150 000 ”anmälda” invandrare, och säkert ytterligare 50 000 ”oanmälda” invandrare = 200 000 per år + dom som redan är här + dom nya och dom ”gamla” som ynglar av sig…Räknar man på detta, så är de på bara 10-15 år i majoritet….
    Alltså !!! Tror politiker, PK-jönsarna och övriga vilsna Svenskar, att de får nån chans att styra….. hmmm, tänkte inte på det, men det blir nog bra…. Säkert!!! när din fru, din dotter, ditt barn-barn går med magen i vädret och deras pappa är en 50-årig skägggubbe ifrån Afghanistan.
    Vad som händer med dig, din son och din Svenska svärson får du själv räkna ut…. 😳

  13. Förstår inte varför flyktingar ska bygga moskéer i länderna som har givit dom skydd tillfälligt. Om det inte egentligen är en invasion..

  14. Håller med.Det räcker med moskéer som finns i muslimska länder.Vi har vart kristna i Europa i 1000 och så blir det 1000 till.Mvh Adolf

    • Snart försvinner vårt fina land.inte ens svenska kyrkan kommer få besökare tack vare dessa politiker som beviljar bygglov till moskeer.
      Har de kommit till vårt land så skall de rätta sig efter detta och inte kräva en hel del.
      Skulle ni om ni kom till deras land bygga upp protestanta kyrkor.skulle bli klart nej
      Känner snart inte igen sverige.dags att flytta.

Kommentera