Stäng

Socialdemokraten Anders Lindberg imponerar

FEJKMEDIA. Anders Lindberg, född 1972 i Västra Frölunda, är journalist och ledarskribent på Aftonbladet. Lindberg har tidigare arbetat på socialdemokraternas partistyrelse och på Utrikesdepartementet som politisk sakkunnig till utrikesminister Laila Freivalds och på Socialdemokratiska riksdagsgruppen, bland annat som politisk sekreterare till riksdagsgruppens ordförande. Lindberg har också varit ledamot av kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och suttit som andre vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Haninge kommun för socialdemokraterna.

Anders Lindberg har varit med på bloggen en hel del…

15 reaktioner på “Socialdemokraten Anders Lindberg imponerar

 1. AL deltog inför valet 2014 i en grupp på S-HK Sveav 68 som sysslade med
  att leta efter sånt som kunde användas MOT SD på sociala medier.

 2. En tvättäkta politisk gödkalv, som tydligen aldrig haft ett hederligt arbete.

  S.k. journalister lever ju som bekant i sin egen lilla rosa vänsterbubbla, långt från verkligheten.

  Tyvärr verkar det finnas enstaka personer som fortfarande tror på dyngan de sprider.
  Även om det faktiskt är så att just kvällspressen är det som folk har minst förtroende för.

 3. Ytterligare ett tydligt bevis, på att den ”Svenska Sossemodellen”, är en fara för landet Sverige.

 4. Verkar vara hatpropaganda mot svenska skattebetalare av Anders Lindberg, vilket är vanligt med vänsterkommunister, att hata de som vill göra sin plikt och inte vill ligga någon till last. Sylvi Listhaug tar ansvar för Norska invånares önskan och vill förebygga att regeringen inte gör samma misstag, som Sverige gör genom att skänka bort generösa bidragsresurser till främlingar utan motkrav. Skulle inte ha något emot att bo i Norge, men vet inte om pensionen skulle räcka till?

  1. Vem som är den största idioten på bilden råder det ingen tvekan om.
   Så ser Anders Lindberg ut innan han vågar gå utanför dörren, tuff som fan när han sitter på redaktionen, men en liten rädd skit annars.

 5. Byfånen till statsminister är inte på samma nivå som Trump han är mycket dummare.Jag lyssnade idag på statsminister utfrågningen i SVT. Det är hårresande, att man kan ljuga så mycket offentlig som byfånen gör.Ja svenska folket får det vad dom röstade för.Mvh Adolf

Kommentera

%d bloggare gillar detta: