Stäng

Flera skottskadade i Trelleborg

INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats om skottlossning i Trelleborg. – Väl på plats hittar vi flera skottskadade, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Skottlossningen inträffade på Ehrenbuschsgatan, i de centrala delarna av Trelleborg. Fyra skadade har förts till sjukhus.

Polisen gick först ut med att fyra personer hade bekräftade skottskador, uppgifter som nu har ändrats.

Två är skottskadade, en person är knivskadad och så är det en ytterligare person skadad. Det ska inte vara några livshotande skador, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl Region Syd.

Åldrar på de skadade är ännu oklart.

Under natten förekom uppgifter om en femte skadad, och en ambulans fanns kvar på platsen ifall en ytterligare person skulle påträffas. Men på fredagsmorgonen uppger polisen att det endast rör sig om fyra skadade.

Polisen

-Pettersson läser att åtta (8) ambulanser var på plats. Ibland finns det gått om resurser…

Trygghet
Men det blir lönsamt på sikt…

13 reaktioner på “Flera skottskadade i Trelleborg

 1. Spridningen av skottlossning i landet kan ha sin grund i den skrytsamma rubrik,som Bonnierblaskan HD slår upp stort. ” Sverige lockar fler asylsökande än grannländerna”…
  Jo i normala länder har man förnuft nog,att sända dessa främmande lyckosökare vidare till ett område,som väl tager hand om dessa udda arterna… 🙁

  1. Ps. Lägg märke till att de också lägger in en karta,för att varna sina läsare för området.
   Ds.

 2. Det var väntat…… Hela vårt fina lands framtid. Dagligen så väller det det in kriminella över de öppna gränserna.

 3. Hej! Har du ngt epost som man kan skicka tips mm via? Har blivit spärrad en vecka på FB igen – verkar som twitter är igång också:
  ”Alleged Weinstein Victim Rose McGowan Gets Suspended From Twitter
  ”THERE ARE POWERFUL FORCES AT WORK””

  http://www.dailywire.com/news/22187/alleged-weinstein-victim-rose-mcgowan-gets-amanda-prestigiacomo?utm_source=dwemail&utm_medium=email&utm_content=101217news&utm_campaign=Position1#exit-modal

  1. Du glömde det viktigaste i Trelleborg !!
   Färjorna som trafikerar kontinenten så man kommer ut från eländet i Absurdistan.
   Sedan tycks ju staden ha en för landet unik förberedelse ”om det händer”.. 8 ambulanser till platsen,för att några berikande knarkare skjuter varandra ! En av dessa ambulanser stannade t.o.m. kvar,om nu någon skulle ladda om.

  1. Leverantörerna av olika preparat vädrar naturligtvis morgonluft….Eller av rädsla att inte få betalt för sista sändningen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: