Partiledardebatten visade bristen på intellektuell skärpa och klarhet


INSÄNDARE. Partiledardebatten var förnedrande för Sverige som nationoch visade med plågsam tydlighet bristen på intellektuell skärpa och klarhet.

Partiledardebatten gav klara bevis för att åtminstone de sjupartiledarna saknade förmåga och vilja att diskutera de frågor som är de viktigaste för Sverige i dag och i framtiden. Den visade också på hur små dessa personer är såväl moraliskt, mognadsmässigt men framförallt intellektuellt. Förmågan att skilja det lilla från det stora och viktiga finns inte.

Småskurenheten som t ex när Ebba Busch Thor inte ville ta Åkesson i hand visar på hur man fastnat i sandlådeålderns puerila beteende. Men om Thor visade att hon fastnat i ett barnsligt beteende så antog Stefan Löfven närmast dvärglika dimensioner vad beträffar mental och moralisk utveckling när han utesluter Åkesson från att närvara vid de sju övrigas sammankomster. Lika lågt var de övriga sex partiledarnas agerande när de inte i demokratins namn krävde att Åkesson också skall deltaga i dessa möten.

Det som kanske ändå är det allvarligaste med dessa sjupartiledare och där inte vanliga adjektiv räcker för att beskriva deras förhållningssätt och verklighetsflykt utan man måste använda ord som patologisk för att förklara och förstå hur de helt kan negligera och förneka den fruktansvärda katastrof de orsakat Sverige och svenska folket. Orsaken till hur dessa människor kan vägra erkänna den ohyggliga olycka och skada de vållat vårt folk och i  stället vända sig gemensamt mot ett parti som hela tiden varnat för katastrofen kan inte förklaras som annat än en efterrationalisering då man inte vill stå för eller erkänna sin egen skuld.

I stället för att erkänna den egna skulden söker man med alla medel förhåna det parti SD, som hela tiden sett klart och varnat för den annalkande katastrofen! Därför måste orsaken till att de hela tiden söker misstänkliggöra SD grundas på annat än de eventuella lik detta parti har i garderoben. För de sju döljer ju inte endast mångdubbelt fler lik och allvarligare förbrytelser i sina garderober utan fortsätter en pågående ständig kränkning av grundlagen och därmed demokratin. Sannolikt beror deras hatfullhet mot SD bl a på att de trots allt, till slut insett att aldrig tidigare i historien har de som lett Sverige orsakat så fruktansvärda förbrytelser mot det egna folket som de själva.

Detta i form av en helt oreglerad massinvandring med individer som i stor utsträckning är kvar på barbarstadiet och handlar i enlighet därmed, mot svenska folket, inte minst mot våra kvinnor/flickor. Bristen på en utvecklad kultur, bildning, utbildning och en civiliserad värdegrund får svenska folket dyrt betala. I stort sett är deras hemländers regimer motståndare till upplysningstidens idèer som gjort Europa till vad det är i dag.

När man betraktar denna fruktansvärda förstörelse av en av världens främsta kulturstater, som för var dag sjunker allt djupare i kriminalitet, grov brottslighet som mord, våldtäkter, rån, sexuell terror mot småflickor etc etc kan man inte längre se sjuklövern, vilka vållat detta, som mentalt friska individer.

Samtidigt med partiledardebatten framkom det att nu har de inkomna barbarerna skapat nya otrygga områden som tidigare alltid varit platser där människor varit fredade och kunnat känna trygghet. Dessa platser är bland annat våra sjukhus och kyrkogårdar.

Nästan på alla sjukhus har sjukvårdpersonalen oavsett om det är biträde, sjuksköterskor eller läkare blivit hotade, ofta till livet. Barbarerna tränger sig in på sjukhuset när någon anhörig läggs in och kräver att kvinnor skall behandlas av kvinnliga läkare eller sjuksköterskor. Flera har blivit slagna.

På våra kyrkogårdar som borde vara platser för stilla kontemplation får kyrkogårdspersonalen ta hand om begravningsföljen där ett flertal av de medföljande bär vapen och skyddsvästar! Den enda ”tröst” de drabbade möts med från en handlingsförlamad sjuklöver är att de skall få utbildning så de kan hantera barbarerna! Ingenting som borde vara en självklarhet från de styrande i varje land med politiker som tjänar sitt folk, att alla dessa skall gripas och utvisas!

Ovanstående har redan drabbat våra skolor med följden av att många av våra svenska ungdomar känner ständig otrygghet och flera får mentala störningar för livet. Om allt detta som har förändrat Sverige från kanske en av de tryggaste platserna på vår jord till en av de otryggaste nämner ingen av de sju partiledarna något. Trots detta anser de sig fortfarande ha rätt att kräva respekt från folket! Medan de på alla sätt kränker och släpar det enda partiet i smutsen – SD – som försöker återskapa det trygga samhälle,  som vi var före massinvandringen.

Likheten med vad Hitler och Stalin gjorde med dem – bl a judar och vissa mindre folkgrupper – som likt SD strider för svenska folkets trygghet är skrämmande. Trots detta finns det sålunda människor som i dag är beredda att rösta på dem som likt Hitler och Stalin förstört Sverige. Nämligen på Stefan Löfven, Ulf Kristensson, Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin, Jan Björklund. Om vi sedan går till deras diskussion om miljö och klimat så saknar de även på detta område total förmåga till rationellt tänkande och ställningstagande. Trots att Sveriges koldioxidutsläpp etc är mindre än en promille av vad samtliga länder släpper ut satsar regeringen (med understöd av alli-ansen) tiotals miljarder varje år. Insatser som trots de enorma kostnaderna inte påverkar klimatet i positiv riktning det allra minsta.

Även här ligger ju SD före. Åkesson sade sig vilja satsa på teknik, som då inte skulle bli enbart en tillgång för Sverige utan för hela världen. Men i sin förblindning lyssnar givetvis inte sjuklövern på sådant. Ingen kan ju undgå att se att miljöfrågan och ”miljösatsningarna” från svensk sida inte har det minsta med en reellt förbättrad miljö att göra. Utan som i mycket annat är det enbart avsett för att för världen tala om att vi är bäst. Vi kan ju se resultatet, inte minst vad gäller massinvandringen, som blivit den största katastrof Sverige någonsin hamnat i men där sjuklövern skröt med att de var världsbäst!

Till var och en som läser detta vill jag vädja om följande. Var gång ni träffar någon från sjuklövern så fråga denne person om vederbörande haft kontakt med någon av de tusentals svenska kvinnor/flickor som blivit våldtagna av deras berikare och därmed fått sitt liv totalt förstört. Om ni träffar Jonas Sjöstedt så kan ni också fråga honom om varför han inte valde att föra fram dessa kvinnors dagliga och framtida helvete utan i stället tog upp en ickefråga och hetsade mot Mattias Karlsson för att han påstått något bagatellartat om Fatemeh Khaveri!

Fråga också Annie Lööf om hon har räknat ut hur många våldtäkter varje svensk kvinna måste utstå för att tillgodose behovet från 35 miljoner av hennes invandrade barbarer.

Men till slut. Det sjuklövern nu försöker göra med dig Svensson är precis vad Stalin, Hitler och DDR.s styrande gjorde med sina folk. De försöker med propagandans hjälp (som de i stor utsträckning får från pappersmedia) få dig att acceptera att sanning är lögn och lögn är sanning genom att få dig att se verkligheten som de beskriver den och inte som den i realiteten är. Sålunda har de inte som en normal människa skulle göra – tagit lärdom av Orwells 1984 – utan i stället anammat det Orwell ville varna oss för, som kunde komma att bli en verklighet med fel politiker!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


13 responses to “Partiledardebatten visade bristen på intellektuell skärpa och klarhet

 • Martin Lund

  Avanserat mind control kan vara rätta svaret.

  Gilla

 • Sea Gull

  Hur vet vi att en politiker talar sanning? Jo, han/hon rodnar.

  Gilla

  • Martin Lund

   I stort set ljuger alla politikere konstant.
   Alla sägar de till och från : ”OM JAG SKAL VARA HELT ÄRLIG”
   Måste man makera på så sätt, är allt annat de sägar ren lögn
   enligt min logik.

   Gilla

 • Tony

  Stefan Löfven är en intellektuell Dvärg, helt enkelt en nolla som
  aldrig skulle inneha en sådan post, det kommer att vara förödande
  för landet om figuren sitter kvar efter 2018. I så fall borde Sverige
  Tvångsförvaltats av annan Nation, för sitt eget bästa!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja SD kan räkna med mycket mera skit från Sju klöverns klåpare
  till partiledare, kräkvänster med Expo och Aftonlögnen i spetsen
  letar efter skit att Smeta på SD, och hittar dom inget så
  konstruerar dom lögner som sen SD ska försvara sig mot, det kommer
  att eskalera fram till valet, där inga konstellationer är omöjliga
  för att stänga SD ute, Så det gäller för Svensken att för en gångs
  skull vakna innan sista tåget gått, vilket det har gjort efter valet
  2018!

  Gilla

 • Jhonsson

  Bristen på intellektuell skärpa är inget nytt, när det gäller dem som deltager i partiledardebatter. Så har det ju varit de sista 30 åren.
  Fördumningen fortsätter med oförminskad takt bland dem, som vi satt att sköta vårt land.

  Gilla

 • Ulv

  Det oförlåtliga i ”När man betraktar denna fruktansvärda förstörelse av en av världens främsta kulturstater” (infamt förnekat av Sahlin) är att den politiska eliten borde ha insett det självklara: att när detta sker i de olika samhällsområden i ett sekulärt samhälle, ekonomiska, civilt-sociala, politiska, kulturella, etiska och även religiösa går det unika i det samhället förlorat och därmed dess fundament. Ni som orkar kan grunna vidare på häpnadsväckande implikationer.

  Gilla

 • Ulli

  Mycket bra skrivet Olle, stämmer på pricken. Jag håller med dig helt och hållet i din analys.
  Att du med 85 år fortfarande kämpat för Sverige med en sådan elan är överväldigande. Hatten av för dig.
  De flesta pensionärer (40-talisterna som lade grundstenarna till dagens kaos) men också de allra flesta yngre gör inte det minsta för Sverige. Antingen är det knäpptysta (vilket i sig är högt föraktligt) men inte sällan försvarar de vansinnet resp. det som ligger / de som står bakom (vilket är ännu värre) då de så bidrar på ett högst aktivt sätt till att vansinnet kan få fortsätta.

  Gilla

 • Lillamy

  Olle Ljungbeck= hjälte. Petterssons blogg=den fria tankens vattenhål.
  Jimmie Åkesson= statsminister 2018 (please!!)

  Gilla

  • highcoastbeds

   Åkesson missade i fråga från EBT vem Åkesson såg som (sin )statsminister. Han skulle helt enkelt sagt :Jag!! för vi är störst.

   Gilla

 • assad

  Bra Pettersson! Sveriges brister syns igenom lite var stans skulle jag vilja tilläga. Men en potatis till ”statsminister” syns mycket igenom. Nu råkar jag veta att flertalet av skojarna som ”styr” ”Sverige” är efterblivna men det är extra underhållande att studera potatisen.

  Jag experimenterade lite med ett efterblivenhetsindex men lade ner idén ganska raskt.

  Tanken var att rita en graf över hur Löfvens mentala funktioner varierar med avseende på tiden och sätta tidpunkt för basindex då ”han” började ”leda” ”Sverige”. Dock visade det sig att efterblivenheten är konstant maxad varför en tidsstudie var meningslös.

  ANM. Vaga ord har satts inom citationstecken.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Bra skrivet Olle!Håller med, partiledarna intellekt kan jämföras med min döda hunds inteligens nivå.Jag orkar inte titta på för jag blir upprörd och mitt hjärta klarar inte det.Överhuvudtaget jag tål inte idioter.Mvh Adolf

  Gilla

 • ossie

  Jimmie har säkert högre IQ än de 7 andra stollarna tillsammans.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: