Stäng

Våld i skolan ökar kraftigt

INVANDRING. Antalet anmälningar om fysiskt våld har ökat med över 25 procent 2017, rapporterar DN. Från januari till och med augusti fick Arbetsmiljöverket in 295 anmälningar, vilket är 28 procent fler än vid samma period förra året.

Enligt tidningen rör över 70 procent av anmälningarna våld som begås av elever mot lärare eller annan personal på skolan. — Det här är en riktigt allvarlig signal och jag utgår från att man ­utreder orsakerna, säger Johanna Jaara Åstrand, ordförande i Lärarförbundet, till DN.

-Pettersson ser att detta kommer från DN som har betalvägg så det blir ingen länk. Lärarförbundets ordförande vill utreda orsakerna till elevernas våld mot lärare och det är lätt. Titta på namnen på förövarna, visst det var bråk i skolan förr också men i grunden finns bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?

Vår lärarkår, vår polis, vår ja, ja, hela vårt samhälle är dimensionerat för svenskar och inte hundratusentals människor med helt andra värderingar från dysfunktionella länder.

8 reaktioner på “Våld i skolan ökar kraftigt

  1. När Sverige var ett fint tryggt och icke mångkulturellt land och man själv gick i skolan så förekom också våld men tvärtom på den tiden fick vi elever en och annan hurring eller smäll på fingrarna med en pekpinne eller en linjal när vi gjort något sattyg i skolan vilket inte gjorde så mycket det blev folk av oss ändå, det var inte som idag när ungar med grottbeteende ger sig på lärare och misshandlar dem och sedan får medhåll hemma, av vänsterpolitiker och massmedia !
    Hade man på den gamla goda tiden kommit hem och sagt att man fått stryk av en lärare i skolan så fick man ibland även en omgång hemma också för att man inte varit skötsam i skolan, det var ordning och reda på den tiden vi ungar visste vad som gällde vi fick lära oss moral, etik vett och etikett och att respektera människor i omgivningen inte minst polisen som på den tiden var den som ägde och bestämde ute på stan fanns inte som idag några inflyttade lättkränkta stenkastande och bilbrännande fullblods totalt respektlösa ligister från stackars s.k utsatta områden.

  2. Om man någonsin skall komma tillrätta med problemen i Sverige, så måste omedelbart alla utredningar förbjudas! Till och med ordet utredning skulle vara förbjudet!

  3. Sista meningen stämmer in på situationen i Sverige. Landet är uppbyggd av svenskar för svenskar inte för massa ljugande människor som kommer från helt annan kultur och människorsyn. MVH ADOLF

    1. Inte om man frågar 7 klövern deras lydiga knähund massmedia, alla PK-kändisar och övriga inom dagens välgödda etablissemang !

  4. Ja, Pettersson det är frågan med stort F. Massinvällningen måste få ett slut. Mig.verkets egen prognos: femhundra- till åttahundratusen nya lycksökare de närmaste åren. Det kommer bara bli värre inom alla områden och många nya som ingen ännu tänkt på. Huvaligen.

  5. Trött på invandrarvåld, håller mig till det vackra – teknik, styrka, rytm. Livesändning från VM i gymnastik, Montreal, damer och herrar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: