Organisationen ”Ung i Sverige” blev medelålders över en natt


INVANDRARBEDRÄGERI.  Amir Nabizadeh, den afghanske torgockupant som är från Iran och har anmält Sverigedemokraternas Mattias Karlsson för förtal har  ljugit om sin ålder. Han är fem år äldre än vad han uppgett för myndigheterna. 

Hanif Bali (M) har grävt fram flera bevis på afghan-iranierns åldersbedrägeri som ni kan läsa om HÄR. Frågan är om media och myndigheter kommer att göra något om den nya informationen, troligen inte för alla vet om att många av afghanerna ljuger om sin ålder, bakgrund och ursprung men det är tydligen inte intressant att rota i för det visar att alternativ media och Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden.

Reklamprofessorn har hjälp ”Ung i Sverige” att skaffa en ny logo. Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tycker jag ser islams symbol i bilden, vriden 90 grader, och det är väl så ” Medelålders i Sverige” ska bygga landet.

Om åldersbedragaren Amir Nabizadeh på bloggen…

-Pettersson undrar hur politiker, SVT, Sveriges, Radio, andra journalister, batikdamerna och vänstern kan tro på dessa illegala afghaner som gång på gång blir påkomna med att ljuga?

Sveriges Radio Studio Ett tyckte Anders Lindberg på Aftonbladet att de så kallade ensamkommande från Afghanistan ska få stanna i Sverige av humanitära skäl eftersom dom varit här så länge och rotat sig i landet och lärt sig språket. Att de byggt sitt uppehälle i Sverige på lögner tycker Lindberg är oväsentligt. 

I Studio Ett framträdde också en representant från Migrationsverket, Terge Torvik, som vistats nio månader i Kabul. Han berättade intressanta saker som inte väckt så stor uppmärksamhet i svensk media.

Det finns ett mottagningscentrum i Kabul dit återkommande och avvisade ensamkommande kan få mat och uppehälle den första tiden. Centret har 100 platser, uppgav Torvik, och tillade: Centret står för det mesta tomt då de flesta ensamkommande som skickas tillbaka till Afghanistan möts på flygplatsen i Kabul av familjen eller nära anhörig.

Där ser man. Jag som alltid trott att varenda tillbakaskickad ensamkommande sköts ihjäl så fort dom satte foten på Kabuls flygplats. Det är åtminstone den historien som berättas i media och av de ensamkommande själva.


13 responses to “Organisationen ”Ung i Sverige” blev medelålders över en natt

 • Hönsmamman

  http://www.express.co.uk/news/world/752513/Afghan-refugees-swindle-benefits-child-migrants-Austria

  Fuskare dömda i Österrike.

  Det börjar röra på sig.

  De bränner sitt skepp i båda ändar. De förstör för de länder de kommer ifrån. Och för länderna de kommer till.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det är underbart att det dokumenteras. Ingen hade trott detta var sant. Är de som styr i landet hemsökta av nåt?

  Gilla

 • Suzie

  Medelålders i Sverige logon har helt klart ett islamistiskt budskap.
  Det finns ingen politisk vilja överhuvudtaget hos Löfvens socialistjunta och sjukklöverligan att följa Sveriges lagar på asylområdet eller något annat område med för den delen.Alla deras handlingar talar sitt tydliga landsomstörtande språk medans deras lögnfloskelsprutande munnar säger något helt annat.oordning och oreda skall råda på asylområdet är vad de uppvisar.Signalpolitiken sjukklöverligan bedriver är landsförräderi.

  Liked by 1 person

 • Kalasbetalaren

  Att det alltid är någon som måste betala kalaset har jag vetat länge!

  Gilla

 • Sven-Erik

  Fredrik Virtanen öser galla över Hanif Bali i nyhetsflödet. Länken kanske någon hittar.

  Gilla

 • Fredde

  Intressant att inte myndigheterna klarar av att gräva fram påtagliga uppgifter när så många privata klarar det.

  Jämför gärna med världens äldsta kvinna (Saro Dursun) i Västerås, där ingen myndighet vågade avslöja ett bedrägeri i miljonklassen!
  Nu är hon plötsligt 23 år yngre, men jag har inte sett att hon krävts på de pensionpengar hon fått ut med hjälp av bedrägeri.

  https://petterssonsblogg.se/2017/07/02/varldens-aldsta-bedragerska-blev-23-ar-yngre-den-15-juni-2017/

  Och de ”grävande journalisterna” fattade ingenting heller:
  ”Därmed finns bara en person född på 1800-talet i livet i Sverige. Det är en invandrad kvinna från Turkiet, Saro Dursun, boende i Västerås, som är född 1 juni 1899.”
  https://www.hd.se/2009-08-27/bara-en-fran-1800-talet-kvar-i-livet

  Gilla

 • svensson

  Tur att Sverige har Hanif Bali den enda från 7-klövern som har förstånd och gör nytta. Synd att han tillhör fel parti, hade han blivit partiledare för M kanske de fått lite mer stake och inte fortsatt i samma nedförsbacke.

  Gilla

 • Kalle

  Flykting”gubbar” vem behöver er? Åk hem och bygg upp ert eget land.

  Gilla

 • assad

  Sverige går under och Löfven står vid ratten. Det är nedförsbacke så njut av färden (du behöver inte trampa så mycket).

  Vind i seglet och en dåre vid rodret.

  Åhå vad det går.

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Vem har ansvaret för dom bluffande Barnen? Vem betalar Kalaset? Du och jag och alla andra skattebetalare.Nästa val blir ödesval för Sverige.Den som röstar på sossarna och alliansen är mot vårt tynande fosterland.Tänk Vakna !! MVH ADOLF

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Vad skulle hända rent praktiskt i Sverige i nutid och i framtiden om en majoritet av de svenska väljarna mot all förmodan inte röstar på vänstern kontra alliansen 2018 ?
   Att SD anses som en räddare i nöden är inte konstigt som läget i samhället blivit och är efter en totalt ansvarslös politik de senaste 30-35 åren men uppriktigt sagt vad kan SD åstadkomma och göra åt dagens svenska samhälle, är det inte minst 35 år försent ? Att gå tillbaka till något som liknar det trygga Sverige innan dagens heliga mångkultur klev in och tog över är nog inte realistiskt mångkulturen är rotad och är här för att stanna.
   Skulle tro att efter valet har Sverige fortsatt en regering bestående av S och MP kanske även med V med stöd av C och L eller bara S och MP med stöd av V, C och L och om det bidragsberoende svenska folket bara får lite extra allmosor inför ett val så brukar det lösa sig vilket Magdalena Andersson och övriga politiker vet !

   Gilla

   • Hans Nilsson

    Sorgligt nog så har du rätt. Att vrida tillbaka den negativa utvecklingen i ett land är inte lika lätt som att vrida tillbaka klockan.

    Gilla

  • Kalasbetalaren

   Att det alltid är någon som måste betala kalaset har jag vetat länge!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: