En afrikan och en arab häktade för våldtäkt av minderårig flicka


INVANDRARVÅLD. På tisdagen hölls häktningsförhandlingar angående den misstänkta grova våldtäkten i Enköping i fredags. Två minderåriga pojkar häktades misstänkta för grov våldtäkt mot barn på tisdagen, rapporterar Upsala Nya Tidning. Personerna har varit anhållna efter den misstänkta våldtäkten som inträffade i Enköping under fredagskvällen.

Häktningsförhandlingarna ägde rum i Uppsala under eftermiddagen. Den misstänkta våldtäkten ska ha begåtts i närhet till biblioteket.

Häktningsbeslutet togs mot bakgrund att de misstänkta personerna kan försvåra utredningen, enligt åklagare. Detta rapporterar P4 Uppland.

Uppsala Tingsrätt B4805-17

-Pettersson noterar att det är väldigt ovanligt att minderåriga häktas och det innebär troligen att de känner offret och att det finns risk att de hotar den våldtagna flickan.

Som vanligt andas inte media om vilka gärningsmännen är men en är 16 år och hemmahörande i Afrika medan den andre är 14 år och hör hemma i arabvärlden…


4 responses to “En afrikan och en arab häktade för våldtäkt av minderårig flicka

 • En afrikan och en arab häktade för våldtäkt av minderårig flicka | Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] Source: En afrikan och en arab häktade för våldtäkt av minderårig flicka | Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Hur mycket än våra politiker tvagar sina händer så kommer aldrig blodet att gå bort!!!

  Gilla

 • Mimi N.

  Spuneti NU REFUGIATILOR in ROMANIA (distribuie mai departe). Övers.: Säg nej till flyktingar i Rumänien (skicka vidare).
  Så heter videoklippet nedan på bara 2:32 minuter som dock inkluderar följande delar:

  – Romania de astazi (Romania idag)
  – Si un posibil viitor (och en möjlig framtid)
  – Trebuie sa luam masuri (vi måste ta åtgärder)
  – Spune nu refugiatilor in Romania ( säg nej till flyktingar i Rumänien)
  – Distribuie mai departe (skicka vidare)
  – Si speram la un viitor linistit pentru noi si copiii nostri (och vi hoppas på en lugn, trygg framtid för oss och våra barn)
  – Distribuie mai departe acest film. Romania are nevoie de tine (skicka vidare den här filmen. Rumänien behöver dig)

  BEAUTY TRICKS kommenterade för 2 år sedan. Övers. följer.

  ”sa ramana in tara lor ! Nu ii vreau aici in romania ! o sa ne umple de boli o sa ne omoare copiii si o sa ne impuna religia lor de kkt… sa stea la ei ca nu avem nevoie de razboiul lor si de allah… ”
  De ska stanna kvar i sitt land ! Jag vill inte ha dem här i Rumänien ! De ger oss sjukdomar, mördar våra barn och tvingar på oss sin skitreligion. De ska stanna kvar där, vi behöver inte deras krig och deras allah ….

  Gilla

 • Mm

  Tänk vad bra om man började bura in de ansvariga politikerna, som har offrat denna flicka för att de skall känna sig humana och goda och feministerna kan sitta i FN och kackla på hennes och alla andra som skändats. Denna flicka skall för alltid leva med denna fasa, helt ok tycker de som beslutat att det skall vara så här. Att politikerna lånar ut sitt namn, skamligt. Må de få sitt straff flera ggr om.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: