En afrikan och en arab häktade för våldtäkt av minderårig flicka


INVANDRARVÅLD. På tisdagen hölls häktningsförhandlingar angående den misstänkta grova våldtäkten i Enköping i fredags. Två minderåriga pojkar häktades misstänkta för grov våldtäkt mot barn på tisdagen, rapporterar Upsala Nya Tidning. Personerna har varit anhållna efter den misstänkta våldtäkten som inträffade i Enköping under fredagskvällen.

Häktningsförhandlingarna ägde rum i Uppsala under eftermiddagen. Den misstänkta våldtäkten ska ha begåtts i närhet till biblioteket.

Häktningsbeslutet togs mot bakgrund att de misstänkta personerna kan försvåra utredningen, enligt åklagare. Detta rapporterar P4 Uppland.

Uppsala Tingsrätt B4805-17

-Pettersson noterar att det är väldigt ovanligt att minderåriga häktas och det innebär troligen att de känner offret och att det finns risk att de hotar den våldtagna flickan.

Som vanligt andas inte media om vilka gärningsmännen är men en är 16 år och hemmahörande i Afrika medan den andre är 14 år och hör hemma i arabvärlden…


6 responses to “En afrikan och en arab häktade för våldtäkt av minderårig flicka

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: