Hjälp till självhjälp eller massimmigration och islamisering?

Hur ser effektiv hjälp för att motverka fattigdom, miljöförstörelse och överbefolkning ut. Svaret är utbildning på plats och annan hjälp till självhjälp.

Alltså motsatsen till den politik Sverige fört sedan runt ett halvsekel, muslimsk massimmigration från tredje världen till enorma direkta och indirekta kostnader och även lidande (inte minst p.g.a den utbredda importerade grova kriminaliteten).

Betänk vad en enda familj kostar och kommer att kosta över generationer och vansinnet blir uppenbart. Se tidigare blogg inlägg:

Herr Suliman med tre fruar och 16 barn saknade skyddsbehov, fick stanna ändå:

https://petterssonsblogg.se/2017/09/27/herr-suliman-med-tre-fruar-och-16-barn-saknade-skyddsbehov-fick-stanna-anda/

Sverige och svenskarna är dock inte ensamma i sitt vansinne. Detta är dock ingen tröst utan tvärtom, då det endast visar att problemet är vitt spritt och att de flesta västerländska staterna snabbt närmar sig en total kollaps.  Se bl.a. tidigare blogg inlägg om ett liknande fall i Tyskland:

En arab, fyra fruar, 23 barn ger 250000 kronor i bidrag varje månad.

https://petterssonsblogg.se/2016/10/10/en-arab-fyra-fruar-23-barn-ger-250000-kronor-i-bidrag-varje-manad/

Massimmigration till Sverige har präglats av lågutbildade vilka har höga födelsetal. Höga födelsetal är också till stor del drivna av den Islamska doktrinen, då Mohammedaner ser det som sin religiösa plikt att ha många barn.

Framtiden tillhör onekligen den grupp som har många barn. Vi borde dock fråga oss hur denna framtid kommer att se ut men också varför nuet ser ut som det gör (den mycket obehagliga framtiden har till en inte obetydlig del redan hunnit ifatt oss).

Här lite information om ett projekt jag har stiftat närmare bekantskap med. Bara ett exempel på hur människor kan hjälpas med i jämförelse ytterst små resurser. Detta och inte massimmigration och islamisering av västvärlden är ett steg på vägen till en bättre värld (länder förlorar sin möjlighet och vilja att hjälpa när de egna problemen har vuxit sig för stora):

http://www.adesolaire.org/en/about-us-en/our-cooker-models-en

http://www.adesolaire.org/en/about-us-en/the-history-en

Now also supported by myclimate.org:

https://www.myclimate.org/carbon-offset-projects/projekt/madagascar-efficient-cook-stoves-solar-7116/

150 grader Celsius uppnås i denna soldrivna ”cooker”:

Solar_Cooker

 

5 thoughts on “Hjälp till självhjälp eller massimmigration och islamisering?

  1. Det otroligt uttjatade insamlingen till Världens barn så för man intrycket att en hundring räcker till mycket om den används på plats.

    • Ja, när man hör att dom tigger 50 spänn till en vinterjacka åt nåt stackars barn som har fastnat i ett flyktingläger i Syrien och betänker att ett så kallat barn i Sverige kan kosta 15- 20 tusen per dygn, bara i boende så undrar man ju hur det prioriteras!

  2. Var i kyrkan hemmavid på förmiddagen och det radades upp områden i världen med (muslimskt) våld. Så säger de att vi har det så lugnt och bra i Sverige och är lyckligt lottade. De måtte vara kvar på 70-talet någongång. Läser de inte tidningen eller ser på nyheterna? Snacka om blindhet! Skrämmande när kyrkan vägrar se till svenskars behov, utan menar att Sverige är räddningen för världen. Gräsligt sorgligt!

    • Det händer att jag besöker kyrkan, dock endast om jag vet att ingen ”svartrock” är där.
      Mitt besök sker för att jag njuter av det vackra i byggnaden och för stillheten !

Kommentera