Studera kapitalismen, men behåll marxismen


Kommunistpartiets medlemmar bör studera modern kapitalism, men får aldrig avvika från marxismen, säger kina presidenten Xi Jinping ,  det är en tydlig signal till att det inte kommer att bli några lättnader av det förtryck som partiet utövar.

I en studie från politbyrån, sägs att:  ”medan tiderna förändras och samhället utvecklas, är de grundläggande principerna om marxismen fortfarande sanna”. ”Om vi ​​avviker från eller överger marxismen, skulle vårt parti förlora sin själ och riktning,” sade Xi.

”På den grundläggande frågan om att upprätthålla marxismens ledande roll måste vi upprätthålla önskad beslutsamhet, aldrig sväva på målet, under några omständigheter.”

 Xi sade att partiet bör integrera Marxismens grundläggande principer med ”det nutida Kinas verklighet och lära av andra civilisationers prestationer för att skapa och utveckla marxismen”, sade Xinhua.

OBS: I Sverige har kommunisterna ändrat namn på sitt parti till Vänsterpartiet! Nedan ett par länkar där man kan läsa om Vänsterpartisternas stora idol Mao och hans framgångar på massmördandets område!

Remembering the biggest mass murder in the history of the world

Murdered for Mao: The killings China ‘forgot’


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: