Stäng

14 reaktioner på “Med Tyskland mot Medeltiden

 1. Ja,Tyskland har bäddat för sig. Självplågeri är en medelltida önskan!
  Mona Sahlin vantrivs i den svenska kulturen, lite mer handfast, tack?

 2. Staden Baden-Baden blir ett nytt Casablanca liksom de flesta städer i Europa. Mord och våld blir dominerande …….

 3. I dagens PI publiceras en artikel från Baden-Baden en plats/namn som är välbekant. Långt före Monaco besökte kungar,kejsare och härskare,denna ort,för att kurera sina krämpor och njuta dagen.Än idag besökes orten av den välbärgade delen,från halva världen.
  Men nu har andra grupper även funnit trakten attraktiv,och bosatt sig i dess närhet.Sedan dessa främlingar fått fotfäste,är nu livet annorlunda i området.En bild på de nyinflyttade tyder på att de kommer från Långtbortistan.Kanske kan Mia eller ”Malmöbo” hjälpa oss identifiera dem:
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/mob_buehl.jpg

  1. ”Mia” och Malmöbo ? Jo, de är deras kusiner och gifta sinsimellan ’över landsblocken’ för att uttrycka det geografiskt-politiskt-socioekonomiskt-idiotiskt-kufiskt.

 4. Den energin skulle muslimerna använt till att bygga upp sina egna hemländer så de kunde bo där istället för att komma till hit till de civiliserade länderna och snylta på andra.

 5. Som mona muslim (salin) sa.Vi svenskar är så tråkiga.Men det här verkar vansinnig, då är det bättre vara lite tråkig.Vem släppte in dom i Europa?MVH Adolf

   1. Det ordet finns inte i deras ordförråd eftersom dom är lobotomerade till slaveri.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: