Stäng

Demonstration i Göteborg

Nej, den här gången handlar det inte om NMR eller våldsbejakande kommunister.

Det handlar om en demonstration på Gustav Adolfs torg i Göteborg, dagen efter den uppmärksammade nazistdemonstrationen.

Runt 500 shia-muslimer demonstrerade på torget för att hedra minnet av Imam Hussein, profetens systerson. Demonstrationen kunde hållas utan polisiär bevakning, utan skrikande och stenkastande motdemonstranter och utan andra religiösa grupper som förfasade sig. Dock berättar polisen att det blev tvärstopp i trafiken under cirka en timme.

SVT

Så här såg det ut på en gata 2012 när shiamuslimerna manifesterade till minnet av profetens dotterson. Jo, det är i Sverige…närmare bestämt i den f.d. svenska staden Malmö.

Så här såg det ut i på Avenyn i Göteborg den 1 oktober 2017

13 reaktioner på “Demonstration i Göteborg

 1. Till dom som ännu inte konverterat till islam så måste jag säga ”gör det”.
  Då har man faktisk rätt att i Sverige begå vilka brott som helst utan att bli straffad. Gör du inte det riskerar du ett långt straff om du råkar parkera fel.

 2. Vem eller vilka känner sig den demonstrerande gruppen i Göteborg förtryckta av i Sverige?

  http://static-cdn.sr.se/sida/images/3993/2993317_1200_675.jpg

  Demonstranterna hedrade minnet av Imam Hussein, profeten Muhammeds ättling som stupade vid Karbala i Irak år 680.

  Kan det vara så att demonstranterna känner sig förtryckta av Stefan Löfven (S) och hela hans feministregering som bedriver den humanitära stormaktspolitiken?

  I så fall är Göteborgs-demonstranterna inte ensamma om att känna samma hemska förtryck som många fler människor i Sverige nu upplever.

 3. Vilken framtid för våra barn och barnbarn ! Till denna framtid tycker vissa/många att dom inte har något ansvar för !!!!! Då undrar man vilka är det då som har gjort att nästa generation inte kommer få samma uppväxt som vi hade ??? Vakna svenska folket 2018 . Sista chansen

  1. Du har nog tänkt rätt men skrivit fel 1918 skall det vara eftersom det tåget redan gått.

  2. Vilken framtid har våra svenska kristna barn och barnbarn ? Beror på om man kommer att gilla och förlika sig med en annan religion som med all sannolikhet kommer att ta över Folkhemmet inom en snar framtid om inget drastiskt politiskt snart händer vilket nog inte är troligt med dagens tre ryggradslösa, fega och hycklande vänsterpartier och de fyra övriga förljugna Allianspartierna !
   Synd om alla de som inte får eller fått uppleva det trygga icke mångkulturella Sveige som vi dagens fossiler hade turen att få växa upp i, tänk vad enkelt allt var då man gick till samma kyrka och talade samma språk hade samma seder och bruk man förstod helt enkelt varandra.
   Socialdemokraten och statminister Tage Erlander sa i början av 60-talet i en intervju att svenska folket är och ska vara ett homogent folk vilket alla mår bäst av något som stackars sossen Mona Sahlin skämdes för och gjorde allt för att baktala under sin inte alltför långa och misslyckade karriär, är tyst numera om Sveriges en gång i tiden så hyllade Mona som nästan gud förbjude höll på att kunna bli Sveriges första statsminster !

 4. Lika bra att vänja sig med detta. Snart kommer vi att bli tvingade att ha aschlet i vädret 5 ggr per dag

  1. NEJ, Bj, NEJ, Kurtan ! Det är inte lika bra att vänja sig med detta, ni får inte dö på knäna, gå ut på gatorna som muslimska smutsen gör, stå upp i teater- och biosalar och skrik ut åt barbarerna, dö stående !!! Vafaaaan , det är ert land de kackar i. Sluta forakta rumänerna, de gör det ni inte vågar tänka göra ens ….. Följ öststaternas exempel. Att hålla näsan i vädret och trotsa oss betyder inte stolthet, utan gränslös dumhet – att dansa efter ”Mia”:s och hens uppdragsgivares pipa. Här under upprepar jag en kort kommentar jag gjort den 24 januari 2017:
   Vad är ni – människor eller mös ? Jägare eller harar ? Örnar eller kycklingar ? Mungoer eller snokar ? Vargar eller får ? Hajar eller sillar ?
   Jag får be om ursäkt på förhand om jag skrivit något nedsättande om svenskarnas feghet – vilket jag ofta gör efter att ha vittnat rumänernas mod och öppna sättet att uttala sig .

  2. Innan den dagen är kommen har i alla fall jag tagit med mig så många av inkräktarna jag bara kan rakt ner i graven, för detta kommer jag ALDRIG att vara med om och godta utan att ha svinga svärdet skoningslöst.

   1. Owaa, den här gamla tanten älskar dig så RäddSomFan som du är – heder och respekt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: