En partisk Live-rapportering från Göteborg


TV4 sänder Live från demonstrationerna i Göteborg. Tänk dock på att sändningen är kraft vinklad och långt ifrån opartisk med så kallade ”experter” från Expo som rapporterar. ”Experter” som står de vänsterextremister som kallas ”motdemonstranter” nära. 

-Pettersson gillar dock inte på något sätt Nordiska motståndsrörelsen, deras våld, raskrig, judehat eller deras lösningar på dagens och morgondagens problem. Men jag tycker att media, politiker och andra tycker borde ägna minst lika mycket kraft mot islamister och vänsterextremister som är betydligt fler och farligare.

Nedan från Nordiska motståndsrörelsen.


44 responses to “En partisk Live-rapportering från Göteborg

 • mari

  Håller fullständigt med. Vänsterligisterna, Medias egna små gullungar ”Betydligt fler och framförallt Farligare”
  Jag tycker mej ana att Medias försvar för galenskapen är i sinande, det kommer vara problem att försvara vänsterns övergrepp på demokratin i evighet.
  Media o vänstern är helt enkelt desperata efter nya grepp att sätta åt nazisterna som helt tydligt vad det verkar inte planerar något bygge för förvaring av oliktänkande dvs alldeles tvärtemot våran sk stadsminister som jobbar på att strypa svenska folket, när han inte i parti o minut anklagar oss som har vett nog o inte röste på S för att vara Rasister.
  Är detta nya tidens Demokrati??
  Fråga kungen hans nya grepp borde hålla honom konstant borta från gemaket. Här finns att göra, platser o besöka. Det är vi Folket som föder o klär er.
  VI ÄR RÄDDA; UPPFATTAT !!!!!!!!!!???????

  Gilla

 • Ulli

  När det gäller NMR:
  Hur våldsamma är de? Självförsvar är en rättighet.
  Hur rasistiska är de? Att vara islamkritiker, att vända sig mot ”white genocide” strategin är inte rasistiskt?
  Är de judehatare eller zionistkritiker? Hur använder en lång rad judar t.ex. sin makt över media och Internet.

  Gilla

 • Albert

  TV4:s nya satsning…

  Gilla

 • Argus

  Stassministern meddelar att för att rädda demokratin kommer de att stryka yttrandefriheten.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Spännande utveckling, desperationen är nu total inom PK och Sverige kommer sakta men säkert allt närmare en diktatur vilket alla svenskar med vanligt sunt bondförnuft länge insett och förstått !
   Intressant att höra vad SD anser om hotet mot den svenska yttrandefriheten som 7 klövern nu ska börja jobba på och även massmedia som alltid skriker om rätten till yttrande och tryckfrihet men 7 klövern kommer förmodligen säga åt sin lydiga knähund massmedia att hålla tyst i denna fråga.

   Gilla

 • Tony

  Det är patetiskt att höra Nyheterna hovsamt benämna vänsterkräken som motdemonstranter, varför inte säga som det är dom är ligister och inget annat. Här ser man att media häller vänsterkräk o m ryggen.

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Däremot kallade en kvinnlig rättsexpert från Uppsala Univeritet som intervjuades i Ekot NMR:s demonstranter för de där NMR-nissarna vilket kanske är ett annat ord för nassar, om den lite busiga extremvänstern sades däremot inte så mycket.
   I Sverige är det tillåtet att kalla vissa för precis vad som helst så länge de sticker ut från den politiskt korrekta åsiktsramen medan andra av politiker utsedda grupper har allt tänkbart lagligt skydd, så fungerar det i dagens s.k rättvisa Sverige.
   Undrar hur länge det dröjer innan den svenska förljugna bölden spricker ?

   Gilla

 • larslindblog

  Regimen lyckas flytta fokus från verkliga problem…våld , rån , mord ,asylmissbruket , skatteslöseriet ,

  Gilla

 • ulsansblogg

  Den svenska ”demokratin” är endast en chimär som socialdemokratin har utnyttjat för egna egoistiska syften.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/09/30/demokratins-tillkortakommanden/

  Liked by 1 person

 • jr

  Nja, det mesta våldet verkar komma från dessa sk. antifascister, och nyligen slogs de sinsemellan ,maskerade mot omaskerade. Och som flera skribenter säger ,så är det media som har största skulden.

  Gilla

  • robban

   tja verkar som om media och amatörerna i regeringen inte riktigt har klart för sig hur och varför SA kom till om man nu ska dra paraleller ditåt. skalan på de inblandade är ju något mindre nu men problemet ligger i faggorna om de kör på som nu

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu är det högt i tak och tårtkalas hos massmedia och extremvänstern de fick precis de ville, nassarna stoppades och blev sura och gjorde tydligen vad motståndarna exakt hoppats på nämligen gick till angrepp mot både polis och journalister om man ska tro direktsända Ekot !
  På måndag får Lövet och de 6 övriga partierna inkluderat ett kommunisparti (naziststämplade SD ej inbjudet) sätta sig ner och börja rota i och inskränka ännu mer på den grundlagsstadgade svenska yttrande och mötesfriheten som redan naggats i kanten, blir intressant att se var partierna kommer att sätta gränserna och om även den våldsbejakande svenska odemokratiska extremvänstern kommer på tal.

  Gilla

  • Mjölner

   Den kommande överläggningen om yttrandefriheten kan mycket väl bli den definitiva dödsstöten för nationen Sverige. Vad de styrande inte förstår är att en grundlagsändring, som innebär möjlighet att förbjuda allting som inte etablissemanget gillar, kan komma att drabba dem själva om makten glider dem ur händerna.

   Liked by 1 person

  • Grune

   Det är ju roligt att det parti som skall bilda regering efter 2018 års val inte får vara med och diskutera Sveriges framtid.

   Gilla

 • Tony

  Jag håller skitmedia fullständigt ansvariga för vad som händer, dom har hållit på i 2 veckor och hetsat upp stämningen, och vänsterkräken har hunnit att inhämta hjälp från lika korkade kollegor från övriga Europa,

  Hade man i stället gett fan i att skriva om det hade ingen brytt sig om
  Nassarna, vanliga Svenssons lyssnar inte på några Nazister, men
  dom vill inte ha med vänsterkräk att göra heller, det är samma skrot
  och korn!

  Liked by 1 person

 • Håkan

  Nu har journalist fått sin våta dröm uppfylld!
  Och vänsterligisterna kommer att slå sönder Stan under kvällen!
  Alla nöjda o glada!

  Gilla

 • centurion

  Intressant utveckling. Nu när inte längre NMR är på plats/i focus så har det hela fått en nästan komisk vändning. Omaskerade vänsterelement angriper maskerade vänstermuppar. Äntligen lite lördags-godis !

  Liked by 1 person

 • centurion

  Tro inte, för ett ögonblick, att faran är över. Det uppdämda behovet av fönsterkrossning och annan primitiv verksamhet rinner inte av vänstermupparna så lätt. Det blir nog ¨livat värre¨ i stan ikväll, är jag rädd. Och vad beträffar den skadade polisen, så kan jag upplysa om följande : Det är väldigt vanligt att en del av polisens pepparspray kan råka träffa i det egna ansiktet, av misstag. Men, var det verkligen TV4 som sände spektaklet eller var det kanske TV-expo/afa ?

  Gilla

  • Stenbock

   Huvuddelen av de som skrålar mest (bland aporna),tycks vara ytländska arter,av tjattret att döma.Sedan finns ju en mängd småglin som nyss blivit ”rätt” indoktrinerade. Dessa har lärt sig några ramsor t.o.m. utantill. På slutet kom också de vanliga fotbollshuliganerna med sin specialitet.. stenkastning. Likväl gör jag sammanfattningen,
   var,som att köpa biljett till bion och det visade sig,att projektorn var sönder ! Alltså har jag sett betydligt bättre förställningar i Berlin.

   Gilla

 • Stenbock

  Så långt har ingen fått valuta för all sin möda,för besöket vid Korsvägen.
  Kålle & Ada som cyklat från Partille och Frölunda får ju bara se de vanliga Ytlänningarna.Därtill några tillresta IRM,KFML,Ytländska ”barn”,och en och annan batikhäxa..Vi får inte glömma att några bögar med ringar i öronen,stod och gapade.På vad framgick inte bakom polisbilarna.Men det var också det hela så långt.

  Gilla

 • Grune

  Det verkar så som att vänsterterroristerna vann första ronden.
  Dom var effektiva i sina angrepp på NMR och då tyckte polisen att dom skulle straffa NMR för detta och avbröt demonstrationen.
  Det skall sägas att jag inte på något sätt sympatiserar med NMR nen dom hade ju faktiskt tillstånd att genomföra detta demonstrationståg, medans de vänsterextrema motdemonstranterna inte hade laglig rätt att angripa dom.

  Gilla

  • Mjölner

   Enligt media kastade vänsterdemonstranter föremål mot NMR vars deltagare försökte ge igen men blev stoppade av farbror polisen.
   Eftersom bråk uppstod har polisen rätt att avbryta.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tråkigt, NMR kom i bråk med polisen direkt!

  Liked by 1 person

  • Kalasbetalaren

   Ser att jag har fått några tummen ner! Tycker ni att det har gått bra med NMR:s demonstration efter att dom började bråka?

   Vilka bilder tror ni hatmedia kommer att visa?

   Gilla

   • Grune

    Du har helt fel där kär Kalaspingla. Det var inte NMR som började denna terrorhandling utan det var vänsterterroristerna.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag har inte fel för jag har aldrig sagt att NMR började!

    Tyvärr, skrev jag eftersom jag hade hoppats att vänstern skulle stått för allt våld!

    Förstår att NMR hade svårt att hålla sig, men deras agerande gynnar inte kampen.

    Gilla

   • Clarense

    Vänstern stod för allt våld och förvånansvärt är att NMR kunde behålla lugnet!

    Vi är på platsen och de som startade och hysteriskt fortsätter bråka är maskerade antiintelligenser vilket NMR ignorerar och då blev antiintelligenser totalt hysteriska, kastar stenar och annat på polisen som tvingats göra rusningar mot mot dem och då hördes höga smällar, skott? som skrämde både polisen och de totalt objektivitetsbefriade journalisterna på platsen. Vid Sten Sture var vänster-antiintelliensernas hysteri total och NMR gjorde ingenting mer än att försöka vika av vilket hindrades av några poliser under journalisters hån och när NMR blev direkt anfallna ingrep polisen – mot NMR!

    Antiintelligenserna attackerade allt och alla och enormt många åskådare tycker det är förvånansvärt att NMR klarat behålla lugnet!

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Kanske dags att öppna ögonen!

    Gilla

   • MartinA

    Som jag förstått det så tog NMR en annan väg när de vandrade mot demonstrationens startpunkt och blev då anfallna av polisen? Bland annat slog polisen ner två trumslagare och arresterade en fredlig kvinnlig fotograf bara för att hon blev avskuren från NMRs aktivister.

    Gilla

 • Kattsand

  På GP:s hemsidas livestream såg det mer ut som en folkfest med trummor och dans:
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polisen-rustad-f%C3%B6r-nazidemonstrationen-1.4683005

  Gilla

 • centurion

  Extremt partiskt, onyanserat och nästan lite amatörmässigt stuk. Än så länge, men vi får väl se hur det utvecklas. Orden ¨rasistisk¨ och ¨nazistisk¨ nämns c:a 3 ggr. i varje mening. Vänsterextrema vänsterterrorister nämns inte alls…

  Gilla

  • Mr Q

   Ja harredjävlar,,,Sådan trängsel av nyfikna på Danska vägen,har det inte varit sedan ÖIS,GAIS o, Blåvitt spelade sina derbyn.
   Nåja NMR visste vad de gjorde,en sådan cirkus ger ju bättre PR,än vad reklam för miljoner kronor hade gjort i pressen !

   Gilla

  • Grune

   Det är ju uppenbart så att den Svenska vänstermaffian som bildades någon gång i mitten av 70-talet har vuxit sig stark i Sverige och har i dag både den Svenska journalistkåren samt SVT och TV4 under sin hatt.

   Gilla

   • Stenbock

    Ja den svenska modellen, (som stammar från Lenin) vad gäller skolning,har lyckats förträffligt, i Göteborg med omnejd.
    Nåväl dessa små växer ju till sig,och inser med tiden att detta uppträdande var allt för barnsligt.Kan mycket väl tänka mig,att många av dem när de fått förstånd,röstar på SD. 🙂

    Gilla

 • SvenskMan77

  jag är ingen förespråkare av nationalsocialism..då jag vill ha RIKTIG demokrati I Sverige men den lördan kommer jag att kolla igenom noga hur media rapportera partiskt uttan tillstymmelse av opartiskhet.
  Dock ska jag gå o fiska så länge det är ljust o slippa bli irriterad på lögnerna.:

  Gilla

 • Lena

  Verkar lugnt .

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det har redan börjat, polis sparkad och flera gripna. Men naturligtvis inte vilka!

  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polisen-rustad-f%C3%B6r-nazidemonstrationen-1.4683005

  Knappast hos NMR, där ser ut så här:

  Gilla

 • Torleif

  Jag tror inte att NMR är farliga av sig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: