102 skottlossningar i Malmö hittills i år


INVANDRARVÅLD. Sex personer har mördats och 35 personer har skottskadats i 102 skottlossningar i Malmö under årets första åtta månader, rapporterar Skånska Dagbladet.

Vapen är lätta att komma över, vilket oroar Malmöpolisen, och många unga kriminella bär med sig vapen.

Tillgången på vapen gör att det kan vara en bagatell som utlöser en skottlossning. Bråk om före detta flickvänner eller något annat personligt bråk är vanligare än att det handlar om narkotikauppgörelser, säger Mats Karlsson, biträdande polischef i Malmö, till tidningen.

Polisen har under året riktat en del av resurserna på att störa olika grupperingar. Vapenbeslagen har ökat under 2017.

-Pettersson noterar att samtliga skottlossningar, kanske med något undantag, är utförda av invandrare. Trots detta faktum lägger politiker, journalister och andra tycker nästan all kraft på några hundra så kallade ”nazister”. Tydligen tror PK-etablissemanget att problemet med den utom-europeiska invandringen försvinner om vi diskuterar något annat…

Därmed inte sagt att Nordiska motståndsrörelsen inte är ett problem, men vänsterextremisterna är betydligt fler och islamisterna ännu många fler.

Vad jag förstår har vi två val. Fortsätta med den mångkulturella modellen som inte fungerar eller överge den svenska som gett oss ett bra samhälle och låta det vara färdigsprunget för Ida och de andra flickorna…


12 responses to “102 skottlossningar i Malmö hittills i år

 • age

  ”Allas lika värde”?

  87% av vår befolkning vill ha det så!
  Det är nog vi, andra, som är dumma?

  Gilla

 • Billy Boy

  Och nu …

  Malmös polismästare intresserad av att ta hjälp av militär.

  Polismästaren i Malmö är försiktigt positiv till Danmarks exempel att sätta in soldater för att avlasta polisen.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/kan-vara-intressant-for-malmo

  Med den ”Humanitära (S)tormaktens” vansinnespolitik är Sverige nu på god väg att hamna i ett inbördeskrig med militära maktmedel.

  Sosseklanen och deras trogna samarbetspartier är väl jättenöjda med alla negativa resultaten de hittills har uppnått.

  Gilla

 • Mjölner

  Malmö, Sveriges Tombstone. Kan ingen upplysa murvlarna att skjutandet i Malmö och Stockholm inte utföres av NMR utan av importerade förmågor.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vem som håller i vapnet och skjuter är väl inte intressant utan vem/vilka som bär skulden till att det är Vilda Western i dagens Sverige !
   Förmodligen så kommer experterna efter att gnuggat geniknölarna fram till att det är SD och NMR som ligger bakom vem skulle det annars kunna vara ?
   Självklart inte den politiskt korrekta 7 klövern och inte heller som det verkar den ofarliga men lite småbusiga våldsbejakande extremvänstern och då finns ju ingen annan än dessa två till höger att lägga skulden på.

   Gilla

 • 93 skottlossningar i Stockholm hittills i år | Petterssons gör skillnad!

  […] Vi skrev nyss om att det varit 102 skottlossningar i Malmö hittills i år. Stockholmarna är inte dåliga de heller. Men med tanke på att Stockholms polisregion omfattar fyra […]

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Fan vad jag saknar mitt barndoms Sverige. 50 talets tråkiga lugna Stockholm och roslagen.Saknar 60 70 talet.Hur kann man förstöra ett land så ansvarslöst och låtsas som ingenting hade hänt.Vilka är ansvariga för allt älende som har drabbat oss.Vi har röstat totalt fel ,våra politiker tar inte sitt ansvar ingen vågar ta upp invandringen för rädsla att kallas för rasister.Varför kan man inte diskutera det i en demokrati utan att man blir utpekad för ena och andra.När jag pratar med vänner ,släktingar och bekanta som bor utomlands.Alla undrar vad är det som händer i Sverige som var föregångsland ?Dom frågar när skall jag flytta från Sverige. Jag vet inte jag har inte så många år kvar.Men dom som tvingas till landsflykt hur skall dom göra som har inte samma kännedom om världen som jag har.Tråkig, trevlig helg er Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vi som som tillhör dagens fossiler och som inget enligt etablissemanget begriper får leva på gamla minnen från den gamla goa tiden när Sverige var ett riktigt land utan trygg mångkultur, synd om dagens unga generation som aldrig får uppleva ett sådant Sverige.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Var det någon som sa att dagens mångkulturella Svedala är tryggt ?

  Gilla

 • Galten

  Och negrerna tillåts köra kring i ”flådiga” bilar utan körkort.
  https://www.sydsvenskan.se/2017-09-30/mff-stjarnan-korde-bil-utan-korkort

  Gilla

 • Fredde

  Enligt ”oberoende” SVT är det högerextremisterna som hävdar att Malmö blivit våldsamt.
  Och då SVT/SR rapporterar ”neutralt”, så är det självklart en ren myt att det skjuts, mördas, våldtas, knivhuggs, bilbränns i Malmö.

  Staden är välmående och trygg om man får tro PK-maffian. De förnekar säkert också att Malmö får över 5 Miljarder i bidrag för att försöka få ordning på sta´n…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: