Bråk idag

Göteborg kommer idag att bli en skådeplats för kravaller, hat och vandalism.

Det finns ingen tvekan, utan frågan är den hur omfattande det blir, hur många som kommer att skadas och hur många oskyldiga butiksägare, restaurangägare och förbipasserande som kommer att drabbas.

Två grupper som vill förändra samhället med hot och våld möts i centrala Göteborg, men…

Svara på vår enkät

8 thoughts on “Bråk idag

  1. Läste att deltagarna i NMR-demonstrationen undersöks för vapeninnehav. Men kommer man att undersöka alla de kommunister & islamister som ju är många fler?

  2. Det är Media som triggar igång bråk med benägen hjälp av
    Världens mest bloddrypande ideologi Kommunisterna,
    hade man skitit i Dom som nu kallas Nazister hade ingen brytt sig om dem,nu får dom all den uppmärksamhet som dom inte skulle ha
    tack vare Media och dess hantlangare, och affärsmän och skattebetalarna får stå för notan!

    Hjälp till att hålla Sverige rent Köp inte Ex pressen, Aftonlögnen DN
    Sydsvenskan eller andra samhällsomstörtande blaskor!
    Det är en ren vinst att låta bli.

  3. Jag fasar för det som kan hända i Göteborg idag. Oavsett vad man demonstrerar för eller emot, glöm inte en sak: alla har en familj som väntar på dem att komma tillbaka hem till middag. Ingen behöver skada och våldföra sig på andra.
    ”Mia” och övriga i gänget, var där på plats – det är er plikt att tygla era kumpaner och dämpa deras aggressivitet på samma sätt som ni propagerar partideologin och uttrycker er gränslösa kärlek för ’folkets son Löfvén’ och hans islam. Gör en god gärning för en gångs skull även om ni inte är kristna.

    • Jag har aldrig haft något till övers för de vänsterungdomar som tar till våld och tycker det är väldigt onödigt att de åker till Göteborg. Dina beskyllningar i övrigt är helt grundlösa.

      För övrigt kommer denna demonstration att kosta en förmögenhet, pengar som kunde gått till något vettigare.

      • Håller med i allt, men tycker inte du det är konstigt att media, politikerna och organisationerna inte nämner det våldsfixerade AFA i sammanhanget?

  4. Jag tror inte att det är bara kommunister som är bråkstakar här, utan det är hela 7-klövern som går till anfall mot dessa ”nazister”.
    I vänsterns propagandakanaler SVT och TV4 får vi förstås bara höra att det är nazisterna och SD som står för våldet.

  5. Bråk och motsättningar är verkligheten i dagens och etablissemangets trygga och heligt mångkulturella Sverige där brottslingar har högre status än hederliga medborgare !
    Alla ute i verkligheten som inte trivs eller klagar över orättvisor över mångkultur tystas och stämplas direkt som rasister av makteliten och deras lydiga knähund svensk massmedia.
    Ett samhälle som medborgarna upplever som rättvist, stabilt icke hycklande och där brottslingar får kännbara straff i riktiga fängelser (inte hotell) finns inget utrymme för våldsbejakande odemokratiska organisationer på varken vänster eller högerkanten men tyvärr så är inte dagens förljugna Sverige ett sådant land.

KommenteraAvbryt svar