Kungen gjorde blixtvisit i Vivalla

ISLAM. Kung Carl XVI Gustaf är på besök i Örebro idag för att ta emot ett pris på universitetet. Under eftermiddagen gjorde han ett blixtbesök i Vivalla efter branden i moskén under tisdagen. På tisdagsmorgonen stod det klart att Kung Carl XVI Gustaf skulle göra ytterligare ett stopp i Örebro.

Länsstyrelsen bekräftade för SVT Nyheter att kungen skulle göra ett besök vid moskén i Vivalla med anledning av branden som inträffade under natten till tisdagen.

-Pettersson säger inget om det, men tycker det är synd att kungen inte besöker alla skolor med mera som brinner också. Dessutom ser jag att ett antal muslimska riksorganisationer kräver åtgärder för att garantera säkerheten i landets moskéer. De borde kräva åtgärder för att garantera säkerheten för alla svenskar i stället.

För övrigt ser det väldigt mörkt ut i Vivalla, de har väl blivit sotiga av brandröken…

28 thoughts on “Kungen gjorde blixtvisit i Vivalla

 1. Ska inte kungen förhålla sig opolitisk officiellt? med det besöket i vivalla tycker jag han visar att han tagit någon sorts ställning för islam,är det hans majestäts sätt att visa sin sympati med den nya massimporterde klankulturen från dysfunktionella länder i menap?nya sosseadeln som håller på att islamisera hela vårt land i en rask och farlig fart.När besökte hans majestät någon av alla de ca 500 skolor som brinner varje år i Sverige,vandaliserade och nerbrända kristna kyrkor och vandaliserade judiska kyrkogårdar? Varför visar Sveriges kung så stort intresse för en nerebrunnen moské? Det fjäskas fasansfult och kryps mycket för islam här i vårt land som varit kristet i över 1000 år,Sverige är ett kristet land oavsett om socialisterna/kommunisterna har gjort allt för att avskaffa och förneka den kristna tron i Sverige.Kungen sviker svenska folket när han tar så öppet ställning för den islamska ideologin och deras anhängare,vet inte hans majestät att muhammedanerna kommit hit som ockupanter och erövrare allt enligt koranens påbud.Kungen borde se dokumnentärer om Mmuslimska brödraskapet och deras plan /agenda om världsherravälde som de genomför sedan 1928 och allt går planenligt om än något försenat.
  Har kungen pk rådgivare?

  • Men tillräckligt länge för att föra en tydlig och förkastlig signalpolitik.:Islam och muslimer är viktigt för hovet.IS är betydelsefullt för hovet.

 2. När får vi se reportage om kungen, när han hälsar på hos några äldreboenden?
  Det gäller att försöka göra gärningar, som gullas av media.

 3. Denna lilla markering synes undertecknad rationalist synnerligen överflödig och kommer med all säkerhet icke att rendera majestätet några sympatipoäng från det värdekonservativa läger som alltjämt försvarar statschefen och det rojalistiska ämbetet.

  Monarkin är, liksom resten av de nationalistiskt profilerade traditionsyttringarna, hotad av kulturmarxismens logikstridiga värdegrundskoncept, varför defileringen runt den primära fiendens nedbrunna koordinationscentral för subversiv verksamhet kan tolkas som en suspekt solidaritet med rikets importerade samhällsdestruktörer.
  Ovärdigt och förbannat onödigt!
  Andreas.

 4. Vi har vid många tillfällen, i detta Förnämliga forum, kunnat ta del av artiklar som belyst olika former av vandalisering av vårt svenska kulturarv. T.ex. våra gamla fina kyrkor som i flera, uppmärksammade fall, blivit skändade och vandaliserade. Och inte ens våra begravningsplatser har lämnats orörda. Och, av spåren att döma, har åtminstone vi kunnat vara relativt säkra på vilken sort som hållt sig framme. Vi väntar, med spänning, på besöket från Tjabo eller Steffe, men det äger nog knappast samma dignitet som att dreggla över en stridslednings-central. Landsförrädarna står som spön i backen.

 5. Har svårt att tro kungen skulle bry sig det minsta, på riktigt. Det är väl någon rådgivare som pressat honom att ta en sväng och se ledsen ut.

 6. Vill inte såra HMK Carl-Gustaf nr:16…Men har sedan länge insett,att denna monark mitt sitt ämbete,öppet visat sin partitillhörighet vid olika tillfällen.-om han nu fått välja-.Säger således om kungen tycker jag inte…

   • Lena:
    Nu behöver inte nödvändigtvis hans tal/skrivsvårigheter inverka på andra organ. Men det ligger kanske lite i vad du skriver,hans hustru reser allt oftare till sitt hemland.Måhända längtar hon också bort från Absurdistan och allt elände här ?

   • Stenbock
    Om hon inte gör det, så är det skrämmande.
    Jag förstod aldrig att hon valde som hon gjorde.

   • Jo, men med Sharia så kan kan det inte kallas snedsprång. Finns säkert någon dum ung tjej som inte kan bli berömd på annat sätt än att bli HMK:s favoritfru.

Kommentera