Kan vi någonsin bli vänner igen?


Våld, hot, mobbing, konflikter och polarisering. Några ord som kännetecknar Sverige av idag.

Med allt detta i beaktande. Kan vi i Sverige någonsin bli sams igen?

Sverigedemokraterna har blivit utfrysta i riksdagen, ute i kommunerna och jagats med blåslampa av media. Samtidigt har partiet växt så det knakat, inte minst p.g.a. 7-klöverns och medias agenda.

Vita hatar bruna, bruna hatar svarta och svarta hatar vita.

Vi läser om medborgare som förlorar vänner för att de har en annan åsikt i känsliga frågor. Vi läser om medborgare som förlorar sina jobb för att de tillhör vissa organisationer. Vi läser om medborgare som hotas i sina hem för att de tillhör fel parti.

Högerextremister, vänsterextremister och religiösa extremister hotar och hatar alla de inte uppskattar.

Män…förlåt, vita män…hatas av feminister. Vita män kallar feminister för skitstövlar.

Är du hbtq-aktiv blir du hotad av personer som inte gillar denna värld. Gillar du inte denna värld blir du smutskastad av de hbtq-aktiva.

Vi ser människor som kommer till vårt land och uppför sig illa. De som drabbas av detta ogillar att de kommit människor till vårt land och gjort dem illa. De som inte gillar att det kommer människor till vårt land och misshandlar våra söner, våldtar våra döttrar och rånar våra föräldrar, hängs ut som rasister, fascister och med ännu värre ord.

Vi ser importerad rasism i våra förorter. Vi ser importerade konflikter i våra förorter. De som reagerar mot detta är plötsligt främlingsfientliga och riskerar en del i sin vardag.

Nyanlända får bo gratis i dyra bostadsrätter, svenska ungdomar har inte råd. EU-migranter får gratis tandvård, allt fler pensionärer har inte råd.

Politikerna sitter i sandlådan och jollrar. Väljarna ser på detta med allt större förakt

Hur kunde det bli så här och hur i hela friden ska vi någonsin kunna bli sams igen?


18 responses to “Kan vi någonsin bli vänner igen?

 • Adolf Nilsson

  Håller med hur fan kunde bli så här?När blir det Ordning? Om det kan bli någon Gång? Det är stora frågan,vårt fosterland glider ur händerna på oss.Mvh Adolf

  Gilla

 • Argus

  När ”de andra” äntligen fått leva ut sin utopiska dröm kanske de inser att vi haft rätt hela tiden och ber om ursäkt för sitt uppförande?

  Fast troligen inte om så någon jihadist bokstavligen skär halsen av dem. De kommer nog hellre att dö än att erkänna att de haft fel eller be om hjälp.

  Gilla

 • Kurt

  Sluta för guds skull att använda termen ”EU migranter” ett av PK uppfunnit ord. en omskrivning för vad de egentligen är, ZIGENARE!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Dudde

  NEJ!,aldrig i helvete, dom skall brinna i helvetet för eviga tider!.

  Gilla

 • Ulv

  Den generation som håller på att utbildas för dyra lånade pengar och utan möjlighet till en bostad att bedriva sina studier i lugn och ro i ställs mot ”ensamkommande bedragare” (?) som kostar samhället 1miljon/år/st. Det fanns 30 tusen av dem enligt uppgift, alla med förtur till allt, inklusive studentbostäder.
  Dessa svenska studenter betalar nu ett högt pris för ”öppna era hjärtan”s politik. Och de kommer att betala ett ännu högre pris i framtiden när de både skall betala tillbaka och även utfodra de tusentals som inte klarade varken SFI eller att måla rakan kanter.
  “We have now sunk to a depth at which the restatement of the obvious is the first duty of intelligent men.” (G. Orvell)

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  det ar kort i Sverige till och med kungen tog tid i Orebro

  Gilla

 • Conlon

  Nej, när marxismen slagit rot (i ekonomiska eller kulturella termer) återstår bara totalitärism eller sönderfall….

  Gilla

 • Klas

  JAG HAR DET ENKLA SVARET MED TRE ORD:
  RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA

  Gilla

 • Magnus

  En berättigad fråga som tyvärr har ett logiskt men tragiskt svar, NEJ!

  Media- och det politiska etablissemanget har sett rasister, fascister och nazister i vart enda buske de senaste decennierna men de senaste året står de som det dumma trollet i ”trolltyg i tomte skogen” och slår alla röda svampar som trollet tror är en hel tomtearme.

  De senaste två veckorna har de gått full bananas. Alla är nazister!

  I helgen kommer troligtvis Europas vänsterextremister slå sönder Gbg. Men media kommer bara prata om nazister. Kanske media hittar en avdankad SD politiker som får bli ljugmedias ansikte för den svenska nazismen i Gbg?

  Upp och ner landet Sverige!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Politiker har blivit ett verklighets frånvarande yrke.

  Begreppet förtroendevald, är inget majoriteten av dagens politiker vet innebörden av.

  EU har även förstört det självständiga tänket i land efter land. Man påtvingar miljontals människor ett överstatligt tänk, som är förödande för människors trygghet och frihetskänslor.

  Gilla

  • Stenbock

   Peter:
   Du har som mest rätt i dina frågor… Nu har en stor del av den bortdaltade befolkningen valt sin företrädare via Sossarna.De ”sex andra alternativen” känner sig klart villiga att sitta i svittsarens knä.
   Med ett sådant parlament kan det bara gå mot fullständigt kaos.
   Samma katastrof som nu råder i ”stormakten” Deutschland,genom Merkels förräderi.Nu har man som de brukar säga i det landet ”hela salaten” framför sig !
   Gröna kommunister skall enas med,enmanspartiet Fp och på andra sidan Merkel och hennes marionetter.Detta kallar man i Tyskland för en ”Jamaikakoalition”…

   Gilla

 • larslindblog

  Nej..vissa tongivande kan aldrig förlåtas. Dom måste få möta vedergällning….Schyffert , paret Strömstedt , Schulman , Ledin , Aschberg ,
  Poohl , Betner , & Co…måste utredas av opartiska utredare.

  Gilla

 • Stenbock

  Många orsaker men en stor del av skulden har våra föräldrar som uppfostrat oss till,vad som i bibeln beskrives ungefär så. ” Slår någon dig på högra kinden,så vänd även den vänstra till”.
  Alltså hela landet har daltats bort eller som min avlidna hustru,brukade säga åt mig, ” du har aldrig upplevt ett krig” !
  Nu ser vi resultatet av sådan uppfostran. Ville egentligen inte använda dessa ord.Men vi har blivit en mängd mähä/kärringar…. 😦

  Liked by 1 person

 • centurion

  Det är lättare att hjärntvätta ett uppgivet B-lag än ett kampvilligt A-lag. När sen tvättandet är fullbordat och undersåtarna tillintetgjorda, så kan eliten utöva sin makt över ökenlandskapets sargade befolkning. Och trots denna självutplåning, så står makthungern över förnuftet.

  Liked by 1 person

 • Carina-Fina

  Bra fångat! Jag skulle dessvärre tro att människor som inte är lika hatiska som reinfeldt och lika ”naiva” som löfvén, betvivlar att det finns nåt slags god lösning på denna gåta. Titta världen runt, snart har vi varenda krigskonflikt inom vårt land. Jag vågar inte ens hoppas. Med EU och de politiker vi har finns bara en utgång – åt H.

  Liked by 1 person

 • Thomas

  Så blir vårt folk mycket lättare att styra
  när vi skall integreras in i EU och kalifatet

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: