19 anmälda våldtäkter per dygn – i Sverige år 2017

INVANDRARBROTT. I förra veckan skrev vi om att allt färre våldtäkter klaras upp enligt statistik som Brottsförebyggande rådet, Brå, publicerade, den 21 september. Medan rikspolischefen säger att polisen klarar upp fler våldtäkter.

En båt kommer lastad med barn…

Totalt anmäldes två procent färre brott första halvåret 2017 jämfört med första halvåret 2016. Mest har skadegörelsebrott och bedrägeribrott minskat. Också misshandelsbrott har minskat, med hela sju procent.

Dock har ”brott mot person”, där misshandelsbrott ingår, totalt ökat med åtta procent. Detta förklarar BRÅ med att en ny brottstyp införts, nämligen ”olovlig identitetshandling”. Det är inte helt sanningsenligt.

Aftonbladet 13/3 2000.
Regeringen vägrar ta fram färsk statistik så troligen ser det ännu värre ut nu.

Anmälda sexualbrott har nämligen ökat med fyra procent – och våldtäktsanmälningar har ökat med hela fjorton procent. FJORTON PROCENT. PÅ ETT ÅR! Men det är inget Brå tycker är värt att nämna i sammanfattningen utan det döljs långt ned i texten. På sidan femton kan man alltså läsa att det anmäldes 3430 våldtäkter första halvåret 2017. Det är detsamma som 19 våldtäkter per dygn – att jämföra med 17 våldtäkter per dygn 2016 (totalt 6720 våldtäkter under hela 2016).

Enligt BRÅ har antalet anmälda våldtäkter ökat stadigt mellan 2007 och 2016 – med 41 procent. Och ökningen tycks inte avta när man jämför de senaste åren. Tvärtom. Den ökar.

Eftersom tidigare forskning visar att män från Mellanöstern och Nordafrika är överrepresenterade vid sexualbrott är detta viktigt att undersöka. Men hittills har regeringen vägrat och fortsätter importera en mycket stor mängd från dessa regioner.

Vid 2015 års slut var könsfördelningen mellan pojkar och flickor i åldersgruppen 16-17 år uppseendeväckande skev: 123 pojkar på 100 flickor.

-Pettersson antar att regeringens svar på detta blir att importera och ge fler uppehållstillstånd för unga hannar från Afghanistan, Nordafrika, Mellanöstern och Somalia för vi är en humanitär stormakt.

Sverige är jämfört med liknande länder världsbäst på två saker: våldtäkter och importen av unga män från muslimska länder men PK-etablissemanget vägrar se att det kan ha ett samband…

Mer om detta på Ledarsidorna.se…

 

20 thoughts on “19 anmälda våldtäkter per dygn – i Sverige år 2017

  1. Som sagts innan:

    I detta helvete av brott, där hårt straff kan inte vara hårt nog!

    Inte nog att kvinnorna/barnen som utsätts för detta helvete utsätts oxå för AIDS som är en obotlig sjukdom.
    Att inte se en våldtäkt som ett mordförsök är en gåta.
    Det ska nämnas att 75% av världens alla människor som dör i AIDS har anknytning till Afrika.
    // fakta: Wikipedia

  2. I dessa sammanhang finns också ett mörkertal att ta i beaktande, då inte alla våldtäkter och sexuella övergrepp anmäls. Detta förhållande kan ha sin förklaring i skamkänslor över det inträffade samt brist på seriöst och förtroendeingivande bemötande – något som rent generellt avspeglas i den implicita skuldbeläggning av brottsoffren samhällsutvecklingen påvisar.
    Just en trivsam statistik det kriminella etablissemanget söker mörka!
    Andreas.

  3. Statsminister Löfven: ”Svenskarna blir bara säkrare och säkrare”.
    Upprepa en lögn tillräckligt många,gånger så blir den en sanning.
    Detta är en taktik, som sossarna och i synnerhet Löfven kopierat från nazitysklands propagandaminister Joseph Goebbels. De skäms alltså inte för att använda sig av mazistiska metoder.
    Då måste socialdemokraterna alltså bara ett mazistiskt parti.
    Förresten har de ju en ledare med mazistosak rötter.

  4. Sveriges riksdag tycks ha har jobbat ambitiöst på det i många år. Jag vet inte när de tycker de gått i mål? När de nått 50 ouppklarade våldtäkter per dag, jag vet inte? Nej det är en normal utveckling rent logiskt med tanke på polisens försvagade organisation och den ständiga importen av kriminella till växande kriminella klannätverk, men helt obegripligt att någon myndighet kan driva den utvecklingen med hedern i behåll?

  5. Så många våldtäkter i dagens s.k trygga Svetige, varför finns det någon orsak till detta eller är det som brukligt i Sverige numera att det bara talas om saker och ting men aldrig utreds vad någonting beror på ?
    Risken med att gå till botten med ett problem är ju att en politiskt obehaglig sanning då kan komma fram och sanning är ju inget som är prioriteras i Sverige.
    Har man växt upp i ett icke mångkulturellt Sverige så vet man att det av någon anledning inte ständigt talades om våldtäkter och sexuella trakasserier med det inte sagt att det inte förekom sådana vidriga brott men inte i dagens mängd det skulle man i så fall hört talas om.
    Ibland var det faktiskt bättre förr trots att dagens unga PK-generation som inte existerade då konstant påstår motsatsen.

  6. Nej nej nej

    1) vi har ett mycket BREDARE begrepp om vad som är ”våldtäkt”, därför är statistiken missvisande

    2) svenska kvinnor anmäler i mycket högre utsträckning än kvinnor i andra länder som tiger i det tysta

    Så det så! Kom inte här och ljug.

    • Jag anser att en enda våldtäkt är en för mycket.

      Ska man försvara att en 12-åring får sitt liv förstört för att hon hade klänning på sig.

      Nästa gång kan det vara nån av dina nära/kära.

      Så snälla, gör inte våldtäktsmän till offer, straffa dem stenhårt !!!

      FY FAN !!!. 😡😡😡

    • Cirka 20% anmäler,kanske har anmälningarna även blivit färre – polisenheten för sexualbrott har inte nämnt något om detta.

      Det rör sig om cirka 80% som inte kan/mäktar med/vågar anmäla att dom blivit våldtagna.

  7. Ansvariga är vi svenskar som har röstat fram massa idioter som vurmar för muslimer och glömmer vårt fosterlands väl.Vi får en chans 2018 kanske vi kan rädda Sverige men det är mycket illa.Se Tyskland dom röstade på Merkel fast hon har sålt ut sitt land till muslimer och Gyula Schwartz(g soros).Snart är det dags att flytta till länder dom står emot muslimska invasionen.Mvh Adolf

    • Korrekt, är ju faktiskt svenska väljare som själva på eget ansvar i nutid valt en 7 klöver och även under de senaste 30-35 åren valt en 7 klöver som är ansvarig för en mindre lyckad massinvandring bara för att man på svenskt vis naivt trodde att snällhet går före förnuft !
      Efter valet 2018 har Sverige garanterat en fortsatt vänsterregering med stöd av extrema Vänsterpartiet och där C och L sitter i knä på Löven som bara tackar och bockar.
      Vad sa man efter valet 2014 ? 87% kan inte ha fel, återstår att se efter 2018 om fler eller färre än 87% har rätt eller fel.

  8. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Typisk strutspolitik, signifikativt för alla PK-politiker.

KommenteraAvbryt svar