Integrationsprojekt – Persiska/Dari för svenskar!

INVANDRING. Organisationen bakom de ljugande unga afghanska desertörerna på Norra Bantorget har startat ett ”integrationsprojekt” där svenskarna ska lära sig persiska och dari.

-Pettersson säger välkommen till det nya Sverige svenskar. Det är viktigt att du lär dig persiska/dari så du klarar dig i det nya samhället och du måste ta ansvar så får du också vara en del av det nya Sverige. 

Välkommen att lära dig Persiska och Dari, välkommen till det nya samhället.

Vi arrangerar en workshop i Dari och Persiska som alla svenskar får komma på, med oss har vi ungdomar som hjälper er att lära språket. Detta är en första introduktion till språket och viktigt för att du ska klara dig i det nya samhället. Vi kämpar för att vi afghanska ungdomar ska få stanna och bli en del av samhället, då får svenskarna ta ansvar att vara en del av det samhället också. Språk är inte hinder för att förstå varandra, det är verktyg! Vi lär av varandra och möter morgondagen tillsammans. Ett samhälle där alla håller ihop och som vi formar tillsammans. Välkommen på vårat integrationsprojekt – Persiska/Dari för svenskar!

Ondag 27 september
18.30 – 20.00
Vem får komma? Alla såklart!
Vad behöver du ha med? Antekningsblock för glosor och ett soledariskt sinne!

28 thoughts on “Integrationsprojekt – Persiska/Dari för svenskar!

  1. Vilken fin idé, när startar kursen och när ska anmälan senast vara inne ? !!
    Sverige bara fortsätter att gå från klarhet till klarhet.
    Har vi riktig tur så röstar 7 klövern igenom en lag som tvingar alla att lära sig Persiska/Dari.

  2. Detta är bland det dummaste jag hört! Ska vi som byggt landet anpassa oss till lyxflyktingar?

    Om se över huvud taget ska bo i Sverige, ska de jobba och följa lagar och regler precis som vi andra förväntas göra!

    • Finns två alternativ för en infödd svensk, fly landet eller gilla läget att folkhemmet har gjort sitt det råder det väl ingen tvekan om !
      Snart 2018 och val och det massmediala drevet mot SD är nu igång politiskt styrda SVT och SR kör hårt nu och naturligtvis även politisk korrekta TV4 och Aftonbladets propaganda nyheter i TV 3 med bland annat en känd programledare vid namn Robban Aschberg i spetsen.
      Nu har massmedia fått en räkmacka i form av att sexuella trakasserier förekommer inom SD !
      Utgår ifrån att SD utreder dessa påståenden om man tänkt sig att lyckas i valet 2018 för nu ser PK-familjen sin chans att sätta in en dödsstöt mot partiet.
      AFD in tyska partiet och en klappjakt på SD startar, finns måntro ett samband ?
      Bara en tanke.

  3. Jag njuter av min ålder – i Sverige!
    Jag njuter av den fina tid jag fått vara med om i Sverige!
    Jag njuter av det jag fått vara med om att bygga upp = Sverige!

    Jag njuter av att alla ”87:are” får ta över ett helvete = Nya Sverige!

    Jag lider av att mina barn och barnbarns framtid är förstörd!

    Det finns snart ingen återvändo; Vårt Fosterland kollapsar!

    Jag är inte längre rädd; Jag är övertygad!

  4. Och vem skyddar de kvinnliga deltagarna från våldtäkt under denna ”kurs” i persiska och dari. Vem överhuvudtaget sätter sig i en lokal eller ett rum med dessa , efter att ha läst förundersökningsprotokoll på hur våldtäkterna genomförs. I grupp vanligtvis med minst två gärningsmän, som gärna filmar dessutom.

    • Enligt den berömda svenska expertisen så förändras svenska språket ständigt så det är nog bara att gilla läget, idag talas i Sverge av någon anledning bland annat en modern s.k utanförskapsdialekt och i framtiden kommer antagligen även kristendomen att försvinna och en annan religion kommer förmodligen istället att ta över i Sverige och då infinner sig nog ett lugn och frid bland korrekta politker i riksdagen, massmedia och i övriga landet.

  5. Ok för mig om ”ungdomarna” vill lära ut sitt språk till intresserade. Blir däremot provocerad av orden” det är viktigt för att du ska klara dig i det nya samhället”! Eh, nej det är inte viktigt. Jag jobbar och betalar skatt utan att behöva prata dari, arabiska, somali, tigrini,albanska osv. Däremot pluggar jag språk jag själv valt på fritiden!

  6. När muhammedanerna når runt 10% av befolkningen i de länder som de invaderar då händer det här…….. som i Frankrike, de vill kollektivt döda oss alla !

  7. ” Kommentera gärna, håll god ton och var artig, ”

    Och hur hade Pettersson tänkt sig att det då skulle vara möjligt att kommentera den här artikeln… ?
    🙁

  8. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Gud vad de måste hånskratta åt de naiva svenskarna.

  9. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Skam går på torra land!
    Ett daltande utan like med invandrarna,SFI, tolkar, information på en h-etes massa språk. Paraboler är väl det första de monterar för att få nyheter från det land de påstår varit hemska mot dem.
    När ska våra myndigheter vakna och förstå att för mycket hjälp håller dem borta från att bli svenskar.

  10. I Irak röstar kurderna om att de vill ha ett eget land. Men i Sverige avvecklar politikerna med hjälp av en del journalister och kändisar svenskarnas Sverige-Sverige är nu något nytt och blir ännu mer nytt- med olika språk och kulturer. Etniska svenskar har inte rätt att arbeta i sitt eget land – utan jobben ska gå till folk över hela världen – den som kräver lägst lön eller arbetar med bidrag får jobbet. Folk från hela världen har rätt att ta del av skatter som generationer svenskar betalat in. Lokal befolkningen i Sverige ska serva alla som kommer hit med vård, skola, socialtjänst.

    Jag såg på tv en man som kommit ända från Bangladesh för att dela ut tidningar i Sverige….

  11. Det måste vara ”Dolda kameran”, fast kanske ändå inte. Här gäller ju Absurdistanska värderingar. Men,ok då. Vad heter ”Dra åt helvete, ditt jävla pucko”, på persiska ? Det enda värt att veta.

  12. I många platsannonser står det att det är meriterande om du kan arabiska, somaliska, dari, titjina och serbiska. Platsannonser till jobb på arbetsförmedlingen, försäkringskassan, Stockholms stad och andra offentliga jobb står det att det är meriterande om man kan dessa språk. Svenskar måste alltså lära sig dessa språk om de vill jobba i Sverige. Svenskar har ingen framtid i Sverige. Men jag förstår inte politikerna – de avvecklar sin egen kultur och språk? De värnar om minoriteter i andra länder-men inte om svenskarna. Allt verkar så konstigt.

    Jag var inne på Lidl idag, där jobbar inga svenskar. Så ser det ut på många ställen i Sverige idag. Det verkar så konstigt att ta bort sin egen befolkning…….

    • När man tror att det finns inte mer idioti…då läser man sånt här.
      Hur kan man bli förvånad….finns det ingen gräns alls.

      Sent ska syndarna vakna….och när det gör det, då önskar de att de aldrig vaknat…
      Sanningen kommer alltid ikapp…inte trevligt!

KommenteraAvbryt svar