Kurd och allsvensk fotbollsspelare hotfull på flyg – tvingades gå av


INVANDRARBROTT. En spelare i Östersunds FK har blivit avkastad från ett flygplan efter att ha uppträtt hotfullt mot personalen och inte följt säkerhetsreglerna. Spelaren skulle flyga från Bromma i Stockholm till Kalmar och planet hade hunnit taxa ut på startbanan. Tillsammans med piloten tog besättningen beslutet att vända planet och släppa av mannen på flygplatsen.

Östersunds klubbordförande Daniel Kindberg säger till tidningen att det är ett ”otroligt dåligt beteende”.
– Jag kan bara be om ursäkt å klubbens vägnar, säger Kindberg.

-Pettersson säger att ÖFK:s lagkapten Brwa Nouri inte fattar att säkerhetsbestämmelser på flygplatser och flygplan följer man då hör han knappast hemma i ett civiliserad land.

– Det var inte bra såklart. Jag gjorde ett fel som jag aldrig kunde tro skulle få sådana konsekvenser. Och jag ber om ursäkt för det här, säger Brwa Nouri.

Planet blev en timme försenat, undrar om lagkamrater och andra är imponerade.

Länk…

Nouri är kurd, född i Iran men kom till Sverige som ett-åring. Han har en kriminell bakgrund, har spelat i svenska juniorlandslaget men har trots det valt att spela för Iraks landslag så jag antar att han inte är svensk…

Screenshot_20170923-200931.jpg


13 responses to “Kurd och allsvensk fotbollsspelare hotfull på flyg – tvingades gå av

 • Gus

  Heder till besättningen på planet, som stod emot i masspsykosens Sverige !

  Gilla

 • Daredevil

  Hörde om detta på radion. Kunde räkna ut med arslet att det rörde sig om en ickesvensk. Givetvis nämnde de inga namn, vilket man givetvis gjort om spelaren hade varit svensk.

  Gilla

 • Klarsynt

  Ja, se dessa bestar, dessa odjur, dessa monster, dessa vilddjur.
  Att dessa inte hör hemma i de vitas länder borde stå alla klart vid detta laget.
  Vad är det för tomtar som utsett detta vilddjur till lagkapten är det första man undrar? Hur har de tänkt? De tycks inte förstå att om man bjuder in en chimpans på middag så kommer det GARANTERAT uppvisas minst sagt dåligt bordsskick.. De som tagit det beslutet måste omyndigförklaras och för min del ser jag helst att de dödas – tillsammans med alla politiker OCH de som genom sin dumokratiska röst är medskyldiga till det h-e som alla oskyldiga sanningsälskande nationalsocialister och andra äkta nationalister som i alla år försökt och enträget försöker förhindra allt S-märkt (ZOGialDemonerna) vansinne som sker i det numera internationellt kända dårhuset Sverigestan.

  Gilla

 • OPete

  När ska folk fatta hur verkligheten ser ut !!! Dom kommer aldrig att anpassa sig eller följa våra värderingar !!!

  Gilla

 • Argus

  Oerhört oförskämt av en kaffer att ifrågasätta en av det utvalda folket. Det borde ha varit besättningen istället som avvisats. (OBS! Ironi)

  Gilla

 • Bhoman

  Varför har inte Svenskt inrikesflyg anpassats till mångkulturen ?
  Tillåt ALLT våld ombord så det blir lite mer utmaningar när vi reser .

  Gilla

 • Lena

  Inte just vad det gäller fotboll eller annan sport……………………………..
  Vad PK-skiten har lyckats med är att splittra och söndra det samhälle som alla era ”guldklimpar” önskade att komma till och suga ur !
  Nu har de snart sugit så mycket att bara det TOMMA skalet finns kvar !

  Gilla

 • Stenbock

  Jösses,då finns det ett sådant mångkulturellt lag i Norrland ! Men varför kallar sig alla dessa niggrar för Östersund ? Det var ju dessa bollsparkare,som jag av misstag fick i bild,när jag tryckte fel på pianot… 🙂

  Gilla

 • Jhonsson

  De förnekar sig aldrig, våld och hot är alltid nära till hands.

  Gilla

 • B Bäver

  Han gjorde verkligen reklam för sportmanship ( om han nu begriper vad det är) Men hela det laget är som främlings legionen. Han kanske flög för första gången, men kanske skulle han tagit kamelen.

  Gilla

 • dave

  Ut från mitt land. NU!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: