Vänsterpartiets ordförande “lånade” pengar ur partikassan – avgår

INRIKES. Vänsterpartiets ordförande i Ovanåker har hamnat i blåsväder sedan en granskning visat att hon lånat pengar för privat bruk ur partiet kassa. Det är Helahälsingland.se (betalvägg så ingen länk) som avslöjar att ordförande i Vänsterpartiets lokalavdelning i Ovanåker, Laila Sundin, har lånat pengar ur partikassan. Bland annat till akuta veterinärkostnader. På fredagseftermiddagen valde hon att avgå.

-Pettersson säger att det var ovanligt korkat till och med för en vänsterpartist. Damen borde veta att man får sno hur mycket pengar som helst för vem som helst men man får aldrig sno från partiet…

Andra korkade vänsterpartister

 

15 thoughts on “Vänsterpartiets ordförande “lånade” pengar ur partikassan – avgår

 1. Vänsterpartiets länsordförande Jonna Källström Böresson ….

  http://static-cdn.sr.se/sida/images/99/3392327_2048_1152.jpg

  …. kunde ju ha tipsat ordförande för Vänsterpartiets lokalavdelning i Ovanåker, Laila Sundin, att plocka ut pengar hon behövde för privat bruk från de enorma högvinsterna ….

  http://4.bp.blogspot.com/-9tr2YgRNuD4/UvowS5U_PbI/AAAAAAABvZM/5tURe7TDK5k/s1600/Imagen-animada-Cofre-18.gif

  …. som pensionsräddarna påstås dra in till statens skattkista hela tiden. Då hade ju ingen märkt något.

 2. Tyvärr gjorde Anders Forsberg samma sak. Tog pengar från SDs kassa och betalade tillbaka i slutet av året, så det är inte bara personer från de mindre trevliga partierna som gör sådana saker.

 3. Dina eller mina pengar är samma sak för en Sociailist/kommunist! Det är bara en tidsfråga om när vi tar dina pengar!

 4. …spelar ingen roll dom är höger eller vänster ….Varenda politiker leker med ditt liv o skiter fullständigt i dig o för den delen allt Du älskar…När ska Svensken nånsin fatta det…?
  Det kommunistfan gör sker dagligen men inget händer ingen lär göra något heller…

 5. Tänk inte en rad i om detta i STATS-TV text. Annat vore om det varit en suppleant i någon liten SD-lokalavdelning…
  I stället vänder man sig till de gröna kommunisterna, (aktivisterna) om en jägare som tvingade skjuta en björn,som anföll honom ! 🙁

  • Drägget dregglar lydigt.Har just varit på studiebesök hos kim-jung- dum i original- nord-korea. Och kopiorna ploppar upp som svampar ur jorden. Se själv !

 6. De vänstern lånar inte vanligtvis av svenska skattebetalare, de tar helt fräckt, genom sin svenskfientliga politik !

  • 2017 är i det kärleksdrypande och öppenhjärtliga Sverige som högljutt skriker om mänskliga rättigheter och allas lika värde fortfarande skillnad på folk och fä !
   Alltid det fega och ynkliga svenska hyckleriet.

Kommentera