22 thoughts on “Så gör ryssarna

 1. Man måste beundra effektiviteten på den ryska polisen, och inga kvinnliga poliser syns till.
  Ett sådant ingripande ger de rätta signalerna till illegala invandrare.

 2. Här visas upp pass och andra handlingar på vem dom är, vilket
  är riktigt, det är inte som i n Absurdistan att allt släpps in utan kontroll.

 3. Skönt att se riktiga poliser arbeta, de kanske kunde sättas in mot det kriminella patrasket vid Medborgarplatsen….! När skall Sveriges befolkning vakna? Vi får se…

 4. …här kan ni se mer hur rysk polis sköter illegala-imponerande faktiskt 🙂
  “se och lär svensk polis”

 5. Gissar att det här gänget hade röjt upp bland de “strejkande” afghanerna i Stockholm på några få minuter.

  • Besökte Moskva och St Petersburg i juni i år och såg inte en enda kvinna med slöja i någon av städerna. Icke heller någon person med arabiskt eller afrikanskt utseende.

 6. Muslimer har faktiskt mycket gemensamt med hundar. En bortskämd hund blir bara ännu mer mopsig om man hela tiden ger efter för alla påtryckningar och skäll. Den s.k. godheten uppfattas som en svaghet och utnyttjas fullt ut i syfte att tillskansa sig ytterligare fördelar. Motsatsen; en fast, diciplinerad och konsekvent behandling respekteras av hunden. Den växer i självkänsla, mår bättre och finner sig tillrätta i sin roll. Ryssarna förstår Hela sammanhanget av att vara djurvän. Och muhammed kryper ju på alla fyra i filmen.

 7. Så ser det ut i Sverige också ifall någon skulle få för sig att protestera mot att få betala för sin egen utrotning!

 8. Noterade ni att ryssarna inte väjde för att gripa en “imam”. Detta skulle garanterat INTE ske i Sverige. Garanterat skulle myndigheterna istället tillkallat personal ur Svenska Kyrkan, som skulle ta hand om en sådan potentat i den islamska svenska kyrkan.
  Även imamer söker sin lycka i Ryssland, för att ta kontroll över en moskléförsamling. Tillräckligt många församlingsmedlemmar (anhängare) genererar stora inkomster. Tillräckligt många anhängare innebär samtidigt grov radikalisering. Men utan arbetstillstånd åker imamerna garanterat ut kvickt. Och sedan är det inte lönt att de eller någon annan åt dem söker arbetstillstånd. Imamen såg ut att vara shia från Ö Iran alternativt Afghanistan.

  • Nix! Först skickas de ut samma väg som de antas ha anlänt till Ryssland. Möjligen prövar de att därifrån via väg utanför Ryssland nå bidragsparadisen – om de har pengar kvar.

 9. Såå elaka kan vi inte vara, inte förrän de blir svenska skattebetalare. Då är det comme il faut!

Kommentera