Illegal afghan upprörd över att inte allt är gratis i Sverige


INVANDRARBROTT. Vår gamle bekant, den illegale afghanen Amir Nabizadeh, uttalar sig som han har förstånd till. Men hör han av sig till DN, bjuder dom nog på en inloggning. 

Om Amir tidigare på bloggen…


18 responses to “Illegal afghan upprörd över att inte allt är gratis i Sverige

 • Kenth Andersson

  Politiker främst på vänsterkanten blåljuger och sprider ut falska rykten om att saker och ting är gratis i Sverige vilket naturligtvis låter fint och lockar hit både det ena och det andra inkluive röster inför val men alla förmåner är skattesubventionerade som hederligt folk vet och betalas av oss alla som arbetar men är självklart inget som de som tar emot allmosor bryr sig om.
  Sverige är fantastiskt sägs det ! Ja, men allting är relativt.

  Gilla

 • Mimi N.

  Futemeh Khavari beredd att höja rösten ? Titta närmare på hens fejs – hen dödar med blickarna och är beredd att göra det på riktigt: med ett tillhygge eller med bara händer …..

  Gilla

 • Mimi N.

  De är talibaner kannibaler, de mördar. Svenskar, om ni inte bryr er om landets och nationens framtid, tänk på era barn och barnbarns liv. Kör mördarna ut !

  Gilla

 • Kurt

  Var är barnen?

  Gilla

  • Kurt

   När slutar man att kalla dem för barn?, jag fasa för det ögonblick min styvdotter (kinesiska, 17 år) ska börja på Gripen bland ”barnen” och Somalier och övriga degenererade livsformer.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Med hänseende till den allt mer grötmyndiga, uppblåsta och krävstinna ton dessa över hövan tröttsamma amatörskådespelare anlägger, torde det endast vara en tidsfråga innan de uttalar explicita hot och ställer ultimatum inom ett territorium där de överhuvudtaget inte kan leda någon legitim bevekelsegrund för deras närvaro i bevis.

  Kulturmarxisternas intriger upprätthåller spektaklet och lägger hyende under lasten, medan den realistiskt sinnade skäms å Sveriges vägnar.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Carl edström

  Släng ut parasiten.Vi vill inte ha dig här .du är och kommer vara än parasit för alltid.

  Gilla

 • Luntan

  Finns det frivilliga Svenskar att tillgå som helt gratis kan dämpa ner honom – för gott?

  Gilla

 • Jhonsson

  Regeringens ”icke hantering” av allt detta slödder, som driver omkring i Stockholm och andra städer är en bevis på dess tolala oförmåga att få något gjort. Hur står egentligen till med de 80 000 (åttiotusen) sk papperslösa som Ygeman snabbt skulle förpassa ut ur landet? Hur många blev det? Några hundra? Sossarnas löften och uppfyllandet av dessa går sällan ihop.
  Detta därför att de antagit sanning och verklighet till sina störtsta fiender.
  Tro därför aldrig på ett löfte från en sosse.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Ju mer de utför sina performances desto tydligare blir det att de har större förutsättningar att lyckas bättre i sitt hemland än här.

  Gilla

 • Billy Boy

  Afghanska ”demonstrationen” blir olaglig idag söndag 2017-09-17: ”Vi kommer sitta kvar oavsett”

  https://samnytt.se/afghanska-demonstrationen-olaglig-pa-sondag-vi-kommer-sitta-kvar-oavsett/

  Gilla

 • starway3

  hit the road jack

  Gilla

 • Billy Boy

  De ”ensamkommande hazariska flyktingbarnen”: Lögnen är avslöjad!

  Liked by 1 person

  • Joy

   Det är skrämmande att de tillåts vara kvar i Sverige, kalla sig barn och bara lata sig hela dagarna. Sjuka svenskar måste jobba tills de stupar eller dör eller begår självmord. Det kastas ut miljardbelopp på lögner och politikerna hatar sitt folk och SD som försökt tala om och varna för detta i årtionden. Det är fullständigt ofattbart, vad är det för ett vanvettigt land vi bor i?

   Gilla

  • Benny

   Ser inte ett enda barn…Nä, men vad märkligt då måste alla ”demonstranter” ju vara vuxna, alltså har de ljugit! Vem blir förvånad förutom batikhäxorna?

   Gilla

 • ossie

  Förstånd ? Är nog en bristvara hos dessa parasiter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: