Danmarks regering om migrantkriminalitet: ”Värsta situation sedan 2: a världskriget”


Laglydnaden imploderar i Danmark när  ”low tech jihad” och migrerant gäng tar över gatorna. Den danska regeringen borde inte bli förvånad. Men det verkar vara.

Tusentals incidenter som involverar lossna hjulbultar på bilar, stora stenar eller block som kastas från motorvägsövergångar och tunna ståltrådar som sträcks sig över cykelvägar som är avsedda att allvarligt skada intet ont anande cyklister, sprider en växande känsla av skräck bland danskarna.

I nästan samtliga fall har förövarna visat sig vara från MENAP-länder (Mellanöstern, Nordafrika, Pakistan).

I den senaste utvecklingen av det som har karakteriserats som ” massiv lågteknologisk jihad ” skjuter nu migranter , invandrare och flyktingar av arabisk eller nordafrikansk härkomst slumpmässigt oskyldiga människor i Köpenhamn.

Eftersom alla skadade var unga män , så uppmanar nu den danska polisen  alla män mellan 17 och 25 år att undvika offentliga platser i Köpenhamn.

Preben Bang Henriksen, talesman för Danska regeringsparti, det liberala Venstre, är förskräckt av en så snabb nedgång i säkerheten på offentliga platser i det tidigare säkra och lugna riket: ”Vi har inte fått sådana varningar från polisen sedan andra världskriget. Det är helt oacceptabelt”.

Taleskvinna för oppositionens socialdemokrater, Trine Bramsen, håller med den liberala regeringen och kallar den nuvarande säkerhetssituationen ”en katastrof” .

I årtionden har kritiker av islam och muslimsk invandring varnat för oansvarig liberal politik som uppmuntrar till att acceptera invandrare eller flyktingar från islamiska länder. Därför borde de danska politikerna inte vara förvånade över uppkomsten av detta våld. Men tydligen är de det!

10News


6 responses to “Danmarks regering om migrantkriminalitet: ”Värsta situation sedan 2: a världskriget”

 • naimlap

  Det, som händer idag varnade bornholmaren Mogens Glistrup för för flera decennier sedan. Mitt råd till mina danska bröder. Res till Burma och lär av dem hur man bör umgås med mussar! Det samma gäller svenskingarna men, de är inte kapabla att, inhämta några lärdomar, så de kan lika gärna stanna hemma.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Det enda att glädjas över i den situation vi befinner oss i är att medvetenheten om vad som sker dagligen ökar och därmed sannolikheten för en större insats att ta itu med det hela.

  Gilla

 • Mimi N.

  I Danmark kallar man eländet för en katastrof, i humanitära Sverige handlar det om utmanningar och olyckor. Det gäller att vara ‘positiv’ om än PK.

  Gilla

 • Ulli

  Vattnet som urholkar stenen. Med tiden kommer varje civiliserat samhälle tvinga ner på knä och då är det ett faktum att även t.ex. Danmark förvandlats helt till islamskt territorium styrt av kaos, elände och sharia.

  Gilla

 • ossie

  Sätt in militär att rensa dessa jävla blattegäng så kan man ju ha lite nytta av armén. Bprde i alla fall vara möjligt i Danmark men inte i Sverige där ju militären har ärtbössor att skrämmas med.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: